|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
İstanbul’dun… İsten bulmuştum seni kirli kentte… İstemeden dulu kaldım yokluğunun… Yok oldum… Gözümü ağladım güzümün önünden gitmedi gidişin, Gök gözlü gözlerinin götürdükleri ve yalnızlığa örttükleri özünden başkası değildi… Gözümün cenini, Seni gözümde büyütemedim ki, Kalmadın ki sen, Olmadın ki gözümün bebeği… Alfabetik sıralamalarla sürüldüm sürgünlere… Önce Aşk’tan ayrılığa… Sonra Bahar’dan solgunluğa… Şimdiyse Canım’dan mezralaşmış mezarlığa… Vazgeçişlerdeki kendime az göçüşlerde, Ben senden men, Sen bensizliğe mensup, Aşk bizi har vurup darmadağın bırakırken, Harman savrulmalarında bir ben kaldım, Katledilerek, Katli zecri bilinerek, Kat kat üstüme sensizlikler giyinerek, Yokluğundan az önce oda da unuttuğun tokalarından tokatlar yiyerek ve katlanarak her parçamın üzerine çok kere, Anlamadın mı yazık kaldık gittiğinde biz boş yere Bizi ikiye bölendin, Bizi ikide bir öldürendin, Bizi ikindi vakti etmiş bir öğlendin, Geç şimdi, Geç öğrendin… C)Alinti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Songül´üm Prensesim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kardeslerin incisisin evimizin prensesisin Yetimlerin sonuncususun Mutluluklar diliyorum prensesim [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yuvadan ucmani sabirla bekledik Rabbimden hep hayirlisini diledik Sen bizim vazgecilimezimizsin Elimizde kalan son gülümüzsün [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ah kücügüm Biraz uzaga cirpacaksin kanat Nerede olursan ol yeterki bulasin saadet Seni mutlu gördükce hepimiz edecegiz rahat Mutluluklar sana canim Songül´üm. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yüregim sana ictenlikle, derinden duaci Yakinimda olsanda özlerim seni can baci Ceylan gözlüm ayriligin simdiden icimde sizi senin mutlu olman inan sevindirir bizi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gözlerime bakma onlar sevinc gözyasi Mutluluk senin hakkin güller prensesi Canimsin bacilarin, güllerin incisi Bundan sonra kendi yuvasinin bekcisi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Songül´ üm sana hakkiyla yapsam da herseyi Yinede az gelir gülüm, kücügüm bacilarin incitanesi Senin Sevgin inan bana sevgilerin en yücesi Songül`üm INSAALLAH Seninledir asklarin Sonsuzu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Seni seviyorum bacilarin prensesi Seni seviyorum Bacilarin melegi Seni seviyorum bacilarin Perisi Seni Cok ama cok seviyorum Songül´üm sana daima sonsuz mutluluklar diliyorum. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] YAZAN KARDELENCICEGI. 07.02.2010. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (17.05.2010 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |