|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Sizce Apartmanda Oturmanın En Sinir Edici Yanları Nelerdir? | |||
Apartmanda oturmuyorum | 1 | 12,50% | |
Çocuklarını gece geç saatlere kadar uyutmayıp evde harp varmış gibi tepinmesine izin verenler | 3 | 37,50% | |
Mahallenin muhtarı gibi her şeyden haberi olan cazgır teyzeler | 0 | 0% | |
3-4 kat aşağıdan iletişim kurmaya çalışan geveze hanımlar | 0 | 0% | |
Kapılarının önlerini terlik sergisi haline getirenler | 0 | 0% | |
Balkonda sigarasını sallaya sallaya içip küllük olarak alt katların balkonlarını kullananlar | 0 | 0% | |
Şikayet edip edip aynı şeyi kendisi yapanlar | 0 | 0% | |
Balkonlardan pencerelerden röntgencilik yapanlar | 0 | 0% | |
Gece 12`den sonra evini disco sananlar | 0 | 0% | |
Cep telefonunla konuşurken hususi balkona çıkarak devlet sorunu çözer gibi bağıranlar | 0 | 0% | |
3 günlük çöplerini kapının önüne çıkaranlar | 0 | 0% | |
Apartman sorunlarının konuşulacağı toplantılara aidat verileceğini sanıp hiç bir zaman katılmayanlar | 0 | 0% | |
Gece geç saatlere kadar süren adamda kafa bırakmayan tamirat işleri | 2 | 25,00% | |
Kurutma amaçlı asılan çarşaf vb. eşyaların balkonunuzu istila etmesi | 0 | 0% | |
Sözde güneşi engellemek için koyduğunuz şemsiyenin üzerinin yemek atıklarıyla dolması | 0 | 0% | |
Çocukların kapı gıcırtılarını melodi haline getirmesi | 0 | 0% | |
Apartmanda asansörün olmaması | 2 | 25,00% | |
Katılımcı sayısı: 8. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
23.05.2010, 15:30 | #11 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2174
|
Cevap: Sizce Apartmanda Oturmanın En Sinir Edici Yanları Nelerdir?
Benim tek sorunum asansörun olmaması ve Apartman sorunlarının konuşulacağı toplantılara aidat verileceğini sanıp hiç bir zaman katılmayanlar diğerleri zaten hep var bu apartmanda yok yok yani birde çocukların tekerlekli sandalyem ile uğraşmaları beni çok sinirlendiriyor zaten iyice hurda ettiler birde Erkeklerin atletli cama yapışmaları apartmanın içinde hangır hangır gülmeleri ev sahiplerinin öğrenci yurdu gibi apartmanı doldurmaları...
|
|