|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
Son Aktivite: 11.04.2011 23:11
Tecrübe Puanı: 1468
![]() |
haberler kötü iki ölü 30 yarali ne yapmali bu israile!?
saat beste karisti ortalik izliyordum! Allahtan bassagligi diliyorum ailelerine Allah rahmet etsin ölenleri umarim gördüklerim yanlis degildir. artik avrupa ve dünya biseyler yapmali israilin kendi koydugu ambargo delinmeli artik ayaklanip üstlerine yürünmeli ![]() Allahim sen büyüksün insallah denize kimse düsmez teslimde olmazlar amin
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Sivaslisandy-58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#12 |
|
Yiğido
![]() ![]() mrguven Şuan
Son Aktivite: 07.07.2012 19:37
Tecrübe Puanı: 571
![]() |
İsrail'e Birgün Çok Fena One Minute ! Diyecegiz Ama Ne Zaman...
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı mrguven'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
Son Aktivite: 11.04.2011 23:11
Tecrübe Puanı: 1468
![]() |
mavi marmara gemisini helikopterden inerek isgal ettiler yaziklar olsun dünyanin ayibi bu bu kara leke asla silinmeyecek asla lanet olsun onlara
![]() artik bardak tasti karisacak avrupa ve amerika artik toplu ayaklanma sart oldu ![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Sivaslisandy-58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#14 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ölü sayısının 16 - 18 civarı olduğu söyleniyor, umarım doğru değildir. Faşist İsrail yapacağını yine yaptı. Umarım bir savaş nedeni olmaz.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#15 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Masum savunmasız yardım gönüllülerine sanki savaş varmış gibi havadan ve denizden çıkarma yaparak müdahale edilmesi kabul edilebilir birşey değildir.
Katil israile dur demenin zamanı gelmedimi....
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#16 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() h.a.y. Şuan
Son Aktivite: 31.01.2012 00:26
Tecrübe Puanı: 629
![]() |
Şok oldum. Bu kadarını da beklemiyordum diyeceğim ama israil bu. yine yapmış domuzluğunu.
yeter artık . bu olay İslam aleminde ve dünyada bir infiale neden olmalı. herkes bildirmeli şu israile haddini. keşke bir savaş çıksa da yok etsek şu israili. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı h.a.y.'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() 58Sevda Şuan
Son Aktivite: 04.07.2013 01:40
Tecrübe Puanı: 754
![]() |
Allahim Yarabbim, sen yardim eyle...
dun gece 1'e kadar takip ettim, olanlar ondan sonra olmus, suan 16 kisi hayatini kaybettigini diyorlar, insallah dogru degilldir....... kusura bakmayin belki bunu soylemek bana yakismaz, ama bunlar ********dir!!! 6 tanede sehit verdik gece.. gozyaslarimi tutamadim.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı 58Sevda'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 3327
![]() |
Malesef israil yine yapti yapacigini.Kan icerek varligini surduren bu nasipsizler Yine masum insalarin canini aldi.Malesef dunya seyirde sabah erkenden yahudulerin yogun olarak yasadigi bolgeden gectim.Kendi insani bile korumaktan aciz belcika polisi yahudulerin yasadigi bolgeden kus ucrtmuyor sanki herseyden haberleri varmis gibi guvenlik onlemleri almislar.Iste arupanin ve amerikanin iki yuzlulugu Dunku yazimda demistim dunyanin ve israilin insanlik sinavi bugun birkez daha tum islam aleminin derinden dusunerek kendine gelmesi lazim israile artik dur demenin zamani gelmistir.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#19 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İsrail yine lanet yüzünü; masum sivilleri hedef alarak, insan hayatını ve barışçı girişimleri hiçe saydığını açık bir biçimde bir kez daha göstermiştir. İsrail’in bu insanlık dışı uygulamalarını şiddetle kınıyoruz. ALLAH onları bildiği gibi yapsın.Rabbim gemide bulunalarında yardımcısı olsun elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı HaZaN'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#20 | |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
It it isirirmi.? Bosna Hersekte avrupanin göbegindeydi. Hangi avrupa ülkesi müdahale ettti.??? Islam ülkeleri birlesmeli ARTIK YETER DEMELIYIZ....... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (31.05.2010 Saat 09:50 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|