Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Kaymakamlık ev yaptı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 31.05.2010, 12:19   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 981 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Kaymakamlık ev yaptı

Sivas’ın Ulaş ilçesinde, uzun yıllardır erkek gibi yaşayan ve erkek kıyafeti giyerek dolaşmasıyla tanınan kadına Kaymakamlık ev yaptı.

İhtiyaç sahibi kadına evi Ulaş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından teslim edildi.
İlçeye bağlı 15 kilometre uzaklıkta bulunan Yapalı köyünde bir akrabalarına ait tek odalı evde yaşayan Rahmiye Yüksel, bir süre önce Ulaş Kaymakamlığına başvurarak yardım talebinde bulundu.
Yüksel'in bu talebini değerlendiren SYDV, Yapalı köyünde evin yapımını kısa sürede tamamlayarak, Yüksel'i evine yerleşmesini sağladı.
Ulaş Kaymakamı Can Aksoy, SYDV üyeleri, Ulaş Milli Eğitim Müdürü İsrafil Göçgün'ü evinde misafir eden Yüksel, çeşitli ikramlarda bulundu.
Ulaş SYDV Vakfı Müdürü Sıdıka Özkan Rahmiye Yüksel'in başvurusunun ardından yaptıkları değerlendirme sonucu evin yapılmasına karar verdiklerini belirterek, ''Kaymakamımız Can Aksoy'un büyük destek ve katkılarıyla evi tamamladık, eşyalarını aldık. Yaklaşık 15 bin TL bir harcamamız oldu. Yüksel'i sıcak yuvasına kavuşturduk'' dedi.
Yüksel, daha sonra 2 oda, 1 salon, mutfak, tuvalet ve banyodan oluşan yeni evini, kaymakam Aksoy ve diğer misafirlere gezdirdi.
Sıcak bir yuvaya kavuşmanın mutluluğunu taşıyan Yüksel, Kaymakam Aksoy ve SYDV üyelerine teşekkür ederek, ''Benim sahibim sizlersiniz'' dedi.

Sivas Hürdoğan.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 31.05.2010, 14:49   #2
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4586 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: Kaymakamlık ev yaptı

Osman abinin köyü Yapali, Rahmiye hanimi daha önce de duymustum, güle güle otursun.
Alt 31.05.2010, 16:38   #3
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1846 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ayy canım beee yazık bu ablamıza allah razı olsun sayın kaymakam beyden çok teşekkür ediyorum ne büyük mutluluk bir kardeşimize yuva sağlamak ablacımgüle güle otursun evinde inşallah sağlıklı ve huzur içinde.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2010, 16:49   #4
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1065 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Uzun yıllardır yardım eli uzatılmayan büyük bir ayıp örneğini sayın Kaymakam kapatmış helal olsun...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)