|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas'ta aralarında husumet bulunan kişiler arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Olay, Altuntabak Mahallesi'nde meydana geldi. 17 yaşındaki Y.E.D. ile arkadaşı 23 yaşındaki C.S. aynı mahallede oturan ve aralarında önceye dayanan husumet bulunan Hakan Apaydın'ın evinin önüne gitti. Burada şahısların arasında çıkan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada bıçaklanan Hakan Apaydın hayatını kaybetti. Apaydın'ın cesedi, otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan Y.E.D ile C.S polis tarafından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şahıslar burada alınan ilk ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi. (Cihan Haber Ajansı) |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() MUTLU İTİK Şuan
Son Aktivite: 13.07.2015 19:04
Tecrübe Puanı: 721
![]() |
Ölen arkadaşı sivasta neredese tanımayan yoktu balyy hakan diye bilinirdi uyuşturucu bağımlısı ama kimseye zararını görmedim kendi şahsıma tanıyan yada tanımayan kim olursa olsun saygısızlık yapmazdı yazık olmuş ALLAH rahmet eylesin.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı MUTLU İTİK'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kircicegi58 Şuan
Son Aktivite: 11.07.2010 12:07
Tecrübe Puanı: 700
![]() |
allah rahmet eylesin nasil bir cana kiyarlar aklim ermiyo
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı kircicegi58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1329
![]() |
cehalet ALLAH rahmet eylesin
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Çocukluğumun geçtiği mahallede böyle bir olayın olmasına üzüldüm. Atalarımız ne güzel söylemiş " Su testisi su yolunda kırılır"
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Cley'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Yeni Yiğido
![]() Kara_B.Hüsnü Şuan
Son Aktivite: 01.06.2010 22:48
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Bu yaşta husumetmi olurmuş gençlere sahip çıkmak lazım kavgayı değil sevgiyi öğretmeli. Bu yaşta biri mezara biri içeri. Allah rahmet etsin.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kara_B.Hüsnü'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah rahmet eylesin.....
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1821
![]() |
cana kıyanın canı olmaz bunu bizzat kendi gözlemrimden bildiğim için yazdım benim kiracım cinayet işledi bir arkadaşına uyup ikiside içeri girdiğinde birinin bir kızı vardı 6 yaşında birininde iki oğlu ikisinde çocukları öldü birden bire bizim kiracının bir oğlu kaldı kavgada çocuğun gözüne taş değdi kör oldu ameliyat esnasında dişini yutmuş açık akciğer ameliyatı geçirdi üç defa araba çarptı kolu kırıldı platin takıldı dediğim gibi kardeşide bir anlık hastalıkla öldü yani gerçektende can alanın canı gidiyor kardeşim ölene allahtan rahmet kederli aileyede başsağlığı ve sabır diliyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|