![]() |
#21 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 767
![]() |
![]() Kötü GÖzükmesi Ve uymaması yönünde Haklı Olabilir Yanlız Geçen sene O mısır tezgahlarına izin veren belediye değilmiydi Görüntüsünü yenileyen belediye değilmi başta İzin verirse Sonucunada katlanır Sonuçta Ekmek parası zamanın izinleriyle açılmış Mısır tezgahları Belediye Görüntüye önem veriyorsa Kermez ve buna benzer açılan şeylere görüntüyü bozacak yerlerde izin vermesin Sonra Gariban Mısırcıyı çıkartsın o kermes sergiler malasef tarihi dokuyu bozuyor çadırlar felan önce onu halletsin
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar H_Turan'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#23 |
Yiğido
![]() ![]() ela_derin Şuan
![]() Son Aktivite: 10.06.2010 13:23
Tecrübe Puanı: 554
![]() |
![]() Mayısın 29'unda iki günlüğüne oradaydım.sivas'a da ilk gidişim oraları hiç bilmem ama arkadaşımla meydan da oralarda gezme fırsatım oldu azıcık,çok güzel yerler gördüm,mısırcı abiyide tabiki
o abiyi mısırcıyı haberler de öyle görünce öyle üzüldümki.ya orda adam ne güzel işini yapıyo,ekmeğini çıkartıyo.neden böyle yaparlar anlamam.gerçekten çok üzüldüm. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ela_derin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#24 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() semih5844 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.08.2010 15:32
Tecrübe Puanı: 609
![]() |
![]() Tarihi dokuyu bozduğuna bende katılıyorum biraz. Çünkü tamda istasyon caddesinden tarihi eserlerin görüleceği yere koymuşlar ve tarihi eserlerin önünü kapatan bir durumda. Kaldırılması iyi ama adam illa mısır satacağım diyorsa kent meydanındaki dükkanların hepsi boş versinler birine satsın mısırını mesela
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar semih5844'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1797
![]() |
![]() yok ben size bişiy demedim arif bey kardeşim beni yanlış anladınız galiba ben im demek istediğim yine bir şekilde kiradada olsa oturuluyor ama ekmek bekleyen çocuklar var dedim yani evet kötü örnek konusuna hak veriyorumtabiiki biliyorum siz yanlış sözleryazmazsınız bende yanlış yazmadımda eksik yazdım tıpkı şimdi yazdığım gibi.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3673
![]() |
![]() belediyecilik vatandaşların ve esnafın hayatını yaşantısını kolaylaştırmak için vardır
marketlerin büyük dükkanların kaldırımları bile işgal etmesine göz yumup ufak esnafın ekmegini elinden almasına ona yer göstermeden ekmek teknesine saldırılması sadece adaletsizlik. SİVASI sivaslı yüregi olmayanlar yönetmemeli güçlünün sırtını sıvazlayan el zayıfa uzanmasın ama vurmasında! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sözleşme Şartıyla Açlık Grevinden Vazgeçecekler.
Sivas'ta belediye tarafından olaylı bir şekilde bulundukları yerden kaldırılan mısırcılar, açlık grevi başlatmak üzere belediye binası önünde toplandı. Tezgah sahipleri, belediye şirketi Özbelsan AŞ'de 10 yıllık iş sözleşmesi karşılığında grevden vazgeçeceklerini açıkladı. Sivas Çifte Minareli Medrese karşısında bulunan İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan mısırcıların tezgahı, geçtiğimiz günlerde belediye zabıtası ve polis zoruyla bulunduğu yerden kaldırılmıştı. Direnen mısırcılar gözyaşlarına hakim olamamıştı. Belediye görevlilerinin kararlı tutumu sonrası tezgahın kaldırılmasına engel olamayan mısırcılar belediye binası önünde açlık grevi başlatma kararı aldı. Bugün bu kararı uygulamaya sokmak için belediye önüne gelen tezgah işletmecisi Adem Erturhan ve beraberindekileri Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Köse ikna etti. Belediye şirketi olan Özbelsan AŞ'de iş verme sözü karşılığında Erturhan, 10 yıllık iş sözleşmesi talep etti. Ayrıca Erturhan, Atatürk Caddesi üzerinde iki noktanın da kendilerine tahsisini istedi. Bu teklife sıcak bakmayan başkan yardımcısı, seyyar satıcıları tamamen kaldıracaklarını ifade etti. Bu arada mısırcılar adına Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Vali Vekili Kemal Şahin ile görüştü. Görüşmeler sonunda mısır tezgahı işletmecisi Adem Erturhan, kendilerine 10 yıllık sözleşme karşılığında Özbelsan AŞ'de iş verilmesi halinde açlık grevi yapmayacaklarını, aksi halde ilerleyen günlerde belediye önünde grev yapacaklarını söyledi. Bir süre daha belediye binası önünde bekleyen Erturhan ve beraberindekiler, daha sonra buradan ayrıldı. (Cihan Haber Ajansı) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1797
![]() |
![]() yazık yahu allahtan korkun be bilşiyoruz utanmanız yok ama allah korkusudamı yok adamcağıza yazık be.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#29 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1042
![]() ![]() ![]() |
![]() Yıllardır görmeye alıştığımız bir görüntü caddenin mısırcıları hiç iyi olmamış kaldırılması
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ABDULLAH DUMAN'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#30 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1305
![]() |
![]() ne oldu kaldırınca ne yapsın bu insanlar hırsızlıkmık yapsın yani onların evine ekmek parası girmesinmi hadi kaldırdın iş ver o damlara veya çokcuklarının evinin masrafını karsıla hadi yaptığınız marifetmiş gibi birde caddeye saçıyonuz insanları öyle yozlastırıyonuz vede suça teşvik ediyonuz yazık yazık ata sözü var BİRİ YER BİRİ BAKAR KİYAMET ONDAN KOPAR hoş bişey olmamış
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|