![]() |
#14641 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14642 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1318
![]() |
![]() arzu şahin kömür gözlüm
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14643 |
Navigator
![]() Kivircik Ali Canimin İçi Al Bu Yüreğim Al Senin Olsun Sensiz Taşıyamam Canımın İçi Sensiz Yaşayamam Canımın İçi Şu Garip Gönlümün Muradı Sensin Divane Gezdiğim Sebebim Sensin Dört Mevsim Yeşeren Can Dalım Sensin Sensiz Tutunamam Canımın İçi Sen Gözümün Nuru Sen Yürek Sızım Sen Alın Yazım Canımın İçi Gülüm Bu Sevdaya Düştüm Düşeli Dermanım Bilmişim Senin Derdini Yüreğim Aşkını Sılası Bildim Sensiz Barınamam Canımın İçi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#14644 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kircicegi58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.07.2010 11:07
Tecrübe Puanı: 688
![]() |
![]() beynimi oyan cumleleri dinliyom
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kircicegi58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14645 |
Navigator
![]() [b]Osman Öztunç Mehmedim Gayrı anlatılmaz bu savaş bence Dağ taş konuşmuştu kendi dilince Hücum diye bir ses duydum ilk önce Sonra allah allah dedi mehmedim Ne ana ne sıla ne yar hayali Bir gör mehmetteki kükremiş hali Kırpmadı gözünü yağmur misali Mermi yedi havan yedi mehmedim Can askerim Bu öyle bir iman öyle ihlaski Secde eder cümle canlı ve bitki Bir temmuz akşamı allah şahitki Şaha kalkmış vatan idi mehmedim Bu akşpam yıldızlar sararmış gibi Tepeler titreşir hava kış gibi Bir dağın sırtında dağ varmış gibi Omuzlamış bir mehmedi mehmedim Can askerim....................... .... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/B K ö r m ü s ü n ? *`Türkiye, Türklerden nasıl alınır?` Hesabı yapanla dost mu olunur? Hangi dağda hangi maden bulunur, Bizden iyi biliyorlar, kör müsün? Batılı diyor ki `şu kanun gerek`, Biz de sanıyoruz bal ile börek. `İnsan hakkı`, `demokrasi` diyerek, Ne hainler buluyorlar, kör müsün? Bazınız belki der; `kim bunlar, nerde?` Nerde deme nerde, bunlar her yerde; Şehirde, kazada, hatta köylerde, Akılları çeliyorlar, kör müsün? Bunların içinde kim yok ki, oof, of!. Kimisi medyatör, kimisi prof. Seçtiklerin bile kof çıktılar kof, Aynı telden çalıyorlar, kör müsün? Son seçimde vebal attın boynundan, Müslüman seçmiştin, emindin bundan!. Bunun bile haç çıkıyor koynundan, Frenk kıçı yalıyorlar, kör müsün? AB için her bağımız hiç artık,* *Kan bağıymış, dil bağıymış geç artık, Türkiye`de Türküm demek güç artık, Türk adını siliyorlar, kör müsün? Bırak be milletim, gafleti bırak! Aç gözünü artık, şu piçlere bak! Vatanında bayrağını yırtarak, Ay-Yıldız`ı yoluyorlar, kör müsün? Açık artık felakete gittiğin, Günden güne tükendiğin, bittiğin! Davul zurna ile asker ettiğin, Evlatların ölüyorlar, kör müsün? Kör müsün diyorum, hiç kızma, affet; Zıvanadan çıktım, nedir bu gaflet? Savaş var karşında devlet yok devlet, Sinsî sinsî geliyorlar, kör müsün? Bakın `yankiler`le verip el ele, Çakalken it oldu iki hergele!.. Talabani bile, Barzani bile, Paçamıza dalıyorlar, kör müsün? Zaten PKK`yı kuran da Batı, Kurup arkasında duran da Batı, Bizi sırtımızdan vuran da Batı!.. Ensemizde soluyorlar, kör müsün? Bitsin artık `dostuz, mostuz` mavalı, Gördük işte en dost olan düveli! Başımıza kim geçirdi çuvalı?!.. Bir de kıs kıs gülüyorlar, kör müsün? Vaşington, Brüksel, Strazburg, Roma, Arif, bunlar dost mu olur adama? Felaket tellalı değilim ama, Türkiye`yi bölüyorlar, kör müsün?!. * * OZAN ARİF [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (22.06.2010 Saat 07:16 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14646 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() sabah haberleri
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14647 |
Navigator
![]() K ö r m ü s ü n ?
*`Türkiye, Türklerden nasıl alınır?` Hesabı yapanla dost mu olunur? Hangi dağda hangi maden bulunur, Bizden iyi biliyorlar, kör müsün? Batılı diyor ki `şu kanun gerek`, Biz de sanıyoruz bal ile börek. `İnsan hakkı`, `demokrasi` diyerek, Ne hainler buluyorlar, kör müsün? Bazınız belki der; `kim bunlar, nerde?` Nerde deme nerde, bunlar her yerde; Şehirde, kazada, hatta köylerde, Akılları çeliyorlar, kör müsün? Bunların içinde kim yok ki, oof, of!. Kimisi medyatör, kimisi prof. Seçtiklerin bile kof çıktılar kof, Aynı telden çalıyorlar, kör müsün? Son seçimde vebal attın boynundan, Müslüman seçmiştin, emindin bundan!. Bunun bile haç çıkıyor koynundan, Frenk kıçı yalıyorlar, kör müsün? AB için her bağımız hiç artık,* *Kan bağıymış, dil bağıymış geç artık, Türkiye`de Türküm demek güç artık, Türk adını siliyorlar, kör müsün? Bırak be milletim, gafleti bırak! Aç gözünü artık, şu piçlere bak! Vatanında bayrağını yırtarak, Ay-Yıldız`ı yoluyorlar, kör müsün? Açık artık felakete gittiğin, Günden güne tükendiğin, bittiğin! Davul zurna ile asker ettiğin, Evlatların ölüyorlar, kör müsün? Kör müsün diyorum, hiç kızma, affet; Zıvanadan çıktım, nedir bu gaflet? Savaş var karşında devlet yok devlet, Sinsî sinsî geliyorlar, kör müsün? Bakın `yankiler`le verip el ele, Çakalken it oldu iki hergele!.. Talabani bile, Barzani bile, Paçamıza dalıyorlar, kör müsün? Zaten PKK`yı kuran da Batı, Kurup arkasında duran da Batı, Bizi sırtımızdan vuran da Batı!.. Ensemizde soluyorlar, kör müsün? Bitsin artık `dostuz, mostuz` mavalı, Gördük işte en dost olan düveli! Başımıza kim geçirdi çuvalı?!.. Bir de kıs kıs gülüyorlar, kör müsün? Vaşington, Brüksel, Strazburg, Roma, Arif, bunlar dost mu olur adama? Felaket tellalı değilim ama, Türkiye`yi bölüyorlar, kör müsün?!. * * OZAN ARİF [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/color][/size][/i][/b][/
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14648 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ozan Arif - Apo denen Köpek !
Yigit olanin lokmasi cana aziktir beyler Kimse bana söylemesin buna yaziktir beyler Soyu soysuz olanin sütü bozuktur beyler Bunlarin soyu bozulmus Türk e düsman göbekten Bu hesaptir bu hesaptir sorulmali apo denen köpekten!!! Kan istediniz canlardan bitmedi inadiniz Oguz size yar olmadi bugdiz idi adiniz Senelerdir bu vatananin ekmegini yediniz Suyunuzu kesecegiz daglardaki gölekten Bu hesaptir sorulacak apo denen köpekten!!! Ihanete ya mi olur yüce daglarin kari Üstümüze zalim geldi bu senenin bahari Deli poyraz gibi vurdu öksüzlerin kahiri Eleneceksiniz beyler ince ince elekten bu hesaptir sorulacak apo denen köpekten!!! Daglar taslar bu ovalar bilinki Türk’ün yurdu Aslimiz insan neslidir türke semboldür kurdu Soyu ermeni olanlar nerden bilecek kürdü Ihaneti ihaneti seyreyleyin perdedeki delikten Bu hesap sorulacak apo denen köpekten!!! Feryat eglemezmi sandin yavrusuna bir ana Sizler doymak bilmediniz akittiginiz kana Insan olan cana kiymaz nasil kiydiniz cana Anasi ninni söylerken kan damliyor belekten Bu hesaptir bu hesaptir sorulacak apo denen köpekten!!! Alperen ler Alperen ler sahadeti seslenirken çagrina Ibrahimin delilieri nisan oldu bagrina Mehmetcikler sehit düstü bu vatanin ugruna Vatanmi istediniz lan vatanmi istediniz lan besikteki bebekten Bu hesaptir sorulacak apo denen köpekten!!! Hainlerin yaptiklari yanlarina kalirmi Ihanetin affi olmaz sizi millet salarmi Vatan vatan sehitler topragi seni toprak alirmi Boynunu urgan dolayin saglam olsun ipekten Bu hesaptir sorulacak apo denen köpekten!!! Basi bozuk yaylalarda bol keseden savurdun Ne dinin var ne imanin sen ne biçim gavurdun Hem korkaksin hem zavalli sonu gördün kivirdin Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten Bu hesaptir sorulacak apo denen köpekten!!! Sehit analarinin gözündeki yas bitsin Vatanimin üstünden kara bulutlar gitsin Asin gardas bu iti sehitler rahat etsin Bu sefai deli oldu senelerdir demekten Bu hesaptir sorulacak apo denen köpekten!!! ozan arif |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14649 |
Navigator
![]() Zeki Müren GItme sana muhtacım Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Uzattım ellerimi Muhtacım ellerine gitme Şimdi bomboş ellerim Seni çağırır yaşlı gözlerim Muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım Sensiz bir dünyadayım Gerçekten uzak bir rüyadayım muhtacım Beni sensiz dünyadan Sonsuz rüyadan uyandırda git muhtacım Kaynakwh: Kaynakwh: Muhtacım gözlerine Muhtacım sözlerine Ruhumu ıstacak Sımsıcak nefesine gitme Gitme sana muhtacım Gözümde nursun başımda tacın muhtacım Beni öldür öyle git Yaşamak için senin sevgine muhtacım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yusuf Harputlu LE LE GECE GUNDÜZ HAYALiMDE SEN VARSIN LE LE LE LE SEN VARSIN SENSiZ BU CAN BU TENiMi NE YAPSIN LE LE LE LE NE YAPSIN BiZi AYIRANLAR ATESTE YANSIN LE LE LE LE YAR YANSIN TABiPLERDE DERMANLARI OLMASIN LE LE LE LE OLMASIN ŞiMDi BiLMEM HANGi YABAN ELDESiN LE LE LE LE ELDESiN MUTLUMUSUN UZGUN MUSUN NEYLERSiN LE LE LE LE NEYLERSiN ÇARESiZ DERDiME DERMAN BULAMADIM LE LE LE LE BULAMADIM SENDEN SONRA BiRGÜN MUTLU OLAMAM LE LE LE LE OLAMAM KOSELERDE GiZLi GiZLi AGLADIM LE LE LE LE AGLADIM BU DERDiMi KiMSELERE DEMEDiM LE LE LE LE DEMEDiM ŞiMDi BiLMEM HANGi YABAN ELDESiN LE LE LE LE ELDESiN MUTLUMUSUN UZGUN MUSUN NEYLERSiN LE LE LE LE NEYLERSiN Sanma sen den sonra başka birini seveceğimi Sanma sensiz bir gün mutlu olacagımı Bir gün gelipte öldüğümü duyarsan şaşırma biliyorum bu dertten öleceğimi biliyorum lele biliyorum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (23.06.2010 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14650 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() sabah haberleri
|