Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

''Kürt Açılımı'' Nedir ? - Sayfa 160 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.07.2010, 20:33   #1591
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Ben bu "açılım" lafını duyduğumda zaten alerji olmuştum. Ne kapalıydıki neyi açacaktık açılacak olan neydi ?
Bu soruyu defalarca sorduk? Haydi şu açılım denen şeyi bir açında bilelim ne ?
Efendim şey işte şey hani şey varya şey olduya şey işte yani şeyin şeyi!!!
İyide kardeşim çıkar dilinin altındaki baklayı, bari dürüst ol yürekli ol söyle "Şu, şu, şu diye !!! Bizde evett ya ne kadar hakılı bir düşünce iyi bir şey diyebilelim.
Soruyorum sizlere "Açılım" Ne idi ne yapılmak istendide olmadı fiyaskoyla bitti, bileniniz anlayanınız oldumu? Anlayanlar anlamayanlara bir zahmet yazsın yada söylesin.
Alt 02.07.2010, 20:54   #1592
murat tugrul
Usta Yiğido

murat tugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat tugrul Şuan murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2015 16:33

Tecrübe Puanı: 807 murat tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben bu "açılım" lafını duyduğumda zaten alerji olmuştum. Ne kapalıydıki neyi açacaktık açılacak olan neydi ?
Bu soruyu defalarca sorduk? Haydi şu açılım denen şeyi bir açında bilelim ne ?
Efendim şey işte şey hani şey varya şey olduya şey işte yani şeyin şeyi!!!
İyide kardeşim çıkar dilinin altındaki baklayı, bari dürüst ol yürekli ol söyle "Şu, şu, şu diye !!! Bizde evett ya ne kadar hakılı bir düşünce iyi bir şey diyebilelim.
Soruyorum sizlere "Açılım" Ne idi ne yapılmak istendide olmadı fiyaskoyla bitti, bileniniz anlayanınız oldumu? Anlayanlar anlamayanlara bir zahmet yazsın yada söylesin.
Sevgili kardeşim açılım gerekliydi ama zamanında şimdiki açılımın adı sivastan sonrasını bize açın demek başka anlamı yok gerisi laf gevelemesi
bu açmanın sonu yok açılım devam ederse son açılımımız ordaki devleti tanıyalımmı tanımayalımmı olacaktır
murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.07.2010, 21:03   #1593
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 3331 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Hicbir zaman gerekli degildi olmamali ne acilmasi millet kapanmaya calisiyor.
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.07.2010, 21:07   #1594
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
murat tugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili kardeşim açılım gerekliydi ama zamanında şimdiki açılımın adı sivastan sonrasını bize açın demek başka anlamı yok gerisi laf gevelemesi
bu açmanın sonu yok açılım devam ederse son açılımımız ordaki devleti tanıyalımmı tanımayalımmı olacaktır
Zaten amaç, gaye oydu ama tabiki açık söyleyemiyorlar, güya yumuşatarak çeşitli isimler takarak bunu halka daha iyi yutturacaklarını sanıyorlardı. Bu günlerde takip ediyosanız bir yazarı çıkartıp ileri geri konuşturuyolar. Ve çekinmeden benim vatandaşlık hakkımı verin diyebiliyor. Ve o kişiye böyle konuşmalarına müsade eden basınıda kınıyorum.
Bir ülkede iki dil, iki vatandaşlık olabilirmi? Tek devlet tek bayrak olur. Ülkemde sadece yoskul kürtler ezilmiyor, tüm yoksulllar eziliyor sömürülüyor geçim sıkıntısı çekiyor. Yine aynı konulara geliyoruz ama, iddia ediyorum bu ülkede kürt sorunu diye birşey yok. Ülkeyi bölme parçalama sorunu var. Bunlara evrilen taviz sorunu var, hiç olmadık yerde sorun varmış gibi yapma sorunu var.
Türk ulusu uyanık olmak zorunda tahriklere gelmemek durumunda, sanıyomusunuzki dağdaki insanları kendine yakın insanlar besliyor yardım ediyor, asla bu yardımlar silahlar dışardan geliyor, ülkeye ve o dağlara nasıl ulaştırılıyor işte çözüm o kaynakları kesmek engel olmaktan geçiyor. Buda ciddi devlet adamlığını politik siyasi çözümlerle olabilir. Bağırıp çağırmak ona buna kafa tutmakla hiç değil.
Alt 02.07.2010, 21:14   #1595
murat tugrul
Usta Yiğido

Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hicbir zaman gerekli degildi olmamali ne acilmasi millet kapanmaya calisiyor.
Yok benim açılımdan kastım sabit dengeli politika izlenmedi .
Ya giyindirdik ateş bastı yada soyundurduk zatüre oldu
bunun ortası yokmuydu vardı tabi orta karar gidecektik
murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.07.2010, 21:24   #1596
bilal kose
Usta Yiğido

Alıntı:
Yok benim açılımdan kastım sabit dengeli politika izlenmedi .
Ya giyindirdik ateş bastı yada soyundurduk zatüre oldu
bunun ortası yokmuydu vardı tabi orta karar gidecektik
Haklisiniz bu milletin degerleriyle o kadar cok oynandiki millet samar oglana dondu oz vataninda oz yurdunda sut oglan muamelesi gordu artik kirli ellerin cekilmesi lazim bu milletin uzerinden sirf kendi menfaitleri uguruna bu milletin kanini emdiler nice hain vatan severler hergun sehit haberleri gelirken hala aclimdan soz etmekte bana gore ihanettir.
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.07.2010, 21:43   #1597
murat tugrul
Usta Yiğido

Öne sürülen gerekçelerden bir taneside devletin o bölgeye hizmet yapmaması
benim yaşım 36 ben ilk okulu köyde okudum kolumuzun altına odunumuzu tezegimizi alır okula giderdik beş sınıf bir tane ögretmen
akşam eve geldigimizde elektrik yoktu gaz lambasında dersimizi yapardık
ve bizim çevrede var olan fabrika ben duymadımda görmedimde
kışın kar kapatınca şehirle bütün irtibat kesilirdi yollar kapanır hasta oldunmu ya ölecen yada kızakla götürecekler
ama bizden kimse terör yapmadı demekki ayrım yok sadece devletin imkanlarınca hizmet yeni gidiyor

güney doguda hemen hemen her yere gittim çok güzel fabrikalar var
hepsi atıl durumda sordum niye çalışmıyor diye halk tc nin fabrikasında çalışmazmış

tamamen birlaf vardır eskilerden

katıranı kaynatsan olurmu şeker durumu başka birşey degil
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.07.2010, 21:56   #1598
bilal kose
Usta Yiğido

Alıntı:
Öne sürülen gerekçelerden bir taneside devletin o bölgeye hizmet yapmaması
benim yaşım 36 ben ilk okulu köyde okudum kolumuzun altına odunumuzu tezegimizi alır okula giderdik beş sınıf bir tane ögretmen
akşam eve geldigimizde elektrik yoktu gaz lambasında dersimizi yapardık
ve bizim çevrede var olan fabrika ben duymadımda görmedimde
kışın kar kapatınca şehirle bütün irtibat kesilirdi yollar kapanır hasta oldunmu ya ölecen yada kızakla götürecekler
ama bizden kimse terör yapmadı demekki ayrım yok sadece devletin imkanlarınca hizmet yeni gidiyor

güney doguda hemen hemen her yere gittim çok güzel fabrikalar var
hepsi atıl durumda sordum niye çalışmıyor diye halk tc nin fabrikasında çalışmazmış

tamamen birlaf vardır eskilerden

katıranı kaynatsan olurmu şeker durumu başka birşey degil
Eline yuregine saglik kardas Sen okulu yak ogretmeni oldur fabrikayi yak iscleri kacir polisine askerine kursun sik esitlik yok diye bagir.bende ayni sartlarada okudum hemen hainlikmi yapayim bu devlete kimse bilmedigi sey uzerine yorum yapmasin ben gittim gordum sohbetlerini dinledim bu millete daha fazla incitmeyin
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.07.2010, 13:04   #1599
murat tugrul
Usta Yiğido

Eger açılım yapılmak isteniyorsa bügünden tezi yok ordaki agalıgı kaldırsınlar.Ordaki halk çalışmasının karşılıgını alamıyorsa agaları alıyor
Hem aşiretin boyundurugu altında yaşayacaksın hemde özgürlükten bahsedeceksin

kaçakçılıktan uyuşturucudan kazanıyorlar
Bu aşiretler o kadar zenginki paylaştırsalar oradaki halka bir tane evsiz olan fakir olan kalmaz
onlarada isyanın olacagını bildikleri için
Yatırımlarıda doguda degil bunların batıya yatırıyorlar
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.07.2010, 10:58   #1600
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 09:54

Tecrübe Puanı: 1006 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bir isyan yazısı!

Her gün Doğu ve Güneydoğu’dan gelen karakol baskını ve şehit haberleriyle uyanıyoruz...

Durmadan kan akıyor... Ve birileri bu akan kanı dindirmek konusunda artık parmaklarını bile oynatmıyor...

Çünkü kanıksadılar!

Çünkü ölüm, onlar için sıradan bir hale geldi!

Oysa o çocuklar, devlet ve hükümet için ölüyor... Birileri bilmem nerede tatil yaparken, onlar bir bir toprağa veriliyor...

İstanbul’daki, Ankara’daki eski subayların, başsavcıların, öğretim üyelerinin evlerini basıp didik didik ederken büyük bir iş yapıyormuş havasına girenler, gerçek düşman karşısında çaresiz kalıyor...

Yüz binlerce vatandaşın telefonunu dinleyip, en özel bilgileri bile arşivlemek için satın alınan teknoloji, her nedense terör örgütünün dinlenmesinde işe yaramıyor...

Sokaktaki vatandaşın yaşadığı “Dinleniyorum, izleniyorum” endişesinin onda birini o alçaklar yaşamıyor.

Gerçek yurtseverlerin, “Beni ne zaman içeri alacaklar” kaygısından, onlarda eser bile yok!

Şehit cenazelerinde “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye slogan atmayı ayıp sayanlar, terörist cenazelerinde “İntikam” pankartları açılınca süklüm püklüm oluyor.

Dahası Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü için şerefleri ve namusları üzerine yemin etmiş bazı milletvekilleri, o cenazelere katılıp, hesap sorma vaadinde bulunuyor!

Hiçbir Allah’ın kulu da çıkıp, o pankartları açanların yakasına yapışmıyor, onlardan hesap sormuyor...

Çünkü terör örgütü yandaşı olmak, ne yazık ki “yasalar üstü olmak”la eş anlamlı hale geldi.

Kimse... Ama kimse... Her gün teker teker ölen askerlerimizin çocuklarıyla ve onların hayatları boyunca yaşayacağı travmayla ilgili değil...

Fakat Meclis’te iki parti el ele vermiş, “askere, polise taş atan çocukların cezaya çarptırılmaması için” yasa çıkarıyor!

Neymiş; taş atan çocuklar travma yaşıyormuş!

Kısacası; it iziyle at izi birbirine karıştı!

Doğrular yanlış, yanlışlar doğru haline getirildi...

Katiller kahraman, o katillerle mücadelede hayatlarını ortaya koyanlar terörist oldu!

Gerçek gazeteciler zindanda çürürken, gazete köşeleri yağdanlıklarla doldu, taştı...

Ve bu yozlaşmanın, çürümenin...

Haydi; adlı adınca söyleyeyim, teslim olmanın adı, “değişim, açılım” oldu!

Bu saatten sonra bizden beklenen tek şey var:

Kayıtsız, şartsız teslim olmamız...

Yani; terör örgütü karşısında yenilgiyi kabul edip, sınırlarımızdan vazgeçmemiz...

Dikkat ettiyseniz; bu yazıda altı yıldır ilk kez “üç yıldız” kullanmadım!

Çünkü yazıların yıldızı söküldü...

Askerlerimizin yıldızları söküldü...

Bizi bu karanlık günlere getirip, hâlâ hayali başarılarıyla övünecek kadar ülke gerçeklerinden kopmuş siyasetçilerin yıldızı söküldü!

Ben 50’sini yaşayan ve sol düşünceli, Atatürk devrimlerine ve ilkelerine bağlı bir Türk vatandaşı olarak, bize dayatılan bu kadere isyan bayrağı açıyorum...

Bu alçakça cinayetlere, bizi bölmeye çalışanlara, buna çanak tutanlara isyan ediyorum...

Ve hepinizi bu isyana davet ediyorum...

Yasalar, “Halkı isyana teşvik etmek bilmem kaç yıldan kaç yıla kadar hapis cezasını gerektirecek bir suçtur” diyor...

Eğer benim isyanım, bu kapsama giriyorsa, cezamı çekmeye de hazırım!

Çünkü gündemi ânı ânına takip etmek zorunda olan bir basın emekçisi olarak, her gün gelen ölüm haberlerine artık dayanamıyorum.

İsyan ediyorum!

Süper bir yazı olmuş kutlarım yazarımızı konuyla çok alakalı olduğu için paylaşmak istedim.

Mustafa Mutlu - VATAN

Konu Salim58 tarafından (08.07.2010 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: kaynak eklemesi yapıldı.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)