|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Serbest Kürsü Serbest Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebrulum Şuan
![]() Son Aktivite: 27.03.2011 11:00
Tecrübe Puanı: 695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() kafayı yicem
haklsınız islam lakin elimden bir şey gelmiyor hiç birimizin elinden hiç bir şey gelmiyor kendi kendimize kükreyip duruyoruz cenazelerde bagırıyoruz ama diyorum ya kendi kendimize ... hiç bir şey yapmyıoruz bir lik ve beraberliğimizi kaybetttik ne yazıkki balkonlarımıza al yıldızlı bayraklarımızı asmaktan aciz kaldıkkkkkkkk ( kendim için degil genel olarak konuşuyorum ) yazık yazıkkkkk yüregim tükeniyor ülkemin haline artık bieşeyler yapma zmaanı geldi de geciyor sinirlerim hat safhalara cıkıyor haberleri izledikçe kahroluyorum bu çaresizlik kıvrandırıyor daha cok hep dualarımız askerlerimizle allahım kalanlara güç kuvvet sabır bütün iyi olan herşeyi versin allahım rahmet eylesin yakınlarına ve türk milletine sabırlar nasip etsin ,
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Ebrulum'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
![]() Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3325
![]() |
![]() Zannetmesin bu ********ler bu yigitlerimizin kani yerde kalacak.Birgun o cok sevdikleri magralari kafalarina cokecek yuhudi usaklari ermeni picleri.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
Tecrübe Puanı: 1119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bir kaç gün Tv izlemeyince haberim bile olmadi...
Basimiz sagolsun . Rabbim ilk önce yakinlarina ve bizlere sabir versin .
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
-ÜLKÜCÜ ŞEHİTLER- | Abdurrahman 58 | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 188 | 26.08.2009 00:52 |
BİNGÖLDE ÇATIŞMA:3 ASKER YARALI | barikat58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 14 | 24.05.2009 00:50 |
Çukurca'da çatışma: 5 asker şehit | Kaptan-58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 12 | 17.10.2008 11:16 |