|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
30.07.2010, 14:03 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
Hafikliler Davul Zurnayla Kutladılar
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivas'ın Hafik ilçesinde meslek yüksekokulu açılması kararının Yükseköğretim Kurulu'ndan (YÖK) çıkması üzerine ilçe belediye başkanı Zeki Aydın, önce anons yaptırdı, sonra belediye önünde davul zurna çaldırdı. İlçede açılması planlanan meslek yüksekokulunun onayının YÖK'ten çıkması üzerine belediye başkanı Zeki Aydın, belediyeden anons yaptırarak, vatandaşlara ilçede meslek yüksek okulunun açılacağı müjdesini verdi. Yapılan anonsta 'İlçemize meslek yüksek okulu yapılması kararı Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmıştır. İlçemize hayırlı olmasını temenni ederim. Uzman doktor Zeki Aydın, Belediye Başkanı' şeklinde anons yapıldı. Daha sonra belediye binasına davul zurna getiren Aydın, meslek yüksek okulunun kurulması kararını vatandaşlarla birlikte kutladı. Başkan Aydın, Hafik Meslek Yüksek Okulu'nun daha önce Cumhuriyet Üniversitesi Senatosunca onaylandığını, daha sonra YÖK tarafından kabul edildiğini belirtti. Bunun kendileri için bir şeref, onur olduğunu ifade eden Aydın, 'Bir ilçede bir üniversitenin koluyla bilim yapmak bize çok büyük bir şeref bağışlamıştır. Buraya gelecek öğrencilere gözümüzün bebeği gibi bakacağız. Buradan Cumhuriyet Üniversitesi Senatosu bilim adamlarına, YÖK'teki bilim adamlarına sevgilerimi, saygılarımı sunmaktan kendimi alamıyorum. Çünkü bizlere bilim bağışladılar' diye konuştu. 2 bölümde yaklaşık 100 öğrencinin eğitim göreceği yüksekokulunda, yeni bina yapılana kadar öğrencilerin belediye hizmet binasında öğrenim göreceği, belediye otelinin ise yurt olarak kullanılacağı belirtildi. Hafik Belediye Meclisi, yüksek okulun ilçede açılması için belediye hizmet binası, belediye oteli, Hafik Gölü Gazinosu ve 100 dönüm orman alanını Cumhuriyet Üniversitesine tahsis etme kararı almıştı. Belediye hizmet binası üniversiteye tahsis edildiği için yeni hizmet binasının bu yıl sonuna yetiştirilmesi için çalışmalara hız verildiği bildirildi. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
30.07.2010, 14:36 | #2 |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1284
|
Cevap: Hafikliler Davul Zurnayla Kutladılar
Para insanı böyle yapar işte..
30.07.2010, 14:46 | #3 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
|
Bir yere başkan, bakan, başbakan gelir kilometrelerce yağdanlık kuyruğu oluşturulur saatlerce beklenir. Sanki gelen babasının hayırına bağış yapıyormuş gibi. İhtiyaç gereksinim varsa elbetteki yapacaklar, vatandaş alıştırılmış yıllarca el,etek öptürülmeye. hata yaptıranın olduğu kadar yapanlardada var.
Biraz abartılı geldi bana, teşekkür ederiz, hayırlı olsun diyelim.
30.07.2010, 16:01 | #4 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Hafik ilçemize hayırlı olsun..
Davul çaldığına göre halayda çekmişlerdir.
30.07.2010, 17:15 | #5 |
Usta Yiğido
aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1784
|
hayırlı uğurlu olsun darısı diğer ilçelere diyelim.
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|