|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Yeni Yiğido
![]() esrarengiz Şuan
Son Aktivite: 08.10.2011 23:41
Tecrübe Puanı: 746
![]() |
Alıntı:
)haber veriliyorsa sikayet varsa bunun cezasi verilemiyorsa kolayi var kardesim polise bu sikayetler yapilmismi polis bu cafelerin isimlerini gerekli mercilere duyuracak sivas halkina bu cafelere gitmeyin denecek o kadar.. ve bunda en buyuk gorev cocuktan cok aileye duser... amannn cocuk cafede nasilsa yerini biliyorum ne ederse etsin dusuncesinden kurtulacak.. ben arkadasimiza katiliyorum madem ortada sikayet var aciklayin isimlerinide baska ekmek kazanan cafecilerimiz zan altinda kalmasin... haaa bu haberleri cikaripta sonucsuz birakiyorsaniz o zaman susun hic bir sey konusmayin... lafi ortaya atipta kenara cekilmek ayiptir. bu haberin kaynagini belirleyen arkadas varsa bana soylesin ben temas kuruyum isimleri bana versinler maatbaci arkadasim var ilan yaptiriyim her koseye asiyim ... milletin haberi olsun madem is yapmak istiyorsunuz ben gonulluyum verin cafe isimlerini bana.. aha buraya yazdim ben bakalim ne kadar duyarli aile var bu konuda bana yardimci olacak |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|