Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.08.2010, 10:55   #1
esrarengiz
Yeni Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

esrarengiz Şuan esrarengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2011 23:41

Tecrübe Puanı: 746 esrarengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 25 Kuruşa ZEHİRLİYORLAR

Alıntı:
Huzurcafe58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu olayi tasvip etmedigimi belirterek. Haberde kümbette bir cok int cafe deniliyor ve bütün int cafeciler zan altinda birakiliyor. Bende kümbette int cafeciyim ama kimseye sigara falan satmadim satmam da haber yapiyorsaniz bir yerlerden bir duyum aldiysaniz int cafelerin isimlerini yazin insanlar da o na göre önlemini alsin gerekli mercilere sikayette bulununsun.. Hemen hemen herkes int cafelerden bilgisayar kullanmasini ögrenmis ve evine pc almis net baglatmistir simdi kalkip int cafeleri ve int cafecileri suclamayin insanlar ilk önce cocuklarina sahip cikmasini ögrensin!
simdi ben bu habere gore senin cafene gelmiyecegim arkadasim)
haber veriliyorsa sikayet varsa bunun cezasi verilemiyorsa kolayi var kardesim polise bu sikayetler yapilmismi polis bu cafelerin isimlerini gerekli mercilere duyuracak sivas halkina bu cafelere gitmeyin denecek o kadar..
ve bunda en buyuk gorev cocuktan cok aileye duser... amannn cocuk cafede nasilsa yerini biliyorum ne ederse etsin dusuncesinden kurtulacak..
ben arkadasimiza katiliyorum madem ortada sikayet var aciklayin isimlerinide baska ekmek kazanan cafecilerimiz zan altinda kalmasin...
haaa bu haberleri cikaripta sonucsuz birakiyorsaniz o zaman susun hic bir sey konusmayin...
lafi ortaya atipta kenara cekilmek ayiptir. bu haberin kaynagini belirleyen arkadas varsa bana soylesin ben temas kuruyum isimleri bana versinler maatbaci arkadasim var ilan yaptiriyim her koseye asiyim ... milletin haberi olsun madem is yapmak istiyorsunuz ben gonulluyum verin cafe isimlerini bana..
aha buraya yazdim ben bakalim ne kadar duyarli aile var bu konuda bana yardimci olacak
esrarengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)