Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
80 dönüm ekili arpa yandı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.08.2010, 07:49   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 942 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart 80 dönüm ekili arpa yandı

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği şu günlerde yangın tehlikesi de artıyor.

Deliilyas Belediyesine ait arpa tarlası bilinmeyen bir nedenden dolayı yandı. Çıkış nedeni henüz tespit edilemeyen yangın, kısa sürede 80 dönümlük arpa ekili araziyi yok etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Deliilyas Belediye Başkanı Hayati Akbulut, “Bir yurttaşımızın ekili alanda yangın olduğunu haber vermesi üzerine acilen olay yerine gittim. Yangın belediyemize ait 250 dönümlük bir tarlaya sıçramıştı. Hemen kepçeyi ve itfaiyeyi yangın alanına yönlendirerek, Altınyayla ilçemiz ve Kale beldemiz itfaiyelerinden de yardım istedim. Bu arada yangını söndürmek için yardıma koşan belde sakinlerimizi organize ettik. Kepçeyle yangının 50 metre önünden hemen yol açtırmamız ve belde sakinlerimizin yangının bu yolu geçmesini engellemeleri zararın büyümesini önledi. 80 dönümlük bir alanda etkili olan yangını planlı ve hızlı çalışmamız sayesinde başka alanlara sıçramadan kontrol altına aldık. 250 dönümlük ekili alanımızın yanması an meselesiydi” dedi.
Başta yangını söndürmek için koşan Deliilyaslıllar olmak üzere Altınyayla ve Kale Belediyelerine gösterdikleri dayanışmadan dolayı teşekkür eden Akbulut, bir daha böyle bir şey yaşamamak için herkesi dikkatli olmaya çağırdı.

Sivas Hürdoğan.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.08.2010, 10:39   #2
filografozan
Usta Yiğido

filografozan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

filografozan Şuan filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.06.2014 00:13

Tecrübe Puanı: 887 filografozan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Unglücklich Cevap: 80 dönüm ekili arpa yandı

ALLAH kolaylık versin,yazık olmuş,ama enazından cana gelen bir sıkıntı yok çokşükür.
filografozan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.08.2010, 10:56   #3
esrarengiz
Yeni Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

esrarengiz Şuan esrarengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2011 22:41

Tecrübe Puanı: 732 esrarengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 80 dönüm ekili arpa yandı

evet cana bir sey olmamis ama gitmis iste 80 donum ..
bir iki yil o alandan bir hasat bekleme artik bir kac yil sonra olur ins.. zaten ekincilikte bitiyor sivasda
esrarengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar esrarengiz'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)