|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivas'ın Şarkışla ilçesinde düzenlenen toplu sünnet şöleninde, 60 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.
Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve İç Anadolu Kültürü Yaşatma ve Koruma Derneği, ilçede bulunan yoksul ailelerin çocuklarını topluca sünnet ettirdi. Sünnet ettirilen çocuklar için şölen düzenlendi. Şehitler Parkında toplanan aileler ve çocukları, araçlara bindirilerek ilçe gezisine çıkarıldı. Araç konvoyu halinde ilçede tur atan çocuklar ve aileleri, tekrar Şehitler Parkına getirildi. Burada düzenlenen sünnet şöleni programında konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Filiz Gür, 'Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği ve İç Anadolu Kültürünü Yaşatma ve Koruma Derneği olarak, biz durumu iyi olmayan ailelerimizin çocuklarını sünnet ettirmek için böyle bir organizasyon düzenledik. Amacımız çocuklarımıza unutulmayacak bir gün yaşatmak, onların her zaman hafızalarında kalacak bir gün yaşatmaktı. Hedefimiz ilk başta 50 çocuğu sünnet ettirmekti, ama ilerleyen saatlerde bu sayı 60'a çıktı. Onları mutlu edebilmişsek ne mutlu bize' diye konuştu. Programa katılan Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin ise yaptığı açıklamada, derneklerin bir araya gelerek fakir ailelere sosyal açıdan katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği bu şölenin önemini vurguladı. Bu şölende, derneklerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını yaşattığını ifade eden Gültekin, 'Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi. Şölende, çocuklar gönüllerince eğlendi. (KE-AHM-İRE) - SİVAS |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() kurkcuyurt Şuan
![]() Son Aktivite: 03.08.2010 15:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() şarkışlada yapılan sunnet töreni gizli saklı oldu galiba ben sarkışlada yasıyorum ama hic duymadım taabı her zamankı gıbı adamı olan dusunce dernegındekılerı tanıyanların yakınları cocukları sunnwet ettırıldı emınım
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gölova'da Toplu Konut Çalışmaları | Sivaslilar.Net | Haberler | 0 | 16.06.2010 08:19 |
Buharî’ye Saldıran Bid’atçiler | Naksidamlasi | Serbest Dini Konular | 9 | 16.01.2010 22:57 |
GÜRÜN İLÇESİ’NDE DÜĞÜN ADET VE GELENEKLERİ HAKKINDA | gul-i_ahmer | Gürün | 4 | 16.09.2008 12:08 |
TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 20.07.2008 16:40 |
TOKİden 3 TOPLU KONUT DAHA | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 08.04.2008 00:36 |