Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? - Sayfa 26 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Evet 289 57,68%
Hayır 212 42,32%
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.08.2010, 12:08   #251
Akif
Alt Forum Yöneticisi

Akif - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Akif Şuan Akif isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.09.2013 10:24

Tecrübe Puanı: 884 Akif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz seinAkif kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

12 Eylül Referandumu ile ilgili konular bu konuya taşınacaktır!
Akif isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Akif'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.08.2010, 12:11   #252
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1297 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Abircan@
Tunceli'nin yüzde yüzü Alevi mi?

HAyır deyince biz de 500 liralık gömlek giyecek miyiz?
Tabi ki giymeyeceğiz
O zaman Evet diyoruz.

CHP'in düz mantığı hep bundan ibaret işte!

Konu LaEdri tarafından (18.08.2010 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.08.2010, 12:30   #253
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1049 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abircan@
Tunceli'nin yüzde yüzü Alevi mi?

HAyır deyince biz de 500 liralık gömlek giyecek miyiz?
Tabi ki giymeyeceğiz
O zaman Evet diyoruz.

CHP'in düz mantığı hep bundan ibaret işte!
haramilerin saltanatını yıkalım derken gerçekten yıkmak niyetindeyiz başkaları gibi amerikan yeşili saltanat kurmak için değil halk iktidarı kurmak için varız boşver aleviyi tunceliyi etro gömlekmiş , sen daha geçen 10 yıl önce oğlunu komşu parasıyla okutan başbakanının nasıl şimdi aynı oğlunun 5 milyon dolarlık villasının 2 yıldır kiracısı olmuş onu bir kendine izah et yeter ban anlatmasanda olur
Alt 18.08.2010, 12:39   #254
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1297 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
haramilerin saltanatını yıkalım derken gerçekten yıkmak niyetindeyiz başkaları gibi amerikan yeşili saltanat kurmak için değil halk iktidarı kurmak için varız boşver aleviyi tunceliyi etro gömlekmiş , sen daha geçen 10 yıl önce oğlunu komşu parasıyla okutan başbakanının nasıl şimdi aynı oğlunun 5 milyon dolarlık villasının 2 yıldır kiracısı olmuş onu bir kendine izah et yeter ban anlatmasanda olur
Yahu ben ne AKP'nin ne de Tayyip'in yaman savunucusu değilim.Adam hiç değilse fakir edebiyatı yapmıyor.Havuzlu villada siyaset yapmayacğız deyip,havuzlu villarda oturmuyor,başörtüsünü anayasa mahkemelerinde iptal ettirip,başörtüsünü ben çözerim demiyor.Ak Partiye daha tek oyum nasip olmuş değil ama en kötü AKP en iyi CHP'den iyidir.

10 yıl önceki Türkiye ile şimdiki Türkiye'yi kıyaslıyorum da çook fark var?
Alt 18.08.2010, 12:41   #255
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36

Tecrübe Puanı: 3342 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ABİR CAN BEY KARDEŞİM KONU BAŞLIĞI DYİŞTİRİLDİ SANA YAZDIĞIM
MESAJ OBİR TARAFTA KALDI OKUMADINIZ GALİBAA
BENDE HERKESE YETECEK KADAR SEVGİ VAR KİMSEDEN SAYGI BEKLEMİYORUM
DÜRÜST OLALIM YETER SEVGİLER
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.08.2010, 14:17   #256
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1049 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yahu ben ne AKP'nin ne de Tayyip'in yaman savunucusu değilim.Adam hiç değilse fakir edebiyatı yapmıyor.Havuzlu villada siyaset yapmayacğız deyip,havuzlu villarda oturmuyor,başörtüsünü anayasa mahkemelerinde iptal ettirip,başörtüsünü ben çözerim demiyor.Ak Partiye daha tek oyum nasip olmuş değil ama en kötü AKP en iyi CHP'den iyidir.

10 yıl önceki Türkiye ile şimdiki Türkiye'yi kıyaslıyorum da çook fark var?
madem bunu biliyosun akpli değilsin demekki bana ve eleştirlerime hak veriyorsun sahip çıkmadığına göre, bende derimki sana git o zaman akpye üye ol sende değiştir , katkı sun adam gibi parti olsun nasıl ben ve benim gibi yeni üyeler chp ye kaydolduysa sende akp ye git hiç değilse siyaseti halk için yapalım, 60 yıldır sağ iktidarlar asker darbesiyle iktidara geliyorlar
ülkeyi çıkamaza sokuyorlar beceremedikleri için, sonra bir kavga bölücülük sonra mağdur edebiyatıyla darbe sonrası tekrar iktidara gelip nimetlenmeye devam ediyoralar bu adi oyunu 60 yıl oynayıp sonrada batağın sorumlusu nasıl sol oluyor bunu anlatsana bi zahmet

Sabahattin ÖNKİBAR
sonkibar@gmail.com

Jöleli yanaşma ve Erdoğan’ın korkusu!

Jöleli saçlarıyla bilinen Yiğit Bulut’u yeni ve İstanbul gazetecisi olduğu için tanımam ancak yakın dostum Namık Kemal Zeybek’in damadı olmasından ötürü uzaktan sempatim vardı!
Ancak itiraf edeyim önceki akşam o sempatimi bitirdi!
Başbakan’ın karşısında takındığı tavırla var olan karizmasını yerle bir etti!
Tamam holding medyasında yönetici ve programcı olmak farklıdır ve belli bedeller ödenir ama ölçüyü bu derece kaçırmamak gerekiyor!
Yiğit kardeş tekrarını izlediğinde kendisi de görecektir ki sorduğu sorular ve takındığı tavırlarla yandaşlığın da çok ötesindeydi!
Doğrudur Ciner Grubu iktidara meydan okuyamaz, zira devlete hem elektrik satıyor hem de madenci ama bu işin bir orta yolu var!
Bakın hakkını teslim edelim Fatih Altaylı bu işi iyi yapıyor, yani nihayetinde gazeteci olduğunu unutmuyor!
Oysa Yiğit bir gün o tarafın bir gün bu tarafın militanı oluveriyor!
İnsanların zaman içinde fikirleri belki değişir lakin verdiği hükümler bu kadar kısa zaman içinde ters-yüz olmaz!
İnsaf ile söyleyin bu Yiğit’in yaptıkları akıl alacak şey midir?
AKP ve politikalarına karşı Ergenekon’da adı geçenlerle gizli toplantılar yapacak kadar keskin ve katı iken, birden ona yandaş ve militan olmanın izah edilebilir tarafı olabilir mi?
Yahu ben mi yanlış hatırlıyorum, bu Yiğit Bulut istisnasız bütün televizyon kanallarında Sinan Aygün’le beraber AKP karşıtı diye bilinen cephenin adeta kadrolu tartışmacısı değil miydi?
Belli ki Sinan Aygün’ün başına gelenlerden ürkmüş ve dahası iktidara yanaşmanın maddi ayrıcalığını keşfetmiş ve bir anda kendini inkara yönelmiştir.
Programı izleyenler gördüler, Yiğit kardeş Tayyip Erdoğan’a 27 Mayıs pasını veriyor ama 28 Şubat’ı ve de Çevik Bir’in kendine yakın bir şirkette nasıl danışmanlık yaptığını sormuyor. Keza darbelerden hesap diyor ama 2007 Nisan’ında muhtıra veren Yaşar Büyükanıt’a Bakanlar Kurulu kararı ile neden madalya taktığını gündeme getirmiyor. Ortalık villa tartışmaları ile yıkılıyor lakin Üsküdar’da oğulları adına tapulu olan villayı dillendirmiyor. Aynı şekilde PKK’nın eylemsizliğini ve Ahmet Türk’ün BM teklifini de pas geçiyor. Bunun yerine YAŞ’daki atamaları bahane edip Tayyip Bey’i demokrasi kahramanı yapmaya çalışıyor. İş o kadar şirazeden çıkıyor ki Erdoğan bile bu yağcılıktan rahatsız oluyor... Yahu Yiğit kardeşim, YAŞ’a Başbakanların müdahalesi 1977’den yani Demirel’den beri hep yok mu, nedir bu gazlaman, çok ayıp!
Bu olayda da görülüyor ki merkez medya iktidara göbekten bağlıdır ve geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu referandumda da AKP adına seferber olacaktır.
Habertürk’ün AKP’nin hoşuna gitmeyen 15 gün önceki anketini hemen yenileyip, tam tersi sonuçları alel acele yayınlaması bunun son delilidir.
Ancak bütün bunlara rağmen Tayyip Erdoğan’ın referandum sonuçları bağlamında büyük bir endişe içinde olduğu, Yiğit’in bütün çaba ve katkısına rağmen ekrana yansımıştır.
Erdoğan 12 Eylül’de yapılacak olan oylamanın hükümet ve kendisi için bir referandum olmadığını, sadece Anayasa değişikliğinin söz konusu olduğunu ısrarla dillendirdi... Oysa her hadiseyi siyasi fayda açısından yorumlamakla bilinen Tayyip Bey sonuçtan emin olsaydı, bu oylamanın iktidarı için güven oyu olacağını göğsünü gere gere ifade ederdi!.. Bunu yapmadığına ve seferberlik ilan ettiğine göre demek ki Tayyip Bey korkuyor!

BÜYÜK ÇAM...
Jölesiz yanaşma Taha’nın son incisi!
Saçını jöleleyen Yiğit Bulut öyle de, jöle nedir bilmeyen Taha Akyol farklı mı sanki, Taha Bey önceki gün Kemal Kılıçdaroğlu’nu tarih bilmemekle suçlayarak yerden yere vurdu. Neymiş efendim Mehmet Akif’in, Kurtuluş günlerinde Kastamonu’da verdiği vaazı nasıl fetva diye sunmuşmuş, bu tarihi bilmemekmiş!.. Bak Taha Efendi kendini allame zannedersin de hiç öyle değilsin, Anadolu’da vaazlarda verilen mesajlara fetva denilebiliyor, bu öyle yazıya konu olacak büyüklükte bir gaf değildir... Asıl gaf, böyle bir şeyin mal bulmuş mağribi gibi üstüne atlarken Başbakan’ın, Dersim katliamı İnönü Cumhurbaşkanı iken oldu diyerek sergilediği bilgisizliğini dillendirmemek yani onu gündeme getirmemektir. Madem tarih öğretmenliğine soyundun öncelik büyük bir çam deviren Başbakanındır!.. Tayyip Bey’i görmüyorsun ama Kemal Bey için, şeyinde şey var diyorsun, ayıp ayıp!

SORULAR...
Bana Çevik Bir’i, Ceylanoğlu’nu madalyayı izah et
Eğer bu millette zerre muhakeme ya da idrak varsa Tayyip Erdoğan’dan bu soruların cevabını istemelidir:
1) Olmamış darbe için insanları Silivri’ye doldururken, olan 28 Şubat darbesinden neden hesap sormazsın?
2) Çevik Bir’den hesap sormak bir yana, onun çok yakının olan işadamının şirketine ayda 15 milyar maaşla başdanışman olmasına nasıl göz yumarsın?
3) Sincan’da tankları yürüten komutan olan Erdal Ceylanoğlu’nu nasıl Kara Kuvvetleri Komutanı yaparsın?
4) AKP’ye muhtıra veren Yaşar Büyükanıt’a Bakanlar Kurulu kararı ile nasıl madalya takarsın? Bana Çevik Bir’i, Ceylanoğlu’nu madalyayı izah et
5) Bütün bunları yapan ve AKP kurulurken Kenan Evren’e elçi gönderip, askerle aramı bul diyen sen, şimdi nasıl
12 Eylül istismarını yapıp milleti enayi yerine koyarsın?

FREN...
Bahçeli, televizyonlara çıkacak ama yetmez!
MHP, Aydın’da gümbür gümbür başlattığı hayır kampanyasında birden frene bastı. Tam bir haftadır ses seda yok. Sümela Manastırında korkunç bir densizlik yaşanırken MHP’den ses getirecek hiçbir tepki olmadı. Dün bu suskunluğu anlamak için MHP üst yönetiminden iki ayrı isimle konuştum. Söyledikleri şu: “Ramazan, havalar sıcak, ondan dolayı miting yerine kahve toplantılarına ağırlık veriyoruz. Genel Başkanımız da önümüzdeki günlerden itibaren televizyonlara çıkacak ve oradan mesajlar verilecek. Referanduma yakın tarihte bazı merkezlerde mitinglere devam edeceğiz...” Devlet Bey’in ekranlara çıkma kararını çok olumlu buluyoruz zira asıl etki orada ama miting olayı da sokağa hakim olmak ve rüzgar estirme bağlamında çok önemli. Doğrudur havalar sıcak ve Ramazan ayındayız lakin aynı şeyler AKP ve CHP için geçerli değil mi?

CEVAPLAYIN...
Sümela’daki Haçlı ayinine evet diyen BBP!
Referandumda evet oyu vereceğini açıklayan BBP’lilere soruyorum:
1) Trabzon’daki Sümela Manastırı’nda Haçlı ayini yapıldığı için mi evet diyeceksiniz?
2) Akdamar Kilisesi ihya edildiği için mi evet diyeceksiniz?
3) Barzani Ankara’da, Kürdistan’ın müstakbel Devlet Başkanı diye selamlanıp kucaklandığı için mi evet diyeceksiniz?
4) AKP’nin Kürtçe TV’yi kurup bölük börçük olan Kürtleri toparlamak ve bir millet yaratmak istediği için mi evet diyeceksiniz?
5) Tayyip Erdoğan’ın Türkleri ülkede yaşayan 36 etnik gruptan biri gördüğü ve bunu her fırsatta dillendirdiği için mi evet diyeceksiniz?
6) AKP Habur’da PKK eşkıyasını müsteşar, vali ve genel müdürler aracılığı ile selamladığı için mi evet diyeceksiniz?

Konu abircan tarafından (18.08.2010 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 18.08.2010, 14:32   #257
kadelay
Yiğido
NO AVATAR

kadelay Şuan kadelay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2013 15:45

Tecrübe Puanı: 650 kadelay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[quote=Reform;565967]Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
EVET EVET gözyaşına da EVET inanıyorum sana
EVET EVET yüzbin kere EVET acı çektirme bana
EVET EVET yüzbin kere EVET inanıyorum sana

Sen hiçbir zaman düşman olmadın
Hiçbir zaman karşı durmadın
Yıllarca hep konuştum ama bir tek şey istiyorum senden
Onurlu bir dost gibi gel artık bu eve

EVET EVET boşuna uzatma inanıyorum sana
EVET EVET gözyaşına da EVET inanıyorum sana
EVET EVET yüzbin kere EVET acı çektirme bana
EVET EVET yüzbin kere EVET inanıyorum sana

Barış Manço'dan ne güzelde uydurmuşum...

Abircan hemşerim biraz boş konuşuyorsun gibi geliyor bana. ne dersiniz?

Konu kadelay tarafından (18.08.2010 Saat 14:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
kadelay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı kadelay'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.08.2010, 16:30   #258
abircan
Usta Yiğido

18.08.2010 Çarşamba 08:20

Devletle anlaştık
Terör örgütünün liderinden şok iddia

Terör örgütü PKK’nın liderlerinden Murat Karayılan, “tek taraflı ateşkes” kararının Devlet ile Öcalan arasında sağlanan temaslar sonucu alındığını ileri sürdü.

Karayılan, “Talep üzerine önderliğimiz yeniden devreye girip hareketimize mesaj gönderdi” dedi

Fırat Haber Ajansı’na örgütün 13 Ağustos’ta ilan ettiği ‘eylemsizlik’ kararını değerlendiren Karayılan, ateşkesin devlet içerisinden bazı yetkililerin terörist Abdullah Öcalan’la sağlanan temasların ardından geliştiğini ileri sürdü. Karayılan, iddiasını şöyle gerekçelendirdi: “Artık açıklanmasında bir sakınca görmediğimiz diğer önemli bir gelişme de devletin, önderliğimizle geliştirdiği diyalog temelinde ateşkes talebinde bulunmasıdır. Aslında önderliğimiz aradan çekilmişti ancak, talep üzerine yeniden devreye girerek, çağrıları ve devletten doğru gelen istemi de dikkate alarak, bir kez daha barışa şans tanınması için hareketimize bir mesaj gönderdi.”

s. Önkibardan haberler
KEKLİK...
AKP oy için ibadete yasak getirdi!
Ramazan Bayramında umreye gitmek büyük sevap ve ibadet, öyle olduğu için de Müslümanlar her bayram akın akın Kabe’ye koşar. Her yıl olduğu gibi bu sene de 80 bin kişi bu kutsal ziyaret için müracaatta bulundu. Vay sen misin bunu yapan, AKP ve Tayyip Erdoğan hemen müdahil oldu ve Ramazan Bayramında umre ziyaretine sınır getirdi. Evet yanlış okumuyorsunuz, Başbakan tarafından bu yönde verilen bir emrin olduğu dün medyaya yansımış durumda. Peki Başbakan bunu niye mi yaptı? Bayramın hemen sonrası yani 12 Eylül’de referandum var da ondan! Tayyip Bey umreye gidenleri AKP adına çantada keklik gördüğü için, oylar ziyan olmasın diye ibadete engel oluyor... Mukaddesatçı Başbakan’ın yaptığına bakar mısınız? Ona göre AKP’ye oy vermek Allah’a ibadetten daha önemli, öyle bir sonuç ortaya çıkıyor. Bir bu tabloya bakın bir de lafa gelince mangalda kül bırakmayan yazlıkçı hayırcıların “Ayol bir oy için ben tatilimi bozamam” cakalarına bakın... Elbette bu kafayla AKP var olmaya devam edecek!

Konu abircan tarafından (18.08.2010 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 18.08.2010, 16:35   #259
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10

Tecrübe Puanı: 624 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

gardaşım iyisin hoşsunda senden bir ricam olacak birde Genelkurmayın hesabını veremediği HERONLARI sorsan ...ŞEHİT OLAN yiğitler hatırına sen bu işi iyi yapıyorsun
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.08.2010, 17:02   #260
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bazı Hayır'cılar saldırı dozunu artırmış. sakin olun Herşey Türkiye İçin...
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)