|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Verdiğiniz linklerin hiçbirinde devletin herhang bir üyesinin "evet biz pkk ile oturup ortak karar aldık ve ateşkes ilan ettik" manasına gelecek bir cümle yok!ya da ben okurken atladım!Varsa öyle bir cümle link vermek yerine direk braya yazarsan iyi olur!
|
|
|
|
#2 | ||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 746
![]() |
Alıntı:
Direkt demecini buraya yapıştırayım: CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül, “devlet, terörle masaya oturup pazarlık yapmaz; ama devletin birçok kurumu vardır ve onlar nasıl hareket edeceğini bilir” dedi. Alıntı:
Hiç birini de okumam izlemem.... Konu KAOS tarafından (19.08.2010 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
|
|
|
|
#4 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
Nasıl anlatsam... Bak kardeş... Bu Abdullah Gül Cumhurbaşkanı Öbürü terörist başının adamı... Biri diyorki biri "ben devletle anlaştım ateşkes yaptım" diyor... Sen diyorsunki: "nerden belli? bu haber bir takım medyanın uydurması".. Ben diyorum ki: "bu sizin medyanız"... Sen diyorsun ki: "bizimkiler atlamış"... Ben diyorum ki: "Cumhurbaşkanı kabul ediyor"... Sonuç devletin de kabul ettiği gibi pkk devletle anlaşmış... Buraya kadar tamam mı..? Eskideni konuşmuyoruz... Şu an devlette eşkiyanın anlaşmasından bahsediyoruz.. Sonra BDP başkanı ne diyor: Biz referandumu boykot edecektik, ancak bu durumda tekrar düşünebilir destek verebiliriz" Bundan ne çıkıyor? Devlet, AKP anlaşması=ateşkes AKP BDP anlaşması= evet oyu Tamam mı ? Şimdi anladın mı? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Ak PArti sizin iddialrınıza cevap vermiş aslında. Şimdi tercih sizin;teröriste mi inanacaksınız yoksa Ak Partiye mi?
|
|
|
|
#7 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1468
![]() |
Alıntı:
Ne teröristlere ne Ak Parti'ye ne de Haber7'ye hiçbirine inanmayacağız..! Gördüklerimize inanacağız... pekaka eylemlerini artırdığı, şiddetlendirdiği bir dönemde neden referandum günü gelip çatınca sözde ateşkes ilan etti..?! Onlarda mı rüyalarında ak sakallı dedeyi gördüler..? pekaka referandumu boykot edeceğini açıklayınca MHP ve CHP ile aynı safdalar diyen Başbakan bakalım şimdi ne diyecek...Ne dediği de önemli değil aslında, çünkü Ak Parti'nin bdpden sonra pekakaya en yakın ikinci parti olduğunu biz biliyoruz ve görüyoruz.. ![]() Hah! bir de unutmadan daha düne kadar Türk Milliyetçileri'ne "faşist faşist, ırkçı ırkçı" diyen Başbakan bugün Kılıçdaroğlu'na "önemli olan boy değil, önemli olan SOOYY SOOOOYYYY!!" diye bağırıyor, haykırıyor bu ne yaman çelişkidir..? Bazen faşist dediği Türk Milliyetçileri'nin mektuplarını alıp kendi seçtiği cümeleri-milliyetçiliğe vurgu yapan cümleleri okumayarak- okuyup ağlıyor.. Bu günde Kayseri'de dolaylı olarak MHP genel başkanına "şrfsz!" diye bağırıyor Başbakan...Ortada o sıfatın yakışdığı biri varsa o kişi de teröristleri serbest bırakıp davulla zurnayla miting yaptırandır ancak..!!! |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Klimasuyu'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Evet kendi gördüğümüze inanacağız ama neyse ki bu ülkenin yüzde 40'ından fazlası senden farklı görüyor.. ![]()
|
|
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1125
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Mustafa Pehlivanoglu'nun mektubuydu , kullandigi kisim : ''Şu hiç bir zaman unutulmasın ki, MUSTAFA'lar ölür fakat Milliyetçilik fikri ve mücadelesi asla ölmez. Yaşasın uğrunda kellemi verdiğim TÜRK Milliyetçiliği. Bizim zaferimiz yakındır. Zafer her zaman Cenab-ı Allah'a inananlarındır. Bunun için hiç üzülmeyin. Sizden ricam arkamdan ağlamayın.''
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|