![]() |
#41 | ||
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 721
![]() |
![]() Alıntı:
Bize bu vekilleri müstahak gören kim acaba? Olan biteni görüp kulak çekmeyen ikaz etmeyen kim acaba? Biz odunları koysak yine Sivas'lı bize oy verir bırakın bu memleketi hak ettiğini yaşasın diyen kim acaba? Buraya gelip uçup kaçan sonra unutan kim acaba? Sivas'dan bir bir giden daireleri, verilmeyen destekleri bakanlar kurulunda imzalayan kim acaba? Benim ölüm yeter bu Sivas'lı yılardır ne yapsak he der diyen kim acaba? Şehrine milyarlarca lira akıtıldığı halde doğruyu görüp çark eden şehirlere üzülüp kahrolan ama kendisine ne olursa olsun, sırtına vurup ağzındakini alsan da oy verir bunlar diyen kim acaba?? Alıntı:
Burada bana dahil teröristle benzer tutan zat-ı muhtermelere duyrulur kimler hayırcı kimler evetçi Ülkemi kimler yönetiyor kimler, Yazık oldu kanını bu vatan için akıtan hısmıma, helal etmiyorum onun kanını hiçbirinize. Oturmuş terörist başı ile pazarlık yapmışlar. Ne karşılığı: evet desinler diye, ne karşılığında kısa bir süre için ateşkes için... Bu devlet bu kadar mı aciz? Hiç mi içiniz sızlamıyor, ağlayan ana babaları hiç mi izlemediniz, hiç mi yakınınız kan akıtmadı, bu kadar mı içiniz soğudu? Sonra kalkıp kan üzerinden birilerini kan tacirliği ile suçluyorsunuz. Bu kan tacirliği değilde nedir? Aslanlarının kanını seçim uğruna satmak bu değildir de nedir..? Konu KAOS tarafından (18.08.2010 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#42 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 624
![]() |
![]() KİM ACABA ...sorusuna cvp vermek kolay ama suç oyu kullananda kardeşim verme kim olursa olsun sıralamaya konan vekil adayını beğenmedin bir iş yapamaz bile bile bana hizmet getirmeyene yada ehil olmayana vermeyecek tepkini koyacaksın yazdıklarını kabul ediyorum ama insanımız bilinçli olacak ne istediğini bilecek
![]() |
#43 |
Yeni Yiğido
![]() asi elbeyli1990 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.12.2010 13:34
Tecrübe Puanı: 576
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4537
![]() |
![]() Alıntı:
mustafa kemal atatürk Her halk hak ettiği şekilde yönetilir şöyle ki halk ve yönetim bir bütünün parçalarıdır... hatta birbirlerinden oluşurlar durum buyken taksicisinin,manavının,doktoru nun vs. üç kağıtçı olduğu bir ülkenin, yönetiminin üç kağıtçı olmaması beklenemez...
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#45 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() 58Sevda Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2013 00:40
Tecrübe Puanı: 732
![]() |
![]() hos gelsinde, stad konusunada bir cevabi vardir insallah
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Saat 16:30'da Cumhuriyet Meydanı'nda
![]() |
#47 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 818
![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Yeni Yiğido
![]() ULUBEYTURKTİMİ Şuan
![]() Son Aktivite: 24.12.2010 21:46
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() gelmezmi nasıl oy toplayacak gine birsürü vaad verecek sivasa sonra sivasta ne var ne yok silip süpürecek ALLAH yardımcımız olsun
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 624
![]() |
![]() sevgili burak seni tebrik ediyorum yolun açık olsun.senin gibi düşünen gençlere ihtiyacımız var...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#50 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 818
![]() |
![]() sağol teşekkür ederim şahbey.ben sadece doğruları ve gerçekleri söylüyorum.eğer allah nasip eder ve hakkımızda varsa inş ileride sivasa faydalı olacak bir kişi olurum.özelliklede belediye başkanı olmak istiyorum.ama bu işler hep particilik işi olduğu için işim zor gibi görünüyor benim.hayırlısıysa olsun diyelim.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|