Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? - Sayfa 36 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Evet 289 57,68%
Hayır 212 42,32%
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.08.2010, 16:01   #351
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36

Tecrübe Puanı: 3359 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

onlarca sefer yazdım yine yazıyorum 40 yıl önce çektiğim işkenceler için
bin sefer daha EVET EVET EVET KIRK YIL ÖNCE SÖKÜLEN TIRNAKLARIMIN YERİ HALEN ACIYOR BUNU BİRE BİR YAŞAYAN BENİM BEYLER SUÇUMU SORMAYIN ÇÜNKÜ YOK
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.08.2010, 16:07   #352
haythuyt
Usta Yiğido

haythuyt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

haythuyt Şuan haythuyt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.08.2012 13:55

Tecrübe Puanı: 814 haythuyt isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

YAV HALA ŞU CEMAATCILERI SIRTLAMALRINIZA INANAMIYORUM!!!
YOK YOKKK VAR Bİ CIKARINIZZ BELLİİ
NEYINIZI POLIS ASKER YAPTILAR SOYLEYIN!!
MADEM HACILAR HOCARR
YAW EY ALLAHTAN KORKMAZLAR
GECEN SENE YAPILAN POLISLIK SINAVINDA 7 BİNE YAKIN POLIS ALINACAK
VEEE SINAVDA FULL CEKEN OGRENCI SAYISI 12 BİNN
MADEM DINDARSIN 70 BINE YAKIN OGRECININ HAKKINA NASIL GIRIYORSUN..
NEREYE KADAR BU SINAV SORULARI CALINACAKK..!!
SOYLEYIN HIKUMETEDE CEVAPLASIN BU SORUYU ..

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
peki siz bu kanıya nerden vardınız hanefi avcının neyi isteyip neyi istemediğini nerden biliyorsunuz, eğer hükümetin eğip bükebildiği bir adam olsaydı tüm makamlar kendisine açılırdı çünkü kamuoyunda bilinen temiz bir işinin ehli insan sn avcı, birde olayı bu taraftan değerlendirsek derim, bundan sonra cemaate ve hükümete muhalif herkesi aynı kefeye koyup mu değerlendireceğiz istediğini alamadı mızıkçılık yapıyormu diyeceğizzzz aaloooooooooooooooooooooooo beyfendi bu iddialarda bulunan yıllarca emniyette çalışmış bir emniyet il müdürü senin oğlunun tüccar parasıyla okutan bisküviciden daha çok devlet bürorasi edebi terbiyesi ve kamu hayatı var
sn avukat gerçekten neyin ve kimin avukatı olduğunuza karar verin bu lafım şahbey ve devamındakilerle birlikte sizede
YAW ABİ YANLIS ANLAMA BENI SAKINDA BİRGUN SENIN YAZINI ALINTI YAPIP YAZDIKLARINA KATILACAGIMI HIC DUSUNMEZDIM

KESINLIKLE VE KESINLIKLE KATILIYORUM...

MEKANIN CENNET OLSUN REİS

Konu haythuyt tarafından (23.08.2010 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
haythuyt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı haythuyt'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.08.2010, 16:25   #353
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3323 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ya ne bu telasiniz yitmis 70 yil sizin ziriltinizi dinledi bu millet isinize gelini sattiniz gelmeyeni astiniz.Cem Karacinin bir sarkisi vardi. ben bu feligin carkina cumak sokarim.Helal olsun Akp ve TAYYIB ERDOGANA ve gonul daslarini ulkemin ve milletimin ici zorbalik ici hainlikle ici kanla dolu olan bu anayasinin ve onun savunucularinin carkina comak sokmustur.binlerce kez EVET EVET
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.08.2010, 16:45   #354
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 998 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
bilal kose Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya ne bu telasiniz yitmis 70 yil sizin ziriltinizi dinledi bu millet isinize gelini sattiniz gelmeyeni astiniz.Cem Karacinin bir sarkisi vardi. ben bu feligin carkina cumak sokarim.Helal olsun Akp ve TAYYIB ERDOGANA ve gonul daslarini ulkemin ve milletimin ici zorbalik ici hainlikle ici kanla dolu olan bu anayasinin ve onun savunucularinin carkina comak sokmustur.binlerce kez EVET EVET

Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana
Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana
Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana

Sen hiçbir zaman dost olmadın
Hiçbir zaman destek olmadın
Yıllarca hep sustum ama bir tek şey istiyorum senden
Onurlu bir yabancı gibi lütfen artık çık git bu evden

Hayır hayır boşuna yalvarma inanmıyorum sana
Hayır hayır gözyaşına da hayır inanmıyorum sana
Hayır hayır yüzbin kere hayır acı çektirme bana
Hayır hayır yüzbin kere hayır inanmıyorum sana

Bizim Barışta çok hoş söylemiş canım sanki bugün için yazılmış
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.08.2010, 17:32   #355
AVUKAT_
Yeni Yiğido
NO AVATAR

AVUKAT_ Şuan AVUKAT_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.08.2010 15:31

Tecrübe Puanı: 0 AVUKAT_ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Uzun lafın kısası sayın avukat bey Başarılı bir Emniyet Müdürünün Gerçekleri görüp Kitap yazmasını sadece idda ve gerrçek dışı olduğunu öne sürüyor, ama iki tane ne olduğu belli olmayan iki tane gizli tanık bulup iddialarını gerçekçmiş gibi gösterip ergenekon sanıkalrını birer suçlu olarak gösteriyorsunuz.
Bu meslek ahlakına ters gelmiyormu sizce?
sevgili arkadaşım eminyet müdürlüğünün gerçekleri gördüğünü ben bilemem emniyet müdürünün ne kadar namuslu olduğunu da bilecek konumda değilim... taraf gazetesi köşe yazarı görüldüğü gibi hanefi avcının kendi ile olan ilişkilerinden bahsetmiş ve neden böyle bir kitap yazdığının açıklamasını yapmaya çalışmış...
burda dikkat edilecek olursa kitabı okuyanların ki ben okumadım, genel kannati genel ifadeler kullanıldığı. genel ifadelerle bir kişiyi veya cemaati suçlamak ne kadar adaletli ve insan vicdanına ne kadar sığıyor.
dikkatinizi çekmek istediğim diğer nokta da sayın avcı nın daha önceleri akp ile olan ilişkileri ve sizin belirttiğiniz dava sürecindeki katkıları.yani başarılı bir emniyet müdürü isi böyle sayılamsının asıl sebebi bu mu ve başarılı bir emniyet müdürü ama açık konuşmak gerekirse somut olarak ortaya koyduğunuz bir başarısı yok
ve belirtmek istediğim bir nokta daha var, burada sayın avcı nın iddilarının gerçek veya gerçek dışı olduğunu iddia etmek istemiyorum sadece ortada bir iddia var ama gerçek ama yanlış belki de kızgınlıkla kurgulanmış olaylardan ibaret ama daha iddia mahkemeye bile taşınmamışken hükümetin istifasını talep etmek biraz orantısız olsa gerek.. sonuçta bir ülkenin siyasi iktidarından bahsediyoruz.
bu tanığın ne olduğu belli olmaması cümlesinden tanığın kimliğinin bilinmediğini anlıyorum ve siz cümlenizin devamında gizli tanık demişsiniz aslında tanığın hem gizli tanık olması hemde kimliğinin herkes tarafından bilinmesi biraz saçma olurdu
ergenekon sanıkları suçlu değil sanıktırlar. yani henüz suçlu oldukları ispatlanmamıştır suçlu olmadıkları noktasında hemfikiriz sanırım...
saygılarımla...

[quote=ÖnceVatan_58;574062]Hepimiz Türkiye'de yaşıyoruz uzaydan gelmedik,iddia tezler gerçek olmadan öyle bir kişinin sırf istediğimi verrmedi Recep Bey'e çamur atayım diye kitap yazacağına yüzde bir ihtimal bile vermiyorum.
Görünen köy klavuz istemez bunu bağımsız gazeteler her seferinde dile getiriyor yalan değilki Müdürümüz emniyet teşkilatında olduğundan daha detaylı anlatmış.[/QUOTE

evet buna bende inanmak istemiyorum çok kötü bir durum olurdu sadece istediğini alamadığı için bu yola başvurulması ihtimali bile ürkütücüdür.

daha detaylı mı anlatmış bilmiyorum, dediğim gibi kitabı okumadım; ancak kafa karışıklığı var kitabı bazı okuyanlar çok yüzeysel anlatmış bazıları da daha ayrıntılı anlatmış diyor.

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
peki siz bu kanıya nerden vardınız hanefi avcının neyi isteyip neyi istemediğini nerden biliyorsunuz, eğer hükümetin eğip bükebildiği bir adam olsaydı tüm makamlar kendisine açılırdı çünkü kamuoyunda bilinen temiz bir işinin ehli insan sn avcı, birde olayı bu taraftan değerlendirsek derim, bundan sonra cemaate ve hükümete muhalif herkesi aynı kefeye koyup mu değerlendireceğiz istediğini alamadı mızıkçılık yapıyormu diyeceğizzzz aaloooooooooooooooooooooooo beyfendi bu iddialarda bulunan yıllarca emniyette çalışmış bir emniyet il müdürü senin oğlunun tüccar parasıyla okutan bisküviciden daha çok devlet bürorasi edebi terbiyesi ve kamu hayatı var
sn avukat gerçekten neyin ve kimin avukatı olduğunuza karar verin bu lafım şahbey ve devamındakilerle birlikte sizede
birincisi biz bu kanıya ismini belirttiğim yazarın sayın avcı ile olan ilişkilerinden bahsetmesi üzerine vardık. şimdi sizi de iddia ettiğiniz kanaate nasıl vardınız onu açıklamaya davet ediyorum. hani diyorsunuz ya hanefi avcının bütün söyledikleri doğrudur yüzde yüz dürüst bir adamdır. siz de buyrun bu kanıya nerden vardığınızı açıklayın

ikincisi biz bir kanaate varmadık en azından ben varmadım sadece mevcut iddiayı tek taraflı olmaktan kurtarıp iki iddia ve savunmaya dönüştürdüm. artık ortada iki iddia var birincisi hanefi avcının ortaya attığı ve sizin kesinlikle doğrudur dediği iddia diğeri de benim buna karşılık söylediğim iddia yani kendiniz ortaya iddia atarken hiç sorun yok ama iddianıza karşı yeni bir iddiayı kabullenmek bile istemiyorsunuz

üçüncüsü biz kimseyi bir kefeye koymadık ki bu konumda da değiliz. ama tabi ya bu noktada haksızlık yapıyorsunuz demek bile hükümetle aynı kefeye konmaya bir takım çevrelerin avukatı olarak nitelendirilmemize yetti de arttı bile ne yazık ki...

şimdiye kadar kimseye istediğini alamadı da mızıkçılık yapıyor demedim... var olan iddilar bu yönde ki çok açık bir şekilde dile getirilmiş

benim oğlum yok. olmayan oğlumu tüccar bisküvici pararsıyla okutan da yok, hem bu bisküvi ticareti yapmak ayıp bişi galiba bu kadar küçük gördüğünüze göre...

sayın avcı nın adabı muaşeret kurallarını iyi bildiğine eminim keşke herkes onun gibi olabilseydi böyle bazı kelimeri uzatarak konuşmak tahminim onun gibi insanların yapamayacağı işlerdendir.

biz kimsenin avukatlığını yapmıyoruz. ki görürsek bir haksızlık savunmaktan da geri durmayız. yaşamım boyunca hiç bir gruba veya cemaate hatta bir derneğe bile bağlanmadım. maşallah öyle güzel emrediyorsunuz ki hemen şimdi kendime bir taraf belirlemeliyim bir müvekkil edinmeliyim... zira emrettiniz... biz ülkemizin ve avukatlığını yapıyoruz

PEKİ BİZLERİ HEMEN BELİRLİ BİR TARAFTANSIZ DİYE YAFTALAYAN YA SİZ KİMİN AVUKATLIĞINI YAPIYORSUNUZ...

Konu AVUKAT_ tarafından (23.08.2010 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
AVUKAT_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı AVUKAT_'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.08.2010, 20:46   #356
Reform
Usta Yiğido

Reform - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Reform Şuan Reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.12.2012 18:33

Tecrübe Puanı: 628 Reform FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Neden "HAYIR" Diyoruz!..

1-AKP üniversiteleri ele geçirmek için elinden geleni yapıyor.
Bilim yuvaları ticaret haneye dönüşürken “Cemaatten” kimseler şaibeli atamalarla
Akademik kadrolara yerleştiriliyor.
AKP iktidarında 2 (iki) oy olan kişi bile üniversitelerde rektör yapılabiliyor.
AKP’nin Cumhuriyet Üniversitelerine saldırışına dur demek için
12 Eylülde HAYIR diyoruz…

2-Resmi rakamlara göre ülkemizdeki çalışabilir genç nüfusun %25’i işsiz.
Üniversite mezunlarının işsizlik oranında ise OECD ülkeleri arasında ikinci
Yunanistan’a fark atarak lideriz.. Kadın mezunlarda ise oran iki katı.
Tayyip Bey de her üniversite mezunu iş bulacak diye bir kaide yok diye buyurmuştu.
Diplomalı işsizliğe son vermek için 12 Eylül’de “HAYIR” diyoruz

3-8 Yıllık AKP iktidarı döneminde emekçileri ilgilendiren hiçbir olumlu gelişme yaşanmadı.
Ülkemizde milyonlarca genç güvencesiz ve sigortasız çalıştırılmaktadır
Emekçiler olarak 12 Eylül referandumunda “HAYIR” diyoruz..

4-Resmi verilere göre Ülkemizde çalışan her iki kişiden biri sigortasız çalışmaktadır.
Bu oran genç nüfusta daha yukarılara tırmanmaktadır.
Sosyal güvenlik ve sendika üyeliği gibi temel haklardan mahrum bir biçimde
İnsan onuruna aykırı bir yaşam sürmeye zorlanan genç nüfusumuz buna tepkisini gösterecektir.
Kölelik düzenine karşı çıkmak için 12 Eylül’de “HAYIR” diyoruz.

5-Sekiz yıllık AKP iktidarında işsizlik tavan yaptı. Üniversiteli gençler işsiz kal dı.
Hepsi sokakta boş,boş dolanıyor.
Kendi çocuklarını Amerika’da okutup iş imkanı sağlayan AKP iktidarı bizleri yoksulluğa sürüklemektedir.
Bu yüzden 12 Eylül referandumun da “HAYIR” diyoruz.

6-AKP’ nin anayasa paketi eğer referandumda kabul edilirse, anayasa mahkemesi
Yargıtay, Danıştay HSYK gibi yüksek yargı organları iktidarın denetimine geçecek.
Yani özelleştirmeleri durduran fahiş zamları geri alan yabancıya toprak
Satışını engelleyen TEKEL işçilerinin hakkını savunan bir yargı olmayacak.
Onun için 12 Eylül’de “HAYIR” diyoruz.
Reform isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Reform'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.08.2010, 22:11   #357
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10

Tecrübe Puanı: 641 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

sayın bircan kardeş
senin tarafın belli ne desem boş...bu adam madem çok dürüsttü neden şu dönemi bekledi maksat kafa karıştırmak bu teşkilatta herkes işini yapıyor böyle mızıkçılarda fitne fesatla meşgul...ben yıllarını emniyette geçirmiş biri olarak şu yapılan açıklamalardan utanç duyuyorum ayıptır günahtır ...bir zamanlar kendide bu karaladığı f tipi listelerinde geziniyordu..adama sorarlar bugünü niye beklemiş acaba...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.08.2010, 02:28   #358
AVUKAT_
Yeni Yiğido
NO AVATAR

AVUKAT_ Şuan AVUKAT_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.08.2010 15:31

Tecrübe Puanı: 0 AVUKAT_ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Reform Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Neden "HAYIR" Diyoruz!..

1-AKP üniversiteleri ele geçirmek için elinden geleni yapıyor.
Bilim yuvaları ticaret haneye dönüşürken “Cemaatten” kimseler şaibeli atamalarla
Akademik kadrolara yerleştiriliyor.
AKP iktidarında 2 (iki) oy olan kişi bile üniversitelerde rektör yapılabiliyor.
AKP’nin Cumhuriyet Üniversitelerine saldırışına dur demek için
12 Eylülde HAYIR diyoruz…
İşte Sezer'in atamalarından bazıları;

- Kastamonu Üniversitesi'nde 15 oyla birinci olan Prof. Dr. Mustafa Safran yerine, sadece 2 oy alan Bahri Gökçebay'ı rektör olarak atadı.

- Yozgat Bozok Üniversitesi'ne en fazla oyu alan Prof. Dr. Mustafa İlbaş yerine 4 oy alan İnci Varinli'yi rektör olarak atadı.

- Giresun Üniversitesi'nde 25 oyla birinci olan Prof. Dr. Mehmet Tüfekçi yerine, 8 oy alan Osman Metin Öztürk'ü atadı.

- Gazi Üniversitesi’nde 1064 oy alan Prof. Dr. Rıza Ayhan yerine, 366 oy alan 3. sıradaki Kadri Yamaç’ı atadı.

- Cumhuriyet Üniversitesi'nde 136 oy alan Prof. Faruk Kocacık yerine, 115 oy alan Mehmet Bakır'ı atadı.

- Erciyes Üniversitesi'nde 284 oy alan Prof. Zeki Yılmaz'ın yerine 236 oy alan Cengiz Utaş'ı atadı.

- Trakya Üniversitesi'nde 126 oy alan Prof. Levent Alimgil yerine 109 oy alan Enver Duran'ı atadı.

- Zonguldak Üniversitesi’nde, 164 oyla birinci olan Prof. Dr. Gamze Mocan Kuzey yerine, 161 oyla ikinci olan eski rektör Bektaş Açıkgöz'ü atadı.

- Dokuz Eylül Üniversitesi’nde 389 oy alarak ikinci olan Emin Alıcı’yı atandı

- İnönü Üniversitesi’nde 104 oyla ikinci olan Fatih Hilmioğlu’nu atadı.

- Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde 71 oyla 3. olan Ferit Bernay’ı atadı

EN ÜSTTEKİ ATAMAYI GÖRÜYORSUNUZ DEĞİL Mİ sizin bu yaptığınız nasıl bir yüzsüzlüktür işte ispat işte kanıt bu kadar pervasızca yalan söylenmez hem de deliller bu kadar ortada iken... helal olsun bin kere yüz bin kere helal olsun

Alıntı:
Neden "HAYIR" Diyoruz!..

2-Resmi rakamlara göre ülkemizdeki çalışabilir genç nüfusun %25’i işsiz.
Üniversite mezunlarının işsizlik oranında ise OECD ülkeleri arasında ikinci
Yunanistan’a fark atarak lideriz.. Kadın mezunlarda ise oran iki katı.
Tayyip Bey de her üniversite mezunu iş bulacak diye bir kaide yok diye buyurmuştu.
Diplomalı işsizliğe son vermek için 12 Eylül’de “HAYIR” diyoruz
referandum da iş ve ya işsizlikle alakalı tek bir madde zaten anayasa ile ilgili bir değişikliğe iş ve benzeri ekonomik verilerin sokulması çok garip. ben kefilim ki bu hükümet döneminde insanların yüzü güldü şu hükümetin hala tek başına iktidar olmasının tek bir nedeni var diyebilirim o da ekonomi de 2001 krizinden sonra yaptığı sıçramadır.

3,4 ve 5. maddelerde bu yıl ki tüik raporundan kes yapıştır yapılmış verdiğim ortak cevap burdada geçerlidir bu hükümet iktidarını hala tek parti yapan tek şey ekonomi de ki sıçramadır

Alıntı:
Neden "HAYIR" Diyoruz!..

6-AKP’ nin anayasa paketi eğer referandumda kabul edilirse, anayasa mahkemesi
Yargıtay, Danıştay HSYK gibi yüksek yargı organları iktidarın denetimine geçecek.
Yani özelleştirmeleri durduran fahiş zamları geri alan yabancıya toprak
Satışını engelleyen TEKEL işçilerinin hakkını savunan bir yargı olmayacak.
Onun için 12 Eylül’de “HAYIR” diyoruz.
ve artık 411 milletvekilinin iradesini yok sayan, türkiyenin en önemli davalarında yargıya müdahele etmeye çalışan, halkın seçtiği iktidardaki muhalefet partisini seçimle yenemeyeceğini anlayıp kapatma yoluna başvurmaya kalkışan, üniversitelerde vatandaşın en temel hakkı olan eğitim hakkını engelleyen ve bunu laiklik olarak gören, tamamen tarafsız olmaları gerekirken muhalefet partilerinin yan teşkilatları gibi çalışan, düşünce özgürlüğü alanında avrupa insan hakları mahkemesi tarafından en çok mahkum edilmeye neden olan bir yargı da olmayacaksa ben de hayır diyeyim...

VAR MI ? galiba yok

Konu AVUKAT_ tarafından (24.08.2010 Saat 02:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
AVUKAT_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı AVUKAT_'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.08.2010, 08:25   #359
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1066 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

[quote=AVUKAT_;574104]sevgili arkadaşım eminyet müdürlüğünün gerçekleri gördüğünü ben bilemem emniyet müdürünün ne kadar namuslu olduğunu da bilecek konumda değilim... taraf gazetesi köşe yazarı görüldüğü gibi hanefi avcının kendi ile olan ilişkilerinden bahsetmiş ve neden böyle bir kitap yazdığının açıklamasını yapmaya çalışmış...
burda dikkat edilecek olursa kitabı okuyanların ki ben okumadım, genel kannati genel ifadeler kullanıldığı. genel ifadelerle bir kişiyi veya cemaati suçlamak ne kadar adaletli ve insan vicdanına ne kadar sığıyor.
dikkatinizi çekmek istediğim diğer nokta da sayın avcı nın daha önceleri akp ile olan ilişkileri ve sizin belirttiğiniz dava sürecindeki katkıları.yani başarılı bir emniyet müdürü isi böyle sayılamsının asıl sebebi bu mu ve başarılı bir emniyet müdürü ama açık konuşmak gerekirse somut olarak ortaya koyduğunuz bir başarısı yok
ve belirtmek istediğim bir nokta daha var, burada sayın avcı nın iddilarının gerçek veya gerçek dışı olduğunu iddia etmek istemiyorum sadece ortada bir iddia var ama gerçek ama yanlış belki de kızgınlıkla kurgulanmış olaylardan ibaret ama daha iddia mahkemeye bile taşınmamışken hükümetin istifasını talep etmek biraz orantısız olsa gerek.. sonuçta bir ülkenin siyasi iktidarından bahsediyoruz.
bu tanığın ne olduğu belli olmaması cümlesinden tanığın kimliğinin bilinmediğini anlıyorum ve siz cümlenizin devamında gizli tanık demişsiniz aslında tanığın hem gizli tanık olması hemde kimliğinin herkes tarafından bilinmesi biraz saçma olurdu
ergenekon sanıkları suçlu değil sanıktırlar. yani henüz suçlu oldukları ispatlanmamıştır suçlu olmadıkları noktasında hemfikiriz sanırım...
saygılarımla...

Alıntı:
Hepimiz Türkiye'de yaşıyoruz uzaydan gelmedik,iddia tezler gerçek olmadan öyle bir kişinin sırf istediğimi verrmedi Recep Bey'e çamur atayım diye kitap yazacağına yüzde bir ihtimal bile vermiyorum.
Görünen köy klavuz istemez bunu bağımsız gazeteler her seferinde dile getiriyor yalan değilki Müdürümüz emniyet teşkilatında olduğundan daha detaylı anlatmış.[/QUOTE

evet buna bende inanmak istemiyorum çok kötü bir durum olurdu sadece istediğini alamadığı için bu yola başvurulması ihtimali bile ürkütücüdür.

daha detaylı mı anlatmış bilmiyorum, dediğim gibi kitabı okumadım; ancak kafa karışıklığı var kitabı bazı okuyanlar çok yüzeysel anlatmış bazıları da daha ayrıntılı anlatmış diyor.

birincisi biz bu kanıya ismini belirttiğim yazarın sayın avcı ile olan ilişkilerinden bahsetmesi üzerine vardık. şimdi sizi de iddia ettiğiniz kanaate nasıl vardınız onu açıklamaya davet ediyorum. hani diyorsunuz ya hanefi avcının bütün söyledikleri doğrudur yüzde yüz dürüst bir adamdır. siz de buyrun bu kanıya nerden vardığınızı açıklayın

ikincisi biz bir kanaate varmadık en azından ben varmadım sadece mevcut iddiayı tek taraflı olmaktan kurtarıp iki iddia ve savunmaya dönüştürdüm. artık ortada iki iddia var birincisi hanefi avcının ortaya attığı ve sizin kesinlikle doğrudur dediği iddia diğeri de benim buna karşılık söylediğim iddia yani kendiniz ortaya iddia atarken hiç sorun yok ama iddianıza karşı yeni bir iddiayı kabullenmek bile istemiyorsunuz

üçüncüsü biz kimseyi bir kefeye koymadık ki bu konumda da değiliz. ama tabi ya bu noktada haksızlık yapıyorsunuz demek bile hükümetle aynı kefeye konmaya bir takım çevrelerin avukatı olarak nitelendirilmemize yetti de arttı bile ne yazık ki...

şimdiye kadar kimseye istediğini alamadı da mızıkçılık yapıyor demedim... var olan iddilar bu yönde ki çok açık bir şekilde dile getirilmiş

benim oğlum yok. olmayan oğlumu tüccar bisküvici pararsıyla okutan da yok, hem bu bisküvi ticareti yapmak ayıp bişi galiba bu kadar küçük gördüğünüze göre...

sayın avcı nın adabı muaşeret kurallarını iyi bildiğine eminim keşke herkes onun gibi olabilseydi böyle bazı kelimeri uzatarak konuşmak tahminim onun gibi insanların yapamayacağı işlerdendir.

biz kimsenin avukatlığını yapmıyoruz. ki görürsek bir haksızlık savunmaktan da geri durmayız. yaşamım boyunca hiç bir gruba veya cemaate hatta bir derneğe bile bağlanmadım. maşallah öyle güzel emrediyorsunuz ki hemen şimdi kendime bir taraf belirlemeliyim bir müvekkil edinmeliyim... zira emrettiniz... biz ülkemizin ve avukatlığını yapıyoruz

PEKİ BİZLERİ HEMEN BELİRLİ BİR TARAFTANSIZ DİYE YAFTALAYAN YA SİZ KİMİN AVUKATLIĞINI YAPIYORSUNUZ...
genel yayın yönetmeninin eşi cıa ajanı ispatlı tespitli olan bir gazeteden bahsediyorsunuz pardonnnnnn, artı ayda en az 400.000 ameriakan doları zarar eden bu gazeteyi kim destekler nasıl destekler niye finanse eder sen önce avukat olarak bunları açıkla sonra sana hanefi avcının dürüst olup olmadığını açıklarım ben

Alıntı:
ŞAHBEY Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sayın bircan kardeş
senin tarafın belli ne desem boş...bu adam madem çok dürüsttü neden şu dönemi bekledi maksat kafa karıştırmak bu teşkilatta herkes işini yapıyor böyle mızıkçılarda fitne fesatla meşgul...ben yıllarını emniyette geçirmiş biri olarak şu yapılan açıklamalardan utanç duyuyorum ayıptır günahtır ...bir zamanlar kendide bu karaladığı f tipi listelerinde geziniyordu..adama sorarlar bugünü niye beklemiş acaba...
taş yerinde ağırdır adam belkide vicdani bir yükün altında memleketin şaftı kayıyor kendince en ağır darbeyi vuruyor belkide bu hamlesiyle hemde bir sürü şeyi göze alarak ama gel görki seninkiler şimdi onuda ergenekoncu diye alır tutarlarsa sen seyreyle tiyatroyu asıl o zaman

Konu abircan tarafından (24.08.2010 Saat 08:25 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.08.2010, 08:43   #360
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 998 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

[quote=AVUKAT_;574104]sevgili arkadaşım eminyet müdürlüğünün gerçekleri gördüğünü ben bilemem emniyet müdürünün ne kadar namuslu olduğunu da bilecek konumda değilim... taraf gazetesi köşe yazarı görüldüğü gibi hanefi avcının kendi ile olan ilişkilerinden bahsetmiş ve neden böyle bir kitap yazdığının açıklamasını yapmaya çalışmış...
saygılarımla...

Alıntı:
Hepimiz Türkiye'de yaşıyoruz uzaydan gelmedik,iddia tezler gerçek olmadan öyle bir kişinin sırf istediğimi verrmedi Recep Bey'e çamur atayım diye kitap yazacağına yüzde bir ihtimal bile vermiyorum.

Avukat Bey,
Bana lütfen taraf gazetesinden bahsetmeyin, çünkü adını duyduğumda midem bulanıyor.
Ne olduğu, kimler tarafından kurulduğu, kaç liraya satın alındığı, kiralandığı hangi amaca kime hizmet ettiğini çok iyi biliyoruz. Şekilde sol görünmlü, birkaç kendini aydın sanan satılmış kalemlerin bir araya geldiği, PKK için çalışan, PKK'nın başka bir rolünü medya üzerinden üstlenen, görevi Türk ordusunu yıpratmak, karalamak, küçük düşürmekten başka bir şey olmayan hükümet yalakalığı yapan yandaş medyadan bahsediyorsunuz. Bu gazeteyi ciddiye almıyorum haberlerin ilk önce onlara ne maksatla servis yapıldığınıda biliyoruz.

Hem kitabı daha okumadım diyor, hem sonuç bildirgenizi yayınlıyorsunuz, bu ne çelişki. Hem kitap yalandır diyorsunuz. Hiç bir kitap yalan belgeyle yazılmaz, öyle olsa herkes yüzlerce kitap yazar. Hatta siz, ben, o,şu, bu neden yazmayalımki? Nasıl olsa yalan olduktan sonra haber bulur doldururuz. Olurmu öyle şey, üstüne basarak herşey belgeli tutanaklı diyor.
Görevdeki Emniyet Müdürü Hanefi Avcı "Cemaat devleti ele geçirdi" diyor, savcılıktan tık yok.
NEREDE BU DEVLET?
Nerede bu PKK iftiracılarına inanıp PKK ile canı pahasına savaşmış komutanları tutuklayan o savcılar?..

Bakın Terörist Karayılan açıklıyor:
"AKP ile Öcalan referandum öncesi anlaştı. Ateşkes ilan ettik" dedi.Tayyip Bey yalanladı.PKK lılar dün yine konuştu.Hükümetin görüşmelerden bilgisi var.
AKP nin derdi oy.
Terör örgütü adına yapılan açıklamada "AKP, MHP den oy çalmak için anlaşmayı reddediyor.Bu AKP nin kürt sorununa nasıl çıkarcı ve iki yüzlü yaklaştığını açıkça ortaya koymuştur. AKP sırf oy kaygısıyla haraket ediyor" dedi.

Ve Ahmet Türk dün yumurtladı işte bakın ne diyor !..
"Tek Çözüm Özerk Kürdüstan"

Dün kürt sorunu var demeyi bile ağıza alamayanlar bugün AKP sayesinde bakın nelerden bahsediyolar?
Gördünüzmü nereden nereye gelmişiz ?

İşte bu bağlamda bunlara "DUR" demek için 12 Eylül'de gerçek vatanseverler olarak "Ülkemizi böldürmemek için" HAYIR demeliyiz.
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)