|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 15:10
Tecrübe Puanı: 622
![]() |
![]() emniyet teşkilatında bir yerlere kolay gelinmez insanlar çok sıkıntı çekmiştir avcınınki nedir devede kulak ama kimse dillendirmez sadece görevlerini yaparlar avcı kesin diyet ödüyor ama yalnış yaptı avcı iken av oldu yazık baştan ayağa indi mutlaka madalyonun diğer yüzü vardır orada yakında görünür bekleyelim bakalım...kitabı okudum çok çelişkiler var .şimdiye kadar niye beklemiş çok şey biliyormuşta insanlar işlerini yapıyor oda çamur atmaya çalışıyor bir zamanlar kimleri neden nasıl dinlediğini anlatsa çok daha iyi olurmuş
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 779
![]() |
![]() konuya nerden baktıgınızla alakalı
Atatürkün partisiyse söz bitmiştir koşulsuz olarak destekçisi olurum. Ama öylemi Din üzerinden siyasetle atatürk üzerinden siyaset arasında ben fark görmüyorum. Atatürkün ölüm tarihi 1938 Bence Artık gönlümüzdeki saygın yerinde istirahat etmesi daha dogru .Muhalefet demek herşeye muhalefet etmek degildir dogrunun yanında olursunuz yanlış olana muhalefet edersiniz.Chp nin yanlışı burda oldu baykalla beraber bir uzlaşmazlık havası aldı yürüdü sizce muhalefet bumu olmalıydı. Askerlerin muhtıra veya adı herneyse demokrasi dısı butun söylemlerine evet dememişmidir .demiştir.Karşı açıklaması olmuşmudur. Yok Mahkemedeki konuyla ilgili olarak aracı olunmamışmıdır (seyfi oktay )olunmuştur. Haklı veya haksız ergenekon davasında mahkemedeki dava için parti liderinin tarafım ve avukatıyım demesinin izahı varmıdır. Dün baş örtüsüyle ilgili yasayı anayasa mahkemesine götürüp iptal ettirip bugün ben çözerim demesi hangi ciddiyetle bagdaşıyor. Seçimlerde sultangazide tarikat liderlerinin destegini almak için ittifak yapması dini siyasete bulaştırmıyormu sizce Baş örtüsüne karşı olup çarşaf açılımı yapılması sonrasında çarşaflının otobüsten atılması dogrumudur. ve baykalın kaset çıkarmasında emegi geçen arkadaşları kimdir.Bu dogrumudur sizce |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#23 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sade58 Şuan
![]() Son Aktivite: 20.04.2011 23:57
Tecrübe Puanı: 735
![]() |
![]() Hayretler içerinde sizin yorumlarınızı okuyorum. Buradaki konu ne sizin geldiğin yer neresi?
Şimdi burada bir vali yardımcısın konusu var,siz ise konuyu taaa nerelere getirdiniz!!!! Ikidebir konuları çarpıtmanız yokmu beni hep şaşırtıyorsunuz,gelin birazda konuyla ilgilenelim lütfen!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 09:54
Tecrübe Puanı: 978
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Murat arkadaş, Geçmişte ve şimdi hatta gelecekte “Din üzerinden, milli duygu ve Atatürk üzerinden siyaset yapan daha doğrusu onu kullanarak bir yerlere gelen vardı, vardır ve yine de var olacaktır. Ancak elmayla armut u bir birine karıştırmamak lazım.Doğru tektir ve elbetteki bir insan olarakta her zaman doğrunun yanında yer almalıyız. Siz Atatürk’ü mezara gömdükten sonra onun çizdiği yolu, gösterdiği hedefi, ilkelerini de birlikte mezara gömenlerdensiniz sanıyorum. Ama bu mümkün değil, Atatürk bir felsefedir, Atatürk bir yoldur, Atatürk bir ilkedir, Atatürk bir ışıktır, Bunlardan vazgeçmek Türkiye Cumhuriyetini tekrar ortaçağ karanlığına itmek demektir. Atatürk; "Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu yeterlidir." Diyerek nasıl bir lider olduğunu kanıtlamıştır. Derlerya hani;"Adın çıkana kadar canın çıksın daha iyi" Bugün de Deniz Baykal için aynı şeyi diyebiliriz. Ülke zararına oalbilecek şeyleri görebildiği ölçüde normal vatandaşlık hakkını kullanarak Anayasa Mahkeme sine taşıması çıkar çevrelerini rahatsız ettiğinden bu söylemleri kullanmışlardır hep. Bakın bahsettiğim kitapta belgeleriyle birlikte,"Balyoz belgelerini cemaat üretti" diye bir yazısı var. Yani bunların bir düzmece sahte belgeler olduğu zaten biliniyordu. Bir anamuhalefet partisinin haksızlığa uğramış haksız yere tutuklamalar yapılmış birilerine sahip çıkması asında taktir gerektirirken siz neden bu mağdurlara "evet avukatıyım" demesini yadırgadınız bir anlam veremedim doğrusu. Haklının yanında yer almak suçmu sizce? Başörtüsü meselesine gelince benim kanımca CHP anayasaya başörtsüünü değil, dini siyasete alet edenleri götürmüştür, ondan nemalananları götürmüştür, sırf ona dayalı siyaset yapanları götürmüştür. Velevki siyasi simge diyenleri götürmüştür. Ve bugün davaya bakıp referandum olsun diyen anayasa mahkemesi o zamanda CHP yi haklı bularak kararını vermiştir. Kendi lehlerine verirken iyi kendi lehlerine evremdikleri zaman kötü diye suçlayamayız. Herkes her zamanki gibi verilen karara saygı duymak zorunda olduğunu umutmamalı.Vatandaşlık bilinci budur. O onlattığınız olayların hepsi bilinçli şekilde provokatör eylemlerdir. Bilinçli yapılan bu provokatör eylemlerle tahrik sonucu katılan partililer zaten disiplin cezası alıp çoğuda partiden uzaklaştırılmışlardır. Yani CHP'yi yöneten kişilerin hiçmi kafası çalışmıyoda hem öyle davranacak hem böyle davranacak? Bunlar toparlanan tekrar iktidar olma yolunda hayli yol alan CHP yi karalama küçük düşürme çalışmalarının birer parçasıdır. Bakın Deniz Baykal'ın zaten kaset olayı düzmece görüntüler olduğu, fakat farklı görüntülerin sonradan birleştirildiği bilirkişi incelemeleri sonucu kamuoyuna açıklandı. Deniz Baykal onurlu bir davranış yaparak"Yaptımsa ben yaptım" deyip koltuğa yapışmadı. AKP vekilleriinin sekreterleriyle neler yaptıklarıda basına çıkıyor bunlarda biliniyor. Deniz Baykal'ı manşetlerden indirmeyen yağdanlık basın nedense onları pek göremiyor, görüyorda görmemezliktenmi geliyor? Bunlar gerçi konularımız değil ancak referandum olduğu için konular dönüp dolanıp yine partilere geliyor, herkes kendi hür fikrince görüşünü açıklama gereği duyuyor, Selam ve saygı ile... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 15:10
Tecrübe Puanı: 622
![]() |
![]() arkadaşlar seninki ak benimki kara dememek lazım çünkü her devirde çürük elmalar vardır bu parti olur kurum olur bunu kabul edelim eline diline beline sahip olamayan kişiler vardır olacakta yok desek yalan olur ha olmasa çok daha iyi olur çünkü göz önünde olan insanlar ayıp oluyor ayıp
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|