|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Kasım Öktem Şuan
Son Aktivite: 20.06.2013 02:34
Tecrübe Puanı: 674
![]() ![]() |
Alıntı:
Çankaya Ankara'da değil mi? Gökçek de Ankara Bşb Başkanı. Size oyunuzu Gökçek'e verdiniz demedim. Ankara'da yaşıyorsanız Çankaya Belediyesi'nin yanında Ankara Bş. Belediyesi'nden de bahsetmeniz gerektiğini düşündüm. Çankaya Belediyesini neden hala CHP kazanıyor? sorusuna cevap arayanlar Ankara Bş Belediyesini neden hala AKP kazanıyor? sorusunda sorunun cevabını bulabilirler .. Neyse Gökçek'e fazla girmeyelim çıkamayız ![]() Bize ne faydası oldu: Ankaragücü'nün başına oğlunu getirerek Belediye'nin kulübü Ankaraspor'un Süperlig'den düşmesine sebep oldu. Sivassporumuz'un ligde kalmasını sağladı ![]() Sadece Sivas belediyesini örnek vererek yanlış yaptım. Anlatmak isteğim diğer belediyeler gibi Çankaya belediyesinin de normal çalıştığıdır. Yeni belediye başkanı yerilecek kadar kötü, övülecek kadar da iyi çalışmıyor bence.. Tepki gelince hemen kaldırdılar bu afişleri.. Kılıçdaroğlu'nun yapacağını tahmin ettiğim 2 türlü savunma var: - Parti teşkilatımız bu afişler Genel Merkezimizn bilgisi dışında hazırlamıştır. - Bu afişler bize ait değildir. Chpyi karalamak isteyenler partimizin adını kullanarak asmışlardır.. Partimize ait böyle bir girişim olmamıştır. İkinci biraz uçuk oldu da muhtemelen birinciyi söyler ![]() Haksız mıyız? Öyle değil mi zaten? diyeceklerini sanmıyorum...
'-.-' Konu Kasım Öktem tarafından (02.09.2010 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kasım Öktem'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|