![]() |
#31 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Millet kararini verdi, egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir diyen sizler neden aziz milletin kararina saygi duymuyorsunuz? Yoksa bu kayitsiz sartsiz egemenlik sartli ve kayitli mi?
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#32 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Birşey demedik ağam egemenlik artık kayıtsız şartsız Recep Tayyip Erdoğan'ın oldu niye gızıyonki ![]()
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#33 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 741
![]() |
![]() Sayın çoşkun düşünce delikanlısı ol soyle bundan önce egemenlık peki kimindi isim isim donem donem istiyorum seksen den basla .....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
![]() İktdidar da olanlar egemen olmuyor mu bulunduğu yerlere seni neden ilgilendirdi bu kadar yanlış birşeymi söyledim sen delikanlı ol söyle bakalım ?
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#35 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 741
![]() |
![]() Yanlış anlamayın çoşkun bey hakaret yok düşünce delikanlısı dememi...iktidar da olanlar egemen diyorsanız tamam birşey demiyorum...eğer harbiden inanıyorsanız buna...demierl...ecevit...özal ..bunlar mı egemendi yani...y. ne diyim ...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() balix Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2011 09:59
Tecrübe Puanı: 606
![]() |
![]() Oy oranı doğruyu değil, milletin tercihinide değil sadece ne kadar olaylara duyarsız bir millet olduğumuzu gösterir. Yani çoğunluk psikolojisi...
Eğer böyle olmasaydı; - Hoca efendi Yani Türkiyede en kalabalık cemaatın ABD de huzur içinde yaşayan zatı ; Muhterem 12 Eylül İhtilalinin mimarı Kenan Evren'e o gün Allahın arslanı, bu günde "ihtilalci darbeci" lere ölüler bile hayır demeli; dediğinde millet bunu hatırlamalıydı... - Yine 12 Eylül anayasasını %92.7 ile desteklerken yanlışlığı varsa o gün bakmalıydı, - Yarinde AKP nin başındaki siyasi muhteremden daha kurnaz, daha milleti iyi kandıran birisi çıkınca buna yanlış dememesi için hiç bir sebebi yoktur.. - Şimdi Bölücü başı Karayılan federasyon istiyor, "ateş kesi ben kesdim Başbakanda sözünde dursun, eğer ben kesmeseydim bu kadar oy alamayacatı" diyor. Bence o evet denilen yerleri onlara tamamen verelim rahatlayalım, hiç değilse sahilde bi kaç ilimiz kalmış olur. Hem hazır S tv de kahraman asker filmlerini kahraman PKK eylemcileri diye sessiz sedasız değiştirir, nede olsa okulları var onca okullar güven içinde kalmalı, milletde dününü hatırlamaktan aciz...2023 yılına ne kaldı, Büyük Orta Doğu Projesine adım adım... - 12 Eylül sonrası üniversitelerde kavga bitmişti, zaten devlette düşünmeyen gençlik projesini geliştirmiş, sev-genç dalgası başlatmıştı. Bu dalga şehirlerde tuttu ama doğunun dağlarında tutmadı.... - Tabi bu millet doğru adım atmayı düşünmezse Allah ta çalışan şer mi hayırmı bakmaz, kim çalşıyorsa ona veririr. Şeriatın kanunu bu çünki... Yani kazanan doğru değildir, çalışandır... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar balix'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#37 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() balix Şuan
![]() Son Aktivite: 14.01.2011 09:59
Tecrübe Puanı: 606
![]() |
![]() HAK
Hak, Onu bulmak, Ona nefer olmak, Ne kadar zor, uzak ırak. küçük elinle vurarak, Bir bıçak sırtı, Bulmak. hak, Aramak, yağar sağanak, Dolulara tutunarak, Bazan yapayalnız ıssız, Davanızda yalnız, deli gözüyle, dışarda, Der; Alemler, haklı olsan, taraflar bulsan, İşte o zaman kork, haktan uzaklaşıyorsan, Kesret, çokluk taraftar çoşku, İşte o zaman kalkar kalpten korku, Dağılır Rahmandan gelen, Olsaydı eğer; HAK, Çoklukta; Ne işi vardı Peygamberlerin yoklukta... Hak çoğunlukta olsaydı, Peygamberler haksız olurdu... balix.13920-10101.ank |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı balix'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#38 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 983
![]() ![]() |
![]() Başbakanımız ve onu sevenler ne zaman tenkit edilse, biz seçimde şukadar oy aldık, halk bizi istedi ne istersek yaparız diyorlar.
Kendilerini bazen yasaların üzerinde görüp aleyhlerine alınan tüm kararlarda bunu öne sürüp duruyorlar... Onların aleyhine yazı yazanları, yorum yapanları demokrasiye ihanet ile suçluyorlar. Onlara göre bugüne kadar halk onlara oy verdiğne herkes biat etmeli susmalı idi. Çoğunluk seçti diye herşeyde haklı olunmaz, seçilenide denetliyen bir mekanizma ve azınlıkta kalanın hakkınıda koruyan sistem işte demokrasi budur. Diğeri ise diktatörlüktür. Başka bir adı olamaz. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ÖnceVatan_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#39 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sivasta evet oylarının 76,7% çıkması gayet normal.
![]() |
#40 |
Moderator
![]() Son zamanlarda Sivas'a yapılanlar ortada,burada yapılan haksızlıklar eksiklikler hep dile getirildi, gündeme taşındı. gelinen tabloya göre bence bunun tersi olmalıydı ki, karşı tarafa uyarı olsun... Ben pek normal karşılamıyorum hatta anormal karşılıyorum.
Bu şuna benziyor Biri bana haksızlık yapıyor, bana ne vermişse geri alıyor, verdiği sözleri tutmuyor ama ben yine onu destekliyorum.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
SİVASIMIZIN TARİHÇESİ | Sivaslilar.Net | Sivas Tarihi | 26 | 13.05.2016 17:51 |
SİVASımızın Amatör kulüpleri... | Serd@r | Sivasimizin Amator Klupleri | 15 | 18.08.2010 12:28 |
SİYŞAD 2.GELENEKSEL ŞİİR ŞÖLENİ | Sabiha Serin | Köşe Yazıları | 2 | 25.06.2010 07:49 |
Sivaslıyık dedik ya Gardaş ! | izmirliyigido | Hertelden | 19 | 18.07.2009 18:49 |
Sivas Bize Başkanımızın Emaneti | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 16.04.2009 16:23 |