|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 985
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Geçtiğimiz yıllarda Sivas Belediyesi tarafından onarıma alınarak ıslah edilen ve yepyeni bir görünüme kavuşturulan ve eski adı Mısmılırmak olan AK-Su parkta üçüncü etap çalışmaları sürüyor. Yapımı tamamlandıktan sonra özellikle yaz aylarında Sivas’ın cazibe merkezlerinden biri haline gelen Ak-Su parkta Halfelik Köprüsü’nden Yenişehir’e uzanan üçüncü etap çalışmalarından ilk olarak parkın çevre düzenlemesi yapılıyor ve park içinde yer alacak yapıların inşası devam ediyor. Yaz ayı boyunca devam eden çalışmalar aralıksız olarak sürerken, çalışmaların önümüzdeki yıl tamamlanması ve parkın üçüncü etabının hizmete açılması bekleniyor. Özellikle parkın ikinci etabı olan Karaağaç Köprüsü ve Halfelik Köprüsü arasında kalan kısım vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görürken, vatandaşlar üçüncü etapta süren çalışmaların bitmesini de heyecanla bekliyor. Kaynak: Sivas Hürdoğan |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 871
![]() |
bizzat yakından takip ettim çalışmalar iyi ilerliyor kışa aklamdan biter galiba.belediye gerçekten bu sene park oalrka rekor kırıyor.bizzat staj yaptığım için biliyorum selçuklu bölge parkı selimiye bölge parkı çeşitli amhalle parkları ve en büyüğü aksu hepsi busenende tamamalnıyor.özeelliklede paşabahçenin ihalesine itiraz edilmese ve burasıda devam ediliyor oalcaktı şuan ve beleidye kesin bu konuda rekor kırmış oalcaktı.diğer konularda da belediyeden bu akdar başarı bekliyorum.kaldırım ve asfalt konusunda da çk başarılı en az sami aydın zmanındaki akdar yol ve kaldırım hatta daha fazlaıs yapıldı.şimdi başkanın asıl prpojeleriin ahyata gçeirmesi alzımki bir sonraki dönem kaznaması için kale evleri kentsel dönüşüm(dedebale ferhatbostan kılavuz fuar alanı) ve ekstaradan hal otogarlar gardaşalr milli park projesi yenişehir kalitesinde kavşak düzenlemerleri gerkeir imar revizyonundaki anlattığı kzıılırmak sahil yolu ve en önemliside otogar.belediye eğer bu saydıklarımı gerçekleştirise inş öyle yapar.eminim bir dönem daha kazanır hemde farkla.ama yaparsa.çermik konusunuda unututm orayada 5 yıldızlı otel sözü var başkanın.şu ana kadar zaten belediyenin 3-4 çalışması başarılı sıcak çermik hayvan barınağı yenişehir akvşak düzenlemesi ve parklar konusunda dört dörtlük diyebilrim.diğerlerinde de öyle olamlı.biraz uzattım galiba
![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47
Tecrübe Puanı: 871
![]() |
demekki sivasta yapılacak ne kadar çok iş varmış.bende eğer belediye başkanı olursam o zmanda kadar inşallah sivas daha ileri gitmiş olur ve daha büyükelriniide biz yapmak nasip olur inş.AMİN.hakkımzıda varsa hayırlısı olsun.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() eyuphulagu Şuan
Son Aktivite: 29.01.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 717
![]() |
Aksu artık Sivas halkının cazibe merkezi ve mesire alanı haline gelmiş durumda..Nerdeyse hergün yanından geçtiğim için Aksu 3. Etabı yakından takip etme fırsatım doğuyor...Şu anda çalışmalar tam gaz gidiyor;en fazla 1.5-2 ay içinde kesinlikle biter...3. Etap 1 ve 2. Etap kadar iddialı bir proje değil;çünkü burada sadece 2 tane çay bahçesi yapılyor;2 sininde kaba inşaatı bitmek üzere...Alan Halfelik köprüsünden Kızılırmak' a giden;Yenişehir tarafındaki köprüye kadar 1km civarında...Ayrıca burada çocuk parkı ,yürüyüş alanı ve yeşil alanlar ve kamelyalar da olacakmış...Asıl projenin büyk kısmı Yenişehir ve Kızılırmak'a giden köprüden sonraki 4. Etabında olacakmış..Bunu Başkanın ağzından bizzat tv. de dinledim..Burada başkan kızlırmark'a giden kısımın 2. tarfındaki arsaların alanının 70+70 olmak üzere 140m. olacağını söyledi..Yani ırmağın 2 tarafındaki 70m. lik 2 alana yeşil alanlar,spor tesisleri,çay bahçeleri,kafeteryalar,oyun alanları ,oturma alanları,kamelyeler,yürüyüş parkuru gibi halkın yararlanacağı tesislerin yapılacağını söyledi..4. Ve5. Etaplarda önce ırmağın temizliği yapılarak aynı diğer eteplar gibi genişletme çalışması yapılacağını söyledi...Başkan burada 1 taşla 2 kuş vurmak istiyor;yani ırmağın kenarındaki arsaların sahipleri anlaşma sağlandığı için bu bölge önce imara açılacak ve buralara konut+diğer tesisler yapılcak;ayrıca bu tesiler yapıldığı anda buralara özel sektörü de çekerek buraların değeri de artırılmak isteniyor..Böylece Aksu'nun da katkısıyla bu bölge cazibe merkezi haline getirmesi amaçlanıyor..Aksu Projesi gerçekten çok büyük bir entegre proje..Sami Aydın tarfından yapılan bu projenin inşallah bütün etapları yapılarak halkın hizmetine sunulur..2. olarak başkan inşalllah bu projenin 4 ve 5. Etaplarını da projeye sağdık kalarak değiştirmeden gerçekleştirir..Çünkü bu projenin 4.ve 5. etaplarını Belediye seçimlerinden önce S.Aydın'ın sitesinde görmüştüm..4.ve 5. Etaplar 1.,2.,3. Etaplardan proje olraka daha farklı tasarlanmış bir proje...BU PROJENİN BİTMESİ İLE ESKİ FUAR ALANI DA SİVAS'IN YENİ KONUT VE CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEKTİR...
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() cilem_58 Şuan
Son Aktivite: 30.03.2014 01:36
Tecrübe Puanı: 714
![]() |
simdiki hali bile cok guzel olmus gittim gezdim
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı cilem_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4589
![]() |
Gec kalmış bir proje olmakla beraber sivasımızın önemli bir eksiğini gidermek adına çok güzel bir eser ortaya cıkarılmış Sivasa gelişlerimde bende bir kac defa görme fırastı buldum doğrusunu söylemek gerekirse harika bir mesire yeri olmuş daha büyük projelerin gercekleşmesi dileklerimle hayırlı olsun
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buradaki çalışmaları yakından görme fırsatım oldu, gerçekten çok güzel oluyor inşaallah en kısa zamanda bitirilir.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
Son Aktivite: 21.01.2013 17:04
Tecrübe Puanı: 1734
![]() |
oohh çok şükür geç olsun ama güç olmaasın
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25
Tecrübe Puanı: 1397
![]() |
Geçen bir öğrenciim Sivasa gelmiş: gerçekten övdüğünüz kadar varmış sivas dedi. Çok mutlu oldum.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|