![]() |
#16791 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5493
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Senin için Açilmadim güller gibi Unutmadim eller gibi Boz bulanik seller gibi Çagladigim senin için Şimdi bilmem neredesin Benden uzak kiminlesin Damla damla gözümdesin Agladigim senin için Sensiz hayat bir işkence Dilimdesin gündüz gece Satir satir hece hece şiirlerim senin için Garip derki neyleyim Derdimi kime söyleyim Can vermeden gel göreyim Ölecegim senin için Ibadetim senin için Dualarim senin için [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16792 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2015 22:13
Tecrübe Puanı: 1033
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İbrahim Sadri Duvağını Melekler Açsın Sevdiğim
Bahçede yeşil çınar… Sevdiğim Boyun boyuma uyar. Ben seni gizli sevdim. Bilmedim Alem duyar. Kaç sene gezdim dilimde bu sözler Gözlerim de hayalin yüreğim de sen Tam da vuslat derken… Bugün 19 Ağustos ve sen yoksun. Duvağını melekler açsın sevdiğim. İstediğin gibi bir duvak mıydı başına takılan? Başından taa topuklarına kadar uzanan … Elimde adın yazılı bir kolye öylece kalakaldım Oysa bugün boynuna takacaktım Arkasına tarih attırdım birlikte yeni bir hayata diye Bilemedim ki hayatım eksi iki de Bu şehirde miydi zelzele bende mi? Hangi Belediyenin sınırında kalır bu acı? Kim kaldıracak içimdeki bu enkazı? Hangi ilden yardım konvoyu hangi kurtarma ekibi el atacak halime? Hangi kamyon getirdi kullanılabilir bir yürek? Sana teslim edemediğim evin Anahtarı hala cebimde… Cesaretim yok içeri girmeye. Açılmamış sandığın el değmemiş mutfağın Her şeyde senin izin hepsi senin emeğin… Dilim hançer sözüm kor halimde dillenmiyor Adını söylemeye takatim yetmiyor. Akrebe takıldı gelinliğin Yelkovana duvağın 03.02’de beline kuşağın. Gelin dediğin damatsız çıkar mı sevdiğim? Uymadı mı boyun boyuma? Duvağını melekler açsın sevdiğim Delik deşik olunca sinem kederden Kendini bilmez adımlarla düştüm annenin eteğine Annen sana bu kadar benziyor muydu sevdiğim? Belki bir köşeye kokun sinmiştir diye Daldım viranenin içine ama nafile Senden kalan bir tek yüzüğün Onu da alamadım annenden koynunda gezdiriyor. Sarıldı boğazıma gel diyor çıkıp çıkıp gel Koynumda yüzüğü hem yavrumun adı yazıyor hem senin Ha yavrum gelmiş ha sevdiği Gel de arada yüreğime Su serp Teselli et ana yüreği yanacak diyor. Çivi değil o sözler on yedi bin kere Süngü oldu yüreğime sevdiğim. Bahçede yeşil çınar… Boyun boyuma uyar… Dilime gelse şimdi bu türkü; Bir yanım buz tutar bir yanım har. Avuntu olmaz bana sevdiğim Acıyan yanımın tesellisi zordur benim! Nemli bir fatiha zarfladım 17 Ağustos diye pulladım dualarla yolladım… 19 Ağustos1999 lütfen bu tarihte kimselere randevu vermeyin Çünkü biz ömrümüzün kalan sayfalarını birlikte doldurmaya karar verdik Sizi de ortak etmek istiyoruz sevincimize Mutluluğumuza hep beraber şahitlik eder misiniz? Düğünün mübarek olsun Vuslatın mübarek olsun Duvağını melekler açsın sevdiğim…
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı besyo_cu'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16793 |
Navigator
![]() Nese Karaböcek Duyun Beni Şarkı Ağla gözlerim ağla zamanıdır Aşkımın şimdi son baharıdır Bu yağmur bu rüzgar bu fırtına Gönlümün isyanı feryadıdır Ey sevgilim ey kaderim Ey bu dünya ümitlerim Duyun beni duyun beni Beni benden siz çaldınız Simdi yalnız bıraktınız Verin beni verin beni Ne baharda neşe Ne gözümde yaş kaldı Aşkın matemine sarin beni Alın beni Bu aşkın hikayesi böyle bitti Yoksulluk beni benden senden etti Gönlüme sev diyen kadere bak Aşkımı ömrüme haram etti Ey sevgilim ey kaderim Ey bu dünya ümitlerim Duyun beni duyun beni Beni benden siz çaldınız Şimdi yalnız bıraktınız Verin beni verin beni Ne baharda neşe Ne gözümde yaş kaldı Aşkın matemine sarin beni Alın beni duyun beni Verin beni [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16794 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1057
![]() |
![]() ankaralı namık_________ben seni öyle sevdim öyle sevdim kiiii.....
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16795 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 676
![]() |
![]() ALI YALCIN
FELEK...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16796 |
Navigator
![]() CIHAN ÇELIK UNUTMAM SENI [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BEN BU DERDİ ÇEKE ÇEKE ÇEKE ÖLSEM YİNE UNUTMAM SEVDİĞİM SENİ SENİ VADEM YETSE GURBET ELLERDE ÖLSEM ÖLSEM MEZARIMDA OTLAR BİTSE YİNE UNUTMAM SENİ SENİ KEREM GİBİ ODLARA YANSAM YANSAM AHH FERHAT GİBİ KAYALARI DELSEM DELSEM SEVDİĞİM YUSUF GİBİ ZINDANLARDA KALSAM SEVDİĞİM DAR AĞACIM KURULSA GENE UNUTMAM SENİ SENİ BENDE BU DERDİ SENDEN ALDIM ALDIM AHH BU DERT İLE YANA KÜL OLDUM SEVDİĞİM SENSİZ BU ELLEERDE DOLANDIM SEVDİĞİM SUSUZ ÇÖLLERDE KALSAM YİNE UNUTMAM SENİ {HARIKA BIR ESER DINLEDIKCE INSANIN ICINE ISLIYOR.... ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#16797 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3690
![]() |
![]() ferdi tayfur
gitmeyin yıllar neden bana bahtım gülmüyor artık sevdigim yanımda olmuyor artık yüregim derinden sızlıyor artık gençligimi verin almayın yıllar beni yerden yere vurmayın yıllar evelce ümitler bana gülerdi başımda sevdanın yeli eserdi dost bildigim herkes beni severdi gençligimi verin almayın yıllar beni yerden yere vurmayın yıllar gurbetelerinde garibim şimdi sevda çöllerinde susuzum şimdi kadere talihe dargınım şimdi gençligimi verin almayın yıllar beni yerden yere vurmayın yıllar durun ümitlerim etmeyin durun evelce mutluyduk maziye sorun günahım çok ise zincire vurun beni yerden yere vurmayın yıllar |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16798 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ali Kınık................bildiğin gibi değil
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16799 |
Navigator
![]() CIHAN ÇELIK UNUTMAM SENI [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BEN BU DERDİ ÇEKE ÇEKE ÇEKE ÖLSEM YİNE UNUTMAM SEVDİĞİM SENİ SENİ VADEM YETSE GURBET ELLERDE ÖLSEM ÖLSEM MEZARIMDA OTLAR BİTSE YİNE UNUTMAM SENİ SENİ KEREM GİBİ ODLARA YANSAM YANSAM AHH FERHAT GİBİ KAYALARI DELSEM DELSEM SEVDİĞİM YUSUF GİBİ ZINDANLARDA KALSAM SEVDİĞİM DAR AĞACIM KURULSA GENE UNUTMAM SENİ SENİ BENDE BU DERDİ SENDEN ALDIM ALDIM AHH BU DERT İLE YANA KÜL OLDUM SEVDİĞİM SENSİZ BU ELLEERDE DOLANDIM SEVDİĞİM SUSUZ ÇÖLLERDE KALSAM YİNE UNUTMAM SENİ {BEN HALA BURADA KALDIM YAA. ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16800 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 676
![]() |
![]() Arzu Sahin
Bilemedimm
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 6 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 6 Misafir) | |