![]() |
#2561 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BEN SENİN ACIN DEĞİL [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gözündeki yaş olmak istedim Sen ağlamayasın diye Dilindeki söz Kalbindeki taş olmak istedim Bir ömrün hasretine inat Sevdan olmak istedim Hiç doymayasın diye [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Nasılsa susacak bir gün sesler nefesler Bir varmış bir yokmuş olacak adımız Tesellim olurdun veda ederken Dağlara denizlere kuşlara İzi kalırdı sevmelerin Sonsuzluğa giderken Ben senin acın değil İlacın olmalıydım... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] MUSTAFA BERGAMALI..... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2562 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1044
![]() |
![]() Hayat Kadere İnat Seni Sil Baştan Yaşayacağım Ahdım olsun Ne mazide bıraktıklarımı anacağım, Ne de bu gün de yaşadıklarımı, Ne hıçkırıklara gebe kalacağım, Ne de geceleri yaracağım... Düş/tüm kalp duvarından,anılarda kalacağım, Gül/düm bakışlarında,dökülüp solacağım... Ne şarkılarda duyacağım adını, Ne de unutacağım sevdanın yasını, Ne kalbime taht kuracağım zannını, Ne de hafızama kazacağım yadını... Kan/dım cümlesine vardım,donmadan akacağım, Yar/dım engelime aldırmadım,yasak şehrinden kaçacağım... Ne takılacağım ardı sıra peşine, Ne de görüneceğim görmek istediğinde, Ne sev diyeceğim bir daha kendisine, Ne de sevgi dileneceğim kalbime... Yaz/dım onlu şiirlerim harlandı,okumasın aldırmayacağım, Kır/dım hasta kalbimi kanlandı,derman aramayacağım ... Hayat Kadere İnat Seni Sil Baştan Yaşayacağım... Ahdım olsun!!!
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2563 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1044
![]() |
![]() AĞLAYAN GÖZYAŞI yağmurla yarışmaktan bık artık! sonucu olmadan gözyaşı dökmekten niye aşık atarsınki gözyüzüyle onun bulutları senin buğulu gözlerin mi ki sanki çakan şimşekler sende yankılanmıyor mu? ufak, titrek bedenin irkilmiyor mu? belki sen de küçük yağmur damlaları gibi büyük ve bilinmez denizlerden kaybolmak istiyorsun yavaş yavaş benliğini kaybetmeği usul usul diğerlerine karışmayı istiyorsun varlıktan yokluğa akmak bir an için yokluktan varlığa dönmek sonsuzluk içinde aslında sen bir yağmur damlası gibi değilsin sen aynı bir yıldırım gibisin önce parlayan sonra gökgürültüsünü yanında taşıyan sen beyaz bulutların arasında ki tek siyahsın
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2564 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
![]() ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2565 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2566 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1311
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2567 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2568 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ---------------------------------------------------------
Derdimi Dökersem Derin Dereye Derdimi dökersem derin dereye Doldurur dereyi düz olur gider Irakipler geldi girdi araya Korkarım yar benden yoz olur gider Ilgıt ılgıt yeller eser seherde Yar beni düşürdü onulmaz derde Yar ile buluşsak bir tenha yerde Duyar düşmanlarım söz olur gider Pervane ateşten sakınmaz canı Uğruna koymuşum başı bedeni Doldur tüfengini hedef al beni Yaram doksan dokuz yüz olur gider Veysel der çıkayım bir yüce dağa Ağaçlar bezenmiş yeşil yaprağa Bir gün olur tenim düşer toprağa Karışır toprağa toz olur gider
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2569 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Kar çiçeği
Yokluğun içime acı veriyor Merhem ol yaramı sar kar çiçeği Nere baksam gözüm seni arıyor Tanımam ki başka yar kar çiçeği …………...Geceler yüzüme hüzün veriyor ……….….Kimi görsem bana seni soruyor …………..Yeter artık yeter içim eriyor …………..Dön gel artık dön gel gel kar çiçeği Sevenler geçer mi söyle sözünden Neler çektim neler senin yüzünden Bana ne âlemin yokuş düzünden Gönlünü gönlüme vur kar çiçeği İster şikâyet et istersen unut Ölmeden ölmüyor içimde umut Gizle gözyaşını güneşte kurut Ateşine beni sar kar çiçeği Çürük tekne ile Deniz’e varsam Gece Züleyha’ya yolları sorsam Bekler misin beni sahile vursam Söyleyecek sözüm var kar çiçeği Gece güne hasret ben ise sana Beklerim haberin getirmez suna Yürek ayrılığa nasıl dayana Ölümden de beter zor kar çiçeği Öyle dertliyim ki öyle yaralı Yedi dağ dolaştım gönül vereli Çıkmadın karşıma sevgi maralı Yaşanır mı böyle ar kar çiçeği gönül Gönül sana nasihatim Çağrılmazsan varma gönül Seni sevmezse bir güzel Bağlanıp da durma gönül Ne gezersin Şam'ı Şark'ı Yok mu sende hiç bir korku Terkedersin evi barkı Beni boşa yorma gönül. Yorulursun gitme yaya, Hükmedersin güne aya, Aşk denilen bir deryaya Çıkamazsın girme gönül. Ben kocadım sen genceldin, Başa bela nerden geldin Kahi indin kah yükseldin Şimdi oldun turna gönül. Bazı zengin bazı züğürt, Bazı usta bazı sakird Bazı koyun bazı aç kurt Her irenkten derme gönül Veysel gönülden ayrılmaz, Kahi bilir kahi bilmez, Yalan dünya yarsız olmaz, İster saçı sırma gönül. --------------------------------------------------------- Derdimi Dökersem Derin Dereye Derdimi dökersem derin dereye Doldurur dereyi düz olur gider Irakipler geldi girdi araya Korkarım yar benden yoz olur gider Ilgıt ılgıt yeller eser seherde Yar beni düşürdü onulmaz derde Yar ile buluşsak bir tenha yerde Duyar düşmanlarım söz olur gider Pervane ateşten sakınmaz canı Uğruna koymuşum başı bedeni Doldur tüfengini hedef al beni Yaram doksan dokuz yüz olur gider Veysel der çıkayım bir yüce dağa Ağaçlar bezenmiş yeşil yaprağa Bir gün olur tenim düşer toprağa Karışır toprağa toz olur gider ****************************** *************** ****************************** ************** Bu sevda mecbur eyledi ** Bir sevda seliyim aşk deresinde Akmaya bu sevda mecbur eyledi Gönül köşesine sevgi tahtını Dikmeye bu sevda mecbur eyledi Bakışların ne dengi var ne eşi Gölgede bırakır gökte güneşi Düştü yüreğime aşkın ateşi Yakmaya bu sevda mecbur eyledi Özlemle yıllarca yollara baktım Yar bana dargınmış ne hata yaptım Dikildi karşıma şu kara bahtım Bakmaya bu sevda mecbur eyledi Çare yoktur karşılıksız sevgime Sevmese de seveceğim ben yine Sevda oku kirpiğini kalbime Çakmaya bu sevda mecbur eyledi Baksam hemen çatılıyor kaşları Onun ile doldururum düşleri Gözlerim dem damla, damla yaşları Dökmeye bu sevda mecbur eyledi Görülmüyor sevenlerin isyanı En sonunda ben yaşadım hüsranı Ayrılığın çekilmiyor hicranı Çekmeye bu sevda mecbur eyledi Yollara dikmişim ben gözlerimi Beklerken bitirdim umutlarımı Bir ömür kurduğum hayallerimi Yıkmaya bu sevda mecbur eyledi alıntı
Konu doğan bulut58 tarafından (23.09.2010 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2570 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() halmi bıraktın
Bıraktın Dünya efkarını sardın başıma. Neşeye erecek hal mı bıraktın? Bir hasret pençesi vurdun döşüme. İçinden geçecek yol mu bıraktın? Gam kederim bitmez yüzüm gülerken. Dostları yitirdim sevgi ararken. Gerçeği unuttum hayal kurarken. Kuruttun yaprağım gül mü bıraktın? Gözüm yolda kaldı gelmez gidenim. Umut gördüklerim yıktı güvenim. Düşman gibi taşa çaldı sevenim. Kırdın fidanımı dal mı bıraktın? Anladım fayda yok, dost değil kimse. Sevgi dünyasında görmedim hisse. Sığırtmaç barışı neylesin küse. Bağrına saracak kol mu bıraktın? ****************************** ******* ****************************** ************ kal diyemedim Son pişmanlık neye yarar be gülüm Gurur engel oldu kal diyemedim Hasret çekilmez yük ayrılık zulüm Gönül kapım açık dal diyemedim Sen eyledin beni sevda delisi Şu çılgın gönlümün sensin perisi Bir adım at yeter kolay gerisi Gelip de kapımı çal diyemedim Bizi görenler sevgiyi anlasın Gel nikah memuru biz bağlasın Vuslatın ırmağı aksın çağlasın Gönlüm bir deryadır sal diyemedim Sen dolaşır oldun damarda kanda Bir tek seni sevdim yedi cihanda Divaneye döndü şaştım o anda Bu can senin olsun al diyemedim Birden susturdun konuşan dilini Dinler idim anlatsaydın halini Tutmuş iken salmasaydım elini Konuş dilde sözler bal diyemedim Giderken ağlamak sana yakıştı Beni yakan ise o son bakıştı Tutuldu dillerim damak yapıştı Dur gitme benimle kal diyemedim
Konu doğan bulut58 tarafından (23.09.2010 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |