Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kale çevresinden yükselen ses - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.09.2010, 23:34   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 934 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Kale çevresinden yükselen ses

Kale Evleri Projesi ile hak ettiği görünüme kavuşturulacağı söylenen ancak ne zaman somut şekilde bu projenin hayata geçirileceği bilinmeyen Kale’deki mezbelelik devam ediyor.

Yeterince temizlik yapılmadığı için çöplüğe, kaldırımlara kadar uzanan ağaç dalları ile bakımsız ormana, gaspların ve uygunsuz görüntüler yaşandığı için de asayiş vakaların merkezi haline gelen kalenin en kısa zamanda düzene girmesi talep ediliyor.
Sivas Kalesi’ndeki mezbelelik, Sivas basının sıkça dile getirdiği konulardan biri olmasına rağmen bu durumdan kurtulamıyor. Köklü bir çevre düzenlemesine yıllardır ihtiyaç duyulan Kale için düşünülen projeler hayata geçirilemediği gibi temizlik açısından da sıkıntı yaşanıyor. Gasp ve taciz gibi olayların da sıkça yaşandığı çevre sakinleri tarafından ifade edilen Kale’de güvenlik de yetersiz kalıyor. Kale çevresine mobese kamerası yerleştirilmesini istenen Kale’deki çirkin görüntüler devam ediyor.
Kaldırıma kadar uzanan ağaç dalları, yayalar açısından sıkıntıya neden olurken çevrede yeterince temizlik yapılmaması da kötü kokuları beraberinde getiriyor. Adeta çöplüğü anımsatan Kale çevresinin ne zaman hak ettiği görünümü alacağı merak ediliyor.
Zaman zaman ot yangınlarının da yaşandığı Kale’nin en kısa zamanda nezih bir ortam haline getirilmesi bekleniyor. Kent merkezine çok uzak olmamasına rağmen bu kadar bakımsız halde bırakılan kalenin bu durumuna anlam verilemezken mahalle sakinleri “artık yeter” diyor. Vatandaşlar, yıllardır ihmal edilen kalenin en kısa zaman içerisinde hem temizliğinin, hem çevre düzenlemesinin hem de güvenlik tedbirlerinin alınmasını istiyor.

Kaynak: Sivaspostası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.09.2010, 00:51   #2
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1799 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kale çevresinden yükselen ses

mahalleli yine iyi dayanmış ben olsam hergün belediye binasını basardım vallah bu ne yahu sivasın gözde ve merkezi yeri olan aile çay bahçesi böylemi olmalı yazık be bu başkan hiçmi sivası çıkıp denetlemiyor bu kadar vurdumduymazlık olurmu aşkolsun uyuşuk başkan kendini bazı yerlerde çok belli ediyosun be kardeşim azcık daha ilimize ilgi ve sevgiyle yaklaşım göstersende bizlerin tepkisini toplamasan diyorum ben siz ne düşünüyosunuz başkan efendi hazretleri.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 19.09.2010, 18:58   #3
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1347 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

geçen gün düşündüm bizim millet bu konuda ilerler mi bilmem ama benim de üzerimde otlar biter. otobüsle geliyordum şehrlerarası otobüs bir tarlanın yanında durdu bütün çöpleri tarlaya fırlattılar uyarayım dedim baktım otobüs doğu firması krktum açıkcası. sırf bu yüzden şehirlerası otobüslerde birşey yeyip içmiyorum. bunun sivaslısısı izmirlisi samsunlusu yok malesef ne insana saygımız var ne doğaya..
Alt 23.09.2010, 23:30   #4
MUTLU İTİK
Tecrübeli Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUTLU İTİK Şuan MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04

Tecrübe Puanı: 700 MUTLU İTİK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas postası bu dediği yerlerin resimleri yayınlasada görseknereden bahsediyor. Kale evleri projesi başkan osman seçilmiş dönemiden buyana geliyor. Burada kimseyi savunmak peşinde değilim ama neden osman seçilmiş zamanında sami aydın zamanında yapmamış böyle haberleri. Şimdi yapmış haberini ama neredeyse hergün kale tarafından geçiyorum kalenin arkasında şahıs evlerinin bahçelerinden başka bir yerde yola uzanan ağaç dalları görmedim. Yukarı taraftan çay bahelerinin olduğu taraftan bahsediyorsada yıllardır babasının malı gibi işleten adeta mafyalaşmış kale işletmecilerinin sorumluluğunda değilmidir acaba kiraladıkları yerler. SİVAS POSTASI yaz bakalımda görelim kaleyi işletenler hakkında bir şeyler.
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MUTLU İTİK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 24.09.2010, 07:34   #5
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
MUTLU İTİK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivas postası bu dediği yerlerin resimleri yayınlasada görseknereden bahsediyor. Kale evleri projesi başkan osman seçilmiş dönemiden buyana geliyor. Burada kimseyi savunmak peşinde değilim ama neden osman seçilmiş zamanında sami aydın zamanında yapmamış böyle haberleri. Şimdi yapmış haberini ama neredeyse hergün kale tarafından geçiyorum kalenin arkasında şahıs evlerinin bahçelerinden başka bir yerde yola uzanan ağaç dalları görmedim. Yukarı taraftan çay bahelerinin olduğu taraftan bahsediyorsada yıllardır babasının malı gibi işleten adeta mafyalaşmış kale işletmecilerinin sorumluluğunda değilmidir acaba kiraladıkları yerler. SİVAS POSTASI yaz bakalımda görelim kaleyi işletenler hakkında bir şeyler.
Orayı çalıştıranlar hakkında haberler yapılmaz kardeşim bu güne kadar yapıldımıki bundan sonrada yapılsın.....
Alt 24.09.2010, 17:38   #6
vicente58
Usta Yiğido

vicente58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vicente58 Şuan vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2015 14:08

Tecrübe Puanı: 627 vicente58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Orayı çalıştıranlar hakkında haberler yapılmaz kardeşim bu güne kadar yapıldımıki bundan sonrada yapılsın.....
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır...
vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı vicente58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.09.2010, 22:50   #7
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10

Tecrübe Puanı: 627 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

kalenin diinde şeyh çoban tekkesi vardır bilirmisiniz ben orada doğdum orada büyüdüm ...tek lüksümüz fırsat buldukca ailece kaleye gidip çay içer çekirdek çıtlardık..ne güzel günlerdi şimdi inanamıyorum bu yazılanlara
Alt 28.09.2010, 13:04   #8
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10

Tecrübe Puanı: 627 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

orada çalışanlar nedir kimdir sizi böyle korkutmuş dağbaşındamı yaşıyoruz..gardaşım
Alt 28.09.2010, 16:01   #9
forklift
Yiğido

forklift - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

forklift Şuan forklift isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.02.2016 15:14

Tecrübe Puanı: 569 forklift FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Köklü bir proje ile yeniden düzenleme yapılmadığı müddetçe kale ve çevresindeki bu ve buna benzer durumlar ilelebet var olacaktır. Sami Aydın'ın adeta çöp deresi haline gelen Paşabahçe piknik alanındaki gibi yapılmalıdır...
forklift isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar forklift'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)