|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
29.09.2010, 15:08 | #21 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Yaş: 57
Mesajlar: 48.623
Tecrübe Puanı: 5463
|
Cevap: PEYNİRLİ BÖREK
Canakkale´nin biga böregi Ben de bir börek tarifi yazayim. 250 gr yogurt 1 pk kabartma tozu 1 tane yumurta 1 cay kasigi tuz Alabildigi kadar un. Hepsini karistirin güzelce yogurun. Yumusak bir hamur olacak {Kulak memesi yumusakliginda} Ceviz´den biraz büyük olacak bezeler 20.dk dinlendirin. Dinlendikten sonra kahve fincani tabaginin ölcüsü büyüklügünde acin. Icini istediginiz gibi yapin, ispanakli, patatesli, peynirli, etli arzunuza göre. Kizgin sivi yagda kizartin. Böreklerinizin hic yag cekmedigini göreceksiniz. Tadi nefis oluyor Afiyet olsun. Canakkaleli arkadasim Figen hanimdan. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
__________________
|
29.09.2010, 15:10 | #22 |
Alt Forum Yöneticisi
kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1361
|
Cevap: PEYNİRLİ BÖREK
pişi hamuru gibi ekstra olarak yumurta var eminim çok güzeldir ! sağol abla
__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış! |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kronik'e Teşekkür Ediyor... |
29.09.2010, 15:57 | #23 | |
Usta Yiğido
goramaz Şuan
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55
Üyelik Tarihi: 06.07.2008
Mesajlar: 7.310
Tecrübe Puanı: 1331
|
Cevap: PEYNİRLİ BÖREK
Alıntı:
__________________
Hoştur bana senden gelen, Ya hil'at ü yahut kefen, ya goncagül ya da diken, kahrın da hoş lütfun da hoş.
|
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|