|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() İzmir'de intihar eden Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Özgür Bozkurt'un olaydan birkaç saat önce annesi ile telefonda konuşarak "Çok bunaldım. Kendimi iyi hissetmiyorum. İzin vermiyorlar ki memlekete geleyim" dediği öğrenildi. Foça Bağarası 7'nci Jandarma Er Eğitim Tugayı'nda görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş 29 yaşındaki Özgür Bozkurt, şakağına dayadığı tabancasını ateşleyerek yaşamına son verdi. Bozkurt'in olaydan 5 saat önce annesi Dürdane Bozkurt ile telefonda konuştuğu belirlendi. 2005 yılında dönemin 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi'nde Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünü, bir hafta sonra da astsubaylığı kazandığını öğrenen ve tercihini bu yönde yapan Özgür Bozkurt, geçen yıl doğu görevinin ardından Bağarası'nda bulunan 7'inci Jandarma Er Eğitim Tugayı'nda Astsubay Kıdemli Çavuş olarak göreve başladı. Geçen Mart ayında 1.5 yıldır yatalak halde olan babası Ahmet Bozkurt'un vefatının ardından bunalıma girdiği öğrenilen astsubay Bozkurt, son olarak 15 gün önce Sivas'a geldi. Annesine askerlikten çok sıkıldığını ifade eden Bozkurt'a annesi Dürdane Bozkurt'un "Oğlum istifa et gel. Ben tazminat paranı gerekirse dilenir yine öderim" dediği belirlendi. İntihar etmeden 5 saat önce Özgür Bozkurt'un annesini telefonla arayarak, "Ben iyi değilim. Çok bunaldım. İzinde vermiyorlar ki çıkıp memlekete geleyim" dediği, annesinin ise "Çık gel oğlum. Bak bu iş senin başına bir iş getirecek" dediği öğrenildi. Acı haberle yıkılan Sivas'taki ailesini yakınları ve askerler teselli etmeye çalıştı. Bozkurt'un cenazesinin gece kente geleceği ve yarın toprağa verileceği öğrenildi. Haken KALELİ- Gökhan CEYLAN- SİVAS- DHA (Doğan Haber Ajansı) |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3345
![]() |
![]() MERHUMA ALLAHTAN RAHMET DİLERİM ACILI AİLEYE BAŞ SAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLERİM
GERÇEKTEN ÇOK ACI BİR ÖLÜM |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 783
![]() |
![]() Büyük acı ALlah rahmet etsin. Sevenlerinede rabbim sabır ihsan eylesin
intihar hiç birşeye çözüm degil keşke olmasaydı tabi o ruh halinide yaşamadan bilemeyiz Allah kimseye yaşatmasın |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Allah rahmet eylesin.Geride kalan gözü yaşlı anneye Rabbim sabırlar versin.
İntihar hiç bir zaman çözüm değil,Bu yolu denemek isteyenlere Rabbim hidayet versin.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
![]() Son Aktivite: 18.09.2015 17:48
Tecrübe Puanı: 761
![]() |
![]() İntiharı arkamızdan gözyası dökecek annemize değişecek kadar aciz olmusuz. eyvahlar bize...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı suzii'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1800
![]() |
![]() merhuma allahtan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı dilerim allah mekanını cennet etsin diycem ama intihar işte allah affetsin çok acı bir durum.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [quote=OSMAN ECE;582609]MERHUMA ALLAHTAN RAHMET DİLERİM ACILI AİLEYE BAŞ SAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLERİM
GERÇEKTEN ÇOK ACI BİR ÖLÜM Evet Cok aci bir ölüm. Rabbimin verdigi cani biz alamayiz oda bizde bir emanettir. Rabbim rahmet eylesin. ailesine sabirlar versin. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() servet 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.12.2011 16:31
Tecrübe Puanı: 3675
![]() |
![]() Allah rahmet etsin
Rabimden yakınlarına sabır ve başsaglıgı dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar servet 58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#9 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Astsubay Toprağa Verildi
İZMİR'de intihar ettiği öne sürülen 29 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Özgür Bozkurt memleketi Sivas'ta toprağa verildi. Foça Bağarası 7'nci Jandarma Er Eğitim Tugayı'nda görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Özgür Bozkurt, Aliağa'daki evinde önceki sabah 04.30 sularında beylik tabancası ile intihar ettiği öne sürülen Jandarma Astsubay Özgür Bozkurt'un cenazesi gece yarısı karayolu ile Sivas Askeri Hastane Morgu'na getirildi. Bozkurt'un cenazesi daha sonra Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Şeyh Şamil Camisi'ne getirildi. Öğle namazına müteakiben kendisinin ve babasının da inşaatında çalıştığı camide kılınan cenhaze namazına 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, askeri ve sivil erkan, astsubayın akraba ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze götürülürken cami avlusuna gelen annesi Dürdane Bozkurt ve yakınları gözyaşı döktü. Askeri yetkililer Astsubay Bozkurt'un ölümündeki şüphenin devam ettiğini ve askeri savcılığın soruşturmayı sürdürdüğünü açıkladı. Kılınan cenaze namazının ardından Türk bayrağına sarılı Bozkurt'un cenazesi askerlerin eşliğinde Yukarı Tekke'de bulunan sıra mezarlığında toprağa verildi. (Doğan Haber Ajansı) |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#10 |
Yiğido
![]() ![]() subasi29 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.01.2013 16:37
Tecrübe Puanı: 642
![]() |
![]() allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.annesinin ellerinden operim bu aci hic birseye benzemez..allah evlat acisi tatdirmasin :(
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar subasi29'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|