![]() |
#2661 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1816
![]() |
![]() kalbine yüreğine sağlık kardeşim teşekkür ederim.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2662 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1816
![]() |
![]() dağlar seni delik delik delerim
kalbur alır toprağını elerim sen bir kara koyun bende bir kuzu sen döndükce ardınsıra melerim. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2663 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [=ece4858;582634]kardelen ablacığım sizin güzel şiirlerinizi hep okuyorum ben almanyada ikamet ediyorum aşık diyari babanın oğluyum hepinize saygılar sunuyorum Diyar´i babadir bizim bas tacimiz Ece hosgeldin degerli kardesimiz Sizinle onure oldu siir kösemiz Saygilar bendeniz dendir hemde sizlere sonsuz. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kardelen Çiçeğim Bir şiir yazsam sana, anlatabilir miyim seni acaba, Kahverengi saçlarından tut, ela gözlerine kadar. Bin dua etsen senin adına, kabul olunur mu acaba, Seni sevdiğimden tut, aşkın için ölene kadar. Kardelen'in elleri pek temizdi, ipektendi. Gülleri okşayınca, güller bin bir hale girerlerdi. Üzülürler, sevinirler, özlerlerdi. Dallarındaki dikenleri. Kardelen'den uzak tutmak için. Kanlı yaşlar dökerlerdi. Kardelen'in gözleri ela, çok alımlıydı, canlıydı. Gözlere bakınca, gözler utanırlar, sıkılırlar. Gizliden gizliye ağlarlardı. Kardelen'in ela gözüne, ışık vurmasın diye. Güneşe her gün isyan ederlerdi. Kardelen'in teni yumuşaktı, sıcaktı. Giysiler değince paklığına, titrerlerdi. Sen soğuk iklimlerin nazlı çiçeği Aç bugün... aç baksana mevsimin geldi. Sev biraz... Sev hayat suyun sevgidir. Erittiğin karlar değil kalbimdir. Oysa ben, Sen istesen... Gece yıldızlarını toplayan bir ay ışığı olabilirdim, Ve topladığım yıldızları ellerine verebilirdim. Ben bir tanyeliydim, Sen gel desen, Sabahları perdene esebilirdim. Ben bir gemiydim, Sen yer versen, Kalbine demirlerdim. Sen bir mum ateşisin, Üflesem sönersin... Sen bir bahar çiçeğisin, Kış bitti... açabilir misin. Sen bir kardelensin, ama Kalbimi delen de sensin... Oysa ben, Sen istesen... Gece yıldızlarını toplayan bir ay ışığı olabilirdim, Ve topladığım yıldızları ellerine verebilirdim. SENİ SEVİYORUM ANLASANA......... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (03.10.2010 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2664 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3361
![]() |
![]() ALMANYADAKİ İKİ FİDANIMA
KOKUNUZU GÜL GETİRİR bu hasretlik beni yakar durmaz gözüm yaşı akar açar burcu burcu kokar kokunuzu gül getirir butelaşım bilmem niçin ağlıyorum sizin için bana bir telefon açın haberinizi el getirir yavrularım gelmez hani yok almanın din imanı gurbette iki fidanı dolu vurur sel getirir istemiyom karinizi diyari bilmez yerinizi koklasaydım terinizi kokunuzu yel getirir |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2665 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4556
![]() Sözlerin canımı yaktı,
Hasretler ümidim yıktı, Sandalli hayattan bıktı, Cenazemi kul getirir.
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2666 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() YALAN DÜNYA
aha geldim gidiyorum hoşça kal yalan dünya cana veryat ediyorum işin gücün plan dünya senden murat alan varmı sözlerimde yalan varmı sana gelip gülen varmı tükenmiyor hilen dünya ölüm gerçek sense yalan varmı sende bakiy kalan ömrümüzü ettin talan bitmiyor hiç çilen dünya diyarim gaflatten uyan odur seni derde koyan kimi atlı kimi yayan varmı bunu bilen dünya BİR ZAMAN GELİRKİ? |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2667 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1325
![]() |
![]() Sence hata mı **
Hatalı diyerek suçluyormuşsun Söylesene sevmek sence hatamı Selam götürene kızıyormuşsun Hatırını sormak sence hatamı Vaz geçsin diyerek haber salmışsın Anladım ki mektubumu almışsın Demek hala beni anlamamışsın Sevgini istemek sence hatamı Sevmek nasıl tutku anlayabilsen Hayallere dalsan rüyada görsen Bir buket çiçekle kalbimi versem Böyle hayal kurmak sence hatamı Dünyadaki gerçek hayatımsın sen Şansımsın,bahtımsın,kısmetinsi n sen Düşüncem,amacım,muradımsın sen Seni sahiplenmek sence hatamı alıntı
![]() |
#2668 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ece4858 Şuan
![]() Son Aktivite: 26.04.2012 20:18
Tecrübe Puanı: 830
![]() |
![]() Alıntı:
hasret dolu yüreğim dayanmaz töbe sen olmasan hepimiz batarız dibe dualarımız hep seninle babam |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı ece4858'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2669 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2670 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5495
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aha geldim gidiyorum Hoşça kal yalan dünya Cana feryat ediyorum Işin gücün plan dünya [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Senden murat alan varmı Sözlerimde yalan varmı Sana gelip gülen varmı Tükenmiyor hilen dünya [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ölüm gerçek sense yalan Varmı sende bakiy kalan Ömrümüzü ettin talan Bitmiyor hiç çilen dünya [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Diyarim gaflatten uyan Odur seni derde koyan Kimi atlı kimi yayan Varmı bunu bilen dünya [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BİR ZAMAN GELİRKİ? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |