[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Marmara Sivaslılar Dernekler Federasyonu, Kangal ilçesindeki bir ilköğretim okuluna giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.
Merkezi Yalova'da bulunan federasyonun yetkilileri, Kangal Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'ndaki öğrencilere dağıtılmak üzere minibüslerle çok sayıda giysi ve kırtasiye malzemesini kente getirdi. Federasyon bünyesinde bulunan Bursa, Kocaeli, Orhangazi, Karamürsel, Yalova, Gebze, İstanbul Sivaslılar derneklerinin katkılarıyla temin edilen yardım malzemeleri, daha sonra öğrencilere dağıtılmak üzere Kangal ilçesine götürüldü.
Federasyonun genel başkanı Zehra Görener, bunun federasyonlarının ilk çalışması olduğunu belirterek, okuldan gönderilen maille gelen talep üzerine böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi.
Bundan sonra da bu tür çalışmalara devam edeceklerini, kendilerine taleplerini bildiren okullara yardım malzemesi götüreceklerini ifade eden Görener, amaçlarının her yıl bir okula yardım etmek olduğunu kaydetti.
Yardım malzemelerini getiren kafilede federasyonun genel başkan yardımcısı Hikmet Değerli ve genel sekreter Ahmet Çetin Gürlek de yer aldı.
(DOĞ-MHD) - SİVAS (Anadolu Ajansı)