|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
HSYK'da 4 asil 3 yedek seçilmiş üye istifa etti. Bir başka seçilmiş üye Ali Suat Ertosun ise istifacıların arasında yer almadı... Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili Kadir Özbek, Kurul'un 17 Ağustos 2010 tarihinden beri fiilen çalıştırılmadığını ifade ederekk, kendisi ile birlikte Suna Türkoğlu, Musa Tekin, Orhan Cem Erbük, Fatma Anıl Genç, Hatice Ceyda Keyman ve Ayşe Albayrak Doğan'ın görevlerinden ayrıldıklarını açıkladı. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili Kadir Özbek, düzenlediği basın toplantısıyla kurul üyelerinden 3'ü yedek 7 üyenin kuruldan istifa ettiğini duyurdu. "HSYK ivedi olan işleri dahil, bir çok işi yapamamaktadır. HSYK taslağı için bile görüşümüz istenmedi." diyen Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu HSYK Başkanvekili Kadir Özbek, Kurul'un 17 Ağustos 2010 tarihinden beri fiilen çalıştırılmadığını ifade ederek, kendisi ile birlikte Suna Türkoğlu, Musa Tekin, Orhan Cem Erbük, Fatma Anıl Genç, Hatice Ceyda Keyman ve Ayşe Albayrak Doğan'ın görevlerinden ayrıldıklarını açıkladı. İstifacıların arasında Ali Suat Ertosun'un olmaması dikkat çekti.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hoca bir gün eşeğiyle giderken eşekten düşmüş ve etrafındakiler gülmüş.O da gülenelre "Niye gülüyorsunuz,ben zaten inecektim" demiş..
![]() Helal olsun size be!Ne gururlu iş yaptınız siz ya. ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1199
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 2012'de biteceklerdi görevleri, eğer bu bir muharebe ise mevzi terketmenin manasını anlayamadım... HATA!!!
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
![]() |
![]() Bazı filmlerde gecer şu replik " Beni kimse kovamaz İstifa ettim" film gibi valla
![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yakında Anayasa Mahkemesi'ndekilerde topluca istifa ederse şaşırmam, ülkenin çivisi çıktı. Kurumlar birer birer bertaraf oluyor.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [LaEdri;583987]Hoca bir gün eşeğiyle giderken eşekten düşmüş ve etrafındakiler gülmüş.O da gülenelre "Niye gülüyorsunuz,ben zaten inecektim" demiş.. ![]() Helal olsun size be!Ne gururlu iş yaptınız siz ya. ![]() Nasreddin Hoca bir alem. Bizim savcilarda Nasreddin Hocadan esinlenmis olmazlarmi.? ![]() Rahmetli Kemal sunal da filmlerde isten kovuldugunu ögrenince Ben istifa ediyorum derdi....... ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 781
![]() |
![]() Nasrettin hocadan esinlendikleri dogru fakat bunlar kendi inmedi
Ters bindikleri için düştüler. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#8 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4537
![]() |
![]() Alıntı:
Hepimiz geleceği iyi hesap etmeliyiz, çünkü ömrümüzün geri kalan kısmı gelecekte geçecektir
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gölova'da Toplu Konut Çalışmaları | Sivaslilar.Net | Haberler | 0 | 16.06.2010 08:19 |
Koyulhisar'da Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı | Sivaslilar.Net | Haberler | 0 | 07.04.2010 09:15 |
Toplu Konuta Bu Yıl Başlamak İstiyoruz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 23 | 08.02.2009 16:51 |
CHP'de toplu istifa | barikat58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 3 | 07.02.2009 17:41 |
TOKİden 3 TOPLU KONUT DAHA | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 08.04.2008 00:36 |