Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
İmam Hatip Lisesin'den Eren'e teşekkür - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.10.2010, 08:30   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 936 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart İmam Hatip Lisesin'den Eren'e teşekkür

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Koyulhisar İmam Hatip Lisesi öğrencileri, okul bahçesini çamurdan kurtaran Belediye Başkanı İlhan Eren'e teşekkür etti.

Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz ile birlikte Koyulhisar İmam Hatip Lisesi'nde tamamlanma aşamasına gelen parke çalışmalarını inceledi.
Bu sırada okul bahçesinde bulanan öğrenciler kendilerine hizmeti sunan Belediye Başkanı İlhan Eren'e teşekkür etti.
Eren, ilçedeki okul bahçelerinde parke çalışmalarının devam ettiğini, okul bahçelerinin tamamına parke döşeyeceklerini belirterek, "Kaymakamlığımız, belediyemiz ve ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak okullarımızın önünü parke yapmaya karar verdik. Okullarımızın bahçeleri toz, toprak ve çamur içerisindeydi. Öğrencilerimiz temiz ve hijyenik bir ortamda okul bahçesinde gezemiyorlardı. Bizde okul bahçelerini parke yaparak temiz bir ortam oluşturmak istedik. Geçtiğimiz hafta Mehmet Kavala Çok Programlı Lisesi bahçesine parke döşedik ve peşinden İmam Hatip Lisesi'ni parkeye kavuşturduk. Öğrencilerimiz bu durumdan çok memnunlar. Buranın ardından da Çamlıyaka İlköğretim Okulu'nun bahçesini yaparak hizmetlerimizi devam ettireceğiz. İlçemizde bulunan okullarımızın bahçelerini parke yapmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımızın öğrencilerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Koyulhisar Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz ise Koyulhisar'ın şeklini değiştirecek bir çalışma içerisine girdiklerini belirtti.
Okul bahçelerinde ''Benim Ağacım, Benim Gülüm Kampanyası'' başlatacaklarını da ifade eden Yılmaz, ''Kurumlar arası bütünleşme ve dayanışma yaparak eğitimde şekil değişikliği yapmaya başladık. Okullarımızda 'Benim Ağacım, Benim Gülüm' kampanyası başlatacağız. Öğrencilerimiz parke olan yerlerin kenarlarındaki alanlara gül ve süs ağaçları dikerek bu kampanyayı başlatacaklardır. Ayrıca Koyulhisar'da 'Milli Eğitim Ormanı' oluşturmayı arzu ediyoruz'' dedi.

Sivas Hürdoğan.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 13.10.2010, 11:22   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4540 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: İmam Hatip Lisesin'den Eren'e teşekkür

Milli eğitim bakanlığı ne güne duruyor neden bu okula ödenek göndermiyor sizin ödenekleriniz sadece büyük şehirleremi endeksli? istanbulda,ankarada,izmirde daha bir çok büyük şehirde bahçesi çamur deryası okul gören varmı neden anadoluda çocuklarımız bunca sıkıntıyı cekiyor belediyenin asli görevi olmadığı halde okulun bahçesine parke taş döşetmesi yapması yerinde bir hareket başkanı tebrik ederim

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)