Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sahte boşanma ile aylık bağlatanlar şikayet edildi - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.10.2010, 09:30   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 941 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sahte boşanma ile aylık bağlatanlar şikayet edildi

Anlaşmalı olarak eşinden boşanıp yetim maaşı alan bazı kadınlar insan hakları başvuru kutusuna yapılan isimsiz başvurularla ihbar edildi.

İl insan hakları kurulu ise gerekli araştırmayı yaparak Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdürlüğü’ne durumu bildirdi.
Eşinden boşanan ve babası vefat eden bir kadının, babasının emekli maaşını alabiliyor.
Sosyal devlet anlayışı içerisinde söz konusu kadınlara sağlanan bu hak, bazen istismar edilebiliyor. Sivas’ta da bu tür durumlar yaşanabiliyor.
Hatta haksız şekilde maaş alma durumu, Valiliğin giriş kapısında bulunan insan hakları başvuru kutusuna atılan bir zarfla ihbar mektuplarına bile yansıyor.
Sivas il insan hakları kurulu temmuz ayı toplantısında da bir ihbar mektubu değerlendirildi.
İnsan Hakları Başvuru Kutusuna yapılan isimsiz başvuruda; anlaşmalı olarak eşinden boşanan bir bayanın haksız bir şekilde babası üzerin maaş aldığı konulu başvuru araştırıldı.
Söz konusu maaşın iptal edilmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Müdürlüğü’ne de müracaatta bulunuldu.
Bir başka ihbar mektubunda da aynı adreste ikamet eden iki kız kardeşin, eşlerinden anlaşmalı boşanarak babalarından maaş aldıkları belirtildi.
İl insan hakları kurulu bu konuyu da araştırmak için işlem başlattı.

Kaynak: Sivaspostası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2010, 09:48   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Sahte boşanma ile aylık bağlatanlar şikayet edildi

Ülkemizde buna benzer okadar çok maaş alanlar varki sorma gitsin.
Alt 27.10.2010, 10:00   #3
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2309 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Evet çok fazla var , bu parayıda alıp helal helal yiyecekler yazıklar olsun...
HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı HaZaN'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2010, 10:12   #4
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4546 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyorlar bu ahlaksız insanlar ülkemizde cezalar cadırıcı değil haksız kazanc ve sahtekarlık yaptığında ağır ceza vermezlerse olacağı bu işte onun için bu tür olayların sonu gelmez diye düşünüyorum
Alt 27.10.2010, 10:22   #5
HeRcaİ58
Yiğido
NO AVATAR

HeRcaİ58 Şuan HeRcaİ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.08.2011 23:04

Tecrübe Puanı: 545 HeRcaİ58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

3 Kuruşa tamah edip, yetim hakkı yiyenlere yazıklar olsun, haram olsun , zehir zıkkım olsun. Madalyonun diğer tarafında ise, insanları bu 3 kuruşa mahrum bırakan zihniyete de yazıklar olsun...
HeRcaİ58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı HeRcaİ58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2010, 11:59   #6
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1806 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eşinden ayrılıp tekrar birlikteliklerini devaam ettirerek alıyorlarsa evet zehir zıkkım olsun ama eğer eşinden boşanmış zor durumda çalışamıycak kadar rahatsızlığı varsa buna haktır kardeşim.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2010, 12:37   #7
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 828 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ne yapsın adamlar zaten bunu yapanlarda 3 kuruşa muhtaç insanlar genelde işi gücü yok en azından oradan gelen parayla geçiniyorlar.ben yapanlarada hak veriyorum NE YAPSINALR ADAMLAR.
Alt 27.10.2010, 12:41   #8
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
burak5866 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ne yapsın adamlar zaten bunu yapanlarda 3 kuruşa muhtaç insanlar genelde işi gücü yok en azından oradan gelen parayla geçiniyorlar.ben yapanlarada hak veriyorum NE YAPSINALR ADAMLAR.
İşi var, Arabası var, Evi var, Peki neyi yok resmi nikahı yok, Niye yok.? Babadan dededen kalan maaşı almak için yok.Doğrumu yanlışşşş
Alt 27.10.2010, 12:48   #9
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 828 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İşi var, Arabası var, Evi var, Peki neyi yok resmi nikahı yok, Niye yok.? Babadan dededen kalan maaşı almak için yok.Doğrumu yanlışşşş
ama hepsi öyle değil salim abi bende zaten genelde dedim yorumda.senin dediğin gibi olanlara bişey demiyorum.onlar haksızlar aldıkalrı para da ama diğerleri ne yapsın adamalar o parayla geçineni bile var.
Alt 27.10.2010, 13:05   #10
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1353 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Az önce minübüse bindim önümde on yaşlarında bir çocuk oturuyordu. baktım yüzü kapkara soğuk çarpmış. Gocuğunda yırtıklar gelişigüzel dikilmiş.Okula gidiyormusun dedim :Bitti okulum mendil satmaya gidiyorum dedi. ailen ne iş yapıyor dedim. babası nette tanıştığı bir kadın yüzünden annesinden boşanmış , annesi de kansermiş. Yolparanı vereyim kabul eder misin dedim . Kabul etmedi. O yaşında bana insanlık dersi verdi. Çok utandım muhtaç olduğu halde almak istemedi. Bu haberi de okuyunca ibret olsun diye yazmak istedim.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)