|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 01:32
Tecrübe Puanı: 1341
![]() |
Bile bile sev beni *
Kalksın aramızdan artık şu perde Mana arayalım bakam gözlerde Buluşalım konuşalım bir yede Tanışalım bile, bile sev beni Yanlış karar son pişmanlık olmasın Pişmanlıklar bizde saç baş yolmasın Güven bana güvensizlik kalmasın Aşkta huzur bula, bula sev beni Araştır sor sülalene soyuna Kararı kendin ver gelme oyuna Sıcacık sevgiyle sarıl boynuma Saçlarına dola, dola sev beni Anlı şanlı olsun yar düğünümüz Sevinçle huzurla geçsin ömrümüz Kahkahalar ile dolsun günümüz Neşe dolu gül, güle sev beni Sen istersen ben sırdaşın olurum Sen çağırsan ben her yere gelirim Mutluluğun formülünü bulurum Hayattan tat ala, ala sev beni Gönül kafesinde kuşun olayım Özelin de ben sırdaşın olayım Mutluluktan gözde yaşın olayım Al mendili sile, sile sev beni alıntı
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 5 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 5 Misafir) | |
|
|