Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.12.2010, 10:40   #1
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 12:39

Tecrübe Puanı: 713 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yayaya geçit yok!

genellikle yayalara yol veriyorum hatta istasyonda yolu ortalıyorum çünkü memlekette davar çok sen yol verirsin yanından bir araç geçer ve yayaya çarpar o yüzden yolu ortalayarak sagımdan solumdan araba geçmemesini saglıyorum yol verirken birde arkadaşlar millet şasırıyor aa 58 plaka yol verdi diye genelde yabancı plakalı araçlar yol veriyor 34 06 38 vb biraz yayaları düşünmemiz lazım yayalarda şöförleri düşünmeli
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2010, 14:56   #2
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1304 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
tayfun5883 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
genellikle yayalara yol veriyorum hatta istasyonda yolu ortalıyorum çünkü memlekette davar çok sen yol verirsin yanından bir araç geçer ve yayaya çarpar o yüzden yolu ortalayarak sagımdan solumdan araba geçmemesini saglıyorum yol verirken birde arkadaşlar millet şasırıyor aa 58 plaka yol verdi diye genelde yabancı plakalı araçlar yol veriyor 34 06 38 vb biraz yayaları düşünmemiz lazım yayalarda şöförleri düşünmeli
Kuraları çiğneyip naziklik yapmanın gereği yok.Çift şeritli yolda hangi sebeple olursa olsun ortadan giden şöför haksızdır,kural çiğniyordur.Belki aracımda hasta var,aciliyetim var.ne demk yol vermiyorum!
Yol hakkı benimse basar geçerim..
Alt 15.12.2010, 15:58   #3
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 12:39

Tecrübe Puanı: 713 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kuraları çiğneyip naziklik yapmanın gereği yok.Çift şeritli yolda hangi sebeple olursa olsun ortadan giden şöför haksızdır,kural çiğniyordur.Belki aracımda hasta var,aciliyetim var.ne demk yol vermiyorum!
Yol hakkı benimse basar geçerim..
Kardeşim burası şehir tarlada traktör sürmeye benzemez şehirde araba sürmek şehirlerde yaşamanın belli bir kuralları vardır.Bu kurallar yaşadığımız şehri medeni kılar ve yaşamı kolaylaştırır.Ayrıca çok acil bir işin varsa 4 lülerini yakarsınız herkes size yol verir.Zaten yayayo yol veren şöförlere dikkat edin belli bir kültür seviyesindeki insanlar yani demek oluyorki yayalara yol vermek bile apayrı bir kültür bu kültürden yoksun olan insanlara bir sivasın erlisi olarak çagrım geldikleri köye geri dönüp tarlada traktör sürmeleri yada kendilerini en kısa sürede geliştirmeleridir
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)