|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2013 12:39
Tecrübe Puanı: 713
![]() |
![]() genellikle yayalara yol veriyorum hatta istasyonda yolu ortalıyorum çünkü memlekette davar çok sen yol verirsin yanından bir araç geçer ve yayaya çarpar o yüzden yolu ortalayarak sagımdan solumdan araba geçmemesini saglıyorum yol verirken birde arkadaşlar millet şasırıyor aa 58 plaka yol verdi diye genelde yabancı plakalı araçlar yol veriyor 34 06 38 vb biraz yayaları düşünmemiz lazım yayalarda şöförleri düşünmeli
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1304
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Yol hakkı benimse basar geçerim..
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2013 12:39
Tecrübe Puanı: 713
![]() |
![]() Kardeşim burası şehir tarlada traktör sürmeye benzemez şehirde araba sürmek şehirlerde yaşamanın belli bir kuralları vardır.Bu kurallar yaşadığımız şehri medeni kılar ve yaşamı kolaylaştırır.Ayrıca çok acil bir işin varsa 4 lülerini yakarsınız herkes size yol verir.Zaten yayayo yol veren şöförlere dikkat edin belli bir kültür seviyesindeki insanlar yani demek oluyorki yayalara yol vermek bile apayrı bir kültür bu kültürden yoksun olan insanlara bir sivasın erlisi olarak çagrım geldikleri köye geri dönüp tarlada traktör sürmeleri yada kendilerini en kısa sürede geliştirmeleridir
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|