Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivaslı, seçtiklerinden memnun değil - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.12.2010, 22:30   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 941 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sivaslı, seçtiklerinden memnun değil

Sivas Aktif Kamuoyu ve Piyasa Araştırmaları Merkezi tarafından, 18 Aralık 2010 – 22 Aralık 2010 tarihleri arasında yapılan araştırmalarda ilginç sonuçlar elde edildi.

Yapılan araştırmalar aslında Sivaslının seçtiklerinden memnun olmadığını gözler önüne serdi.
Sivas Aktif Kamuoyu ve Piyasa Araştırmaları Merkezi tarafından Sivas merkezdeki 63 mahallede, 16 ilçe, 48 köy ve 8 beldede toplam bin 772 araştırma yapıldı. Rastgele örneklem metodu ile yapılan araştırmalarda bir 800 katılımcı ile yüz yüze görüşmeler yapıldı. Elenen anket formları neticesinde bin 772 anket değerlendirmeye alındı.
Aktif Kamuoyu Araştırma Merkezi tarafından gelir düzeyi ile ilgili soruya Sivas'ın genel ekonomik görünümü tüm gerçekliği ile gözler önüne serildi.
Yapılan araştırma neticesinde Sivaslının gelir seviyesinin düşük olduğu, çok büyük bir kesimin resmi kurumlarca açıklanan yoksulluk sınırlarının dahi altında yaşadığı gözlendi. Araştırmaya katılanların yüzde 26'sının 750 liranın altında aylık geliri bulunurken, yüzde 32'si de bin 250 liranın altında aylık gelirle yaşantısını sürdürüyor.

BELEDİYE ÇALIŞMALARI MEMNUN ETMEDİ
Yapılan araştırmada Sivas Belediyesi'nin başarı durumu da katılımcılara soruldu. Yapılan değerlendirme sonucunda ankete katılanların büyük bir bölümünün Sivas Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olmadığı gözlendi.
Araştırmaya katılan bin 772 kişiden 308 tanesi Sivas Belediyesi'ni başarılı bulurken, 852 tanesi vasat, 612 tanesi ise başarısız buldu. Sivas Belediyesi başarılı diyenlerin oranı yüzde 17,4, vasat diyenlerin oranı yüzde 48,1, başarısız bulanların oranı ise yüzde 34,5 olarak gerçekleşti.

EN AZ TANINAN VEKİL MALİK ECDER ÖZDEMİR
Mevcut Sivas milletvekillerinin tanınma oranları da araştırmada yer aldı. Sivas'ta en çok tanınan milletvekili yüzde 64 ile Hamza Yerlikaya olurken, Yerlikaya'yı yüzde 55 ile Selami Uzun, Yüzde 38 ile Osman Kılıç, yüzde 24 ile Mustafa Açıkalın izledi. Sivaslının en az tanıdığı milletvekili ise yüzde 20 ile Malik Ecder Özdemir oldu.

MEVCUT VEKİLLER İSTENMİYOR
Öte yandan aynı araştırmada katılımcılara “Hangi Milletvekilini tekrar istesiniz” sorusu soruldu. Bu araştırmanın sonucu da çok çarpıcı oldu. Araştırmaya katılanların çok büyük bir bölümü mevcut vekilleri tekrar vekil olarak görmek istemedi. Buna göre, Hamza Yerlikaya'yı isteyenlerin oranı yüzde 5,30, Selami Uzun'u isteyenlerin oranı yüzde 7,34, Osman Kılıç'ı isteyenlerin oranı yüzde 3,16, Mustafa Açıkalın'ı isteyenlerin oranı yüzde 2,93, Malik Ecder Özdemir'i isteyenlerin oranı ise yüzde 2,71 olarak belirlendi. Araştırmaya katılanların yüzde ortalama yüzde 95'ten fazlası mevcut vekilleri bir kez daha vekil olarak görmek istemedi.

BU PAZAR SEÇİM OLSA!
Çalışmanın en önemli sorusu, “Bu Pazar secim olsa kime oy verirsiniz” sorusu oldu. Bu çalışmaya katılanların yüzde 58,8'i AK Parti derken, yüzde 10,3'ü CHP, yüzde 9,8'i MHP, yüzde 4,9'u BBP, yüzde 2,3'ü SP, yüzde 0,9 TP, yüzde 0,8 DP, yüzde 0,8 HAS Parti, yüzde 0,1 ise DSP dedi. Oy kullanmazdım diyenlerin oranı yüzde 4 olarak belirlenirken, kararsızların oranı ise yüzde 6,3 olarak ortaya kondu.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.12.2010, 22:44   #2
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1208 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Vatandaş seçtiklerinden memnun değil

Valla ben seçtiğimden memnunum, yapabileceği en iyi işi yapıyor... Vekillerimizin Meclisteki sayfalarına girip çalışmalarına bakın hangisi daha çok çalışmış Sivas için rahatlıkla göreceksiniz.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.12.2010, 22:57   #3
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Ben de hiçbirinden memnun değilim. Ne vekiller ne belediye başkanı (hiçbirine oy vermedim)

Hiçbirinin de tekrar aday olmasını istemiyorum
Alt 23.12.2010, 23:10   #4
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 828 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şu selami uzun denilen .... neden bu kadar seviliyor anlamadım ki.adam 270 milyara audi a6 ya biniyor yeter yediği .....
Alt 23.12.2010, 23:17   #5
Cley
Moderator

İki dönemdir milletvekili olsam ben A8 e binerim. Adamları bindikleri arabalara göre değerlendirmeyin
Alt 23.12.2010, 23:30   #6
burak5866
Usta Yiğido

cley peki neye göre değerlendiriyim.adamlarına karayolları lojmanı ayarlamak için uğraştığındamı bahsediyim.adam bildiğin mafya bir bakıma yerel mayfa olmuş o selami uzun.sen koskoca milletvekilisin adamlarına lojman ayarlayıp milleti tehdit edene kadar git aynı uğraşı sivas için ankara harca.bizim millette oy verirken akp ye veriyorum tayyipe oy veriyorum diyor.bilmiyorki verdiği oy selami uzuna gidiyor osman kılıça gidiyor mustafa açıkalına gidiyor sorsam oy verenleri tanımıyorlar bile.neyse uzatmayacağım.
Alt 23.12.2010, 23:39   #7
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1208 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben de hiçbirinden memnun değilim. Ne vekiller ne belediye başkanı (hiçbirine oy vermedim)

Hiçbirinin de tekrar aday olmasını istemiyorum
Hiçbirisine vermedin çünkü Ankara'da oy kullanıyon ondan mı?

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 23.12.2010, 23:51   #8
Cley
Moderator

Standart Cevap: Sivaslı, seçtiklerinden memnun değil

Yazdıklarına göre değerlendirebilirsin Burak5866. Bindiği arabanın memlekete bir faydası olmaz. Selami Uzun eski kasa şahin arabaya binse ne kadar güzel vekil bindigi arabaya bak mı diyecez.

Ankarada da kullanmadım oy Kibrisli
Alt 23.12.2010, 23:55   #9
burak5866
Usta Yiğido

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yazdıklarına göre değerlendirebilirsin Burak5866. Bindiği arabanın memlekete bir faydası olmaz. Selami Uzun eski kasa şahin arabaya binse ne kadar güzel vekil bindigi arabaya bak mı diyecez.

Ankarada da kullanmadım oy Kibrisli
ben arabadan bahsederken onunla değerlendirmedim o arabanın nerden geldiğini açıklamamak için uğraşmıştım ama konu farklı anlaşıldığı için açıkladım.
Alt 24.12.2010, 08:42   #10
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Bende şu ana kadar mevcut vekillerimizin hiç birisinden memnun değilim.

Belediye çalışmalarından ilk başlarda biraz umutluydum o umudumda yokoldu,İktidar desteği olmadan demekki olmuyormuş.Neyse geriye dönüş olmadığına göre geleceğe bakmak Sivas için daha güzel kim çalışır onları vekil olarak seçip Ankaraya yollamamız gerek....

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)