Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Özdemir 2010 Yılını Değerlendirdi - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.01.2011, 15:06   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 944 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Özdemir 2010 Yılını Değerlendirdi

CHP Sivas Teşkilatının 2011 genel seçimleri danışma toplantısı düzenlendi.

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, 2010 yılını değerlendirdi. Kentteki elektrik kesinti nedeniyle danışma kurulu toplantısı aydınlık olmayan bir ortamda gerçekleşti.

Milletvekili Özdemir, 2011 seçimlerinde CHP olarak yeni bir başlangıç yapacaklarını belirterek, '2011, yeni umutların yeşerdiği, yaşanan sıkıntıların geçmiş yıllarla geride kalacağı umuduyla yeni bir yıl başlangıcı olması lazım' diye konuştu.

2010 yılının ekonomide, siyasette, sosyal yaşamda, demokratikleşmede, insan hak ve özgürlüklerinde Türkiye için kötü bir yıl olduğunu savunan Özdemir, '2010 yılı Türkiye için kara bir tablodur. Bu karanlık tablonun 2011'de kalkacağına inanıyorum. Halkıma güveniyorum. CHP iktidara gelerek bu karanlık tabloyu ortadan kaldıracaktır' dedi.

Kentte bugün yaşanan elektrik kesintisine de değinen Özdemir, Sivas'ın bugün uzun süre karanlıkta kaldığını ifade ederek, bakım ve benzeri makul gerekçelerle elektrik kesintisi yaşanabileceğini, bunu anlayışla karşıladıklarını, ancak bazı kesintilere muhtarların ve halkın söyledi.

Geçen hafta Divriği'de muhtarlarla bir araya geldiğini, muhtarların elektrik kesintilerinden şikayetçi olduğunu anlatan Özdemir, Divriği'nin 105 köyünden 80'inde 4-5 gün elektrik kesintisi yaşandığını belirterek, 'Muhtarlar şikayetçi, yani hangi çağda yaşıyoruz?' dedi.

Bir köye 4-5 gün boyunca elektrik verilememesini eleştiren Özdemir, özelleştirmelere de tepki göstererek, 'Elektrik idaresinin özelleştirilmiş olmasının mantığını anlayan varsa beri gelsin' diye konuştu.

CHP Sivas İl Başkanı Bülent Renda Deniz ise CHP kadrolarının iktidara hazır olduğunu belirterek 'Bu ülkenin Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ihtiyacı vardır, halk iktidarına ihtiyacı vardır' diye konuştu.

Toplantıya, CHP Sivas Merkez İlçe Başkanı Hamdi Işın ve parti yöneticileri ile bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Toplantı, basına kapalı olarak devam etti.

(SAE-AHM-ÜNS) - SİVAS (Anadolu Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.01.2011, 16:41   #2
forklift
Yiğido

forklift - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

forklift Şuan forklift isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.02.2016 15:14

Tecrübe Puanı: 578 forklift FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: CHP Sivas Milletvekili Özdemir, 2010 Yılını Değerlendirdi

Alıntı:
CHP Sivas Teşkilatının 2011 genel seçimleri danışma toplantısı düzenlendi.

..........................

2010 yılının ekonomide, siyasette, sosyal yaşamda, demokratikleşmede, insan hak ve özgürlüklerinde Türkiye için kötü bir yıl olduğunu savunan Özdemir, '2010 yılı Türkiye için kara bir tablodur. Bu karanlık tablonun 2011'de kalkacağına inanıyorum. Halkıma güveniyorum. CHP iktidara gelerek bu karanlık tabloyu ortadan kaldıracaktır' dedi.

...................
Kitabın ortasından konuşmuş.
forklift isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı forklift'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.01.2011, 16:56   #3
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

CHP de İnsan hak ve özgürlüklerinden bahsediyorya şaşarım. Bu ülkede hak ve özgürlüklere en büyük darbeyi vuran CHP zihniyetidir.
Alt 02.01.2011, 18:11   #4
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1522 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
CHP de İnsan hak ve özgürlüklerinden bahsediyorya şaşarım. Bu ülkede hak ve özgürlüklere en büyük darbeyi vuran CHP zihniyetidir.
C.H.P. sinin felsefesini kısaca özetleyip yorumu tüm türk halkına bırakcağım c.hp. si insanın insanı ezemiyeceği sömüremiyeceği insan kişiliğinin her türlü toplumsal baskıdan uzak özgürce gelişe bileceği genç dinamik üretici ve tam bağımsız bir toplum düzeni istemektedir bunun neresi özgürlüklere darbe vurmaksa biri bana lütfen anlatsın
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 02.01.2011, 18:16   #5
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

CHP Atatürk döneminde gerçek, barışçı, özgürlükçü, inkılapçı.. say say bitmez. Size soruyorum elinizi vicdanınıza koyun, Şimdi böyle mi? Sadece şimdi değil daha öncesinde??
Alt 02.01.2011, 18:27   #6
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
CHP Atatürk döneminde gerçek, barışçı, özgürlükçü, inkılapçı.. say say bitmez. Size soruyorum elinizi vicdanınıza koyun, Şimdi böyle mi? Sadece şimdi değil daha öncesinde??
ben bir yorum yaparken elimi hiç vicdanımın üstünden çekmeden yaparım C.H.P.sinin kurucusu ulu önder ATATÜRK'ün göstermiş olduğu çağdaş uygarlık yolundan asla sapma olmaz o saymış olduğunuz ilkeleri dahada ileriye götürmek için çalışan bir c.h.p. var hiç endişelenmeyin çünkü bu cumhuriyeti C.H.P.si kurdu onu kollamak ve korumakta yine C.H.P.sin görevidir bu böyle biline
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.01.2011, 18:30   #7
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

" o saymış olduğunuz ilkeleri dahada ileriye götürmek için çalışan bir c.h.p. var " Ben böyle bir CHP göremiyorum.
Alt 02.01.2011, 18:34   #8
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
" o saymış olduğunuz ilkeleri dahada ileriye götürmek için çalışan bir c.h.p. var " Ben böyle bir CHP göremiyorum.
sevgili duman görmek istemiyorsunda ondan bir gün gel benim misafirim ol ben sana yapılmak istenenleri yerinde göstereyim ondan sonra gerekirse birlikte eleştiririz çünkü hiç bir c.h.p. körü körüne kula kulluk etmez
Alt 02.01.2011, 18:45   #9
özgüven
Usta Yiğido

özgüven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgüven Şuan özgüven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.04.2015 06:50

Tecrübe Puanı: 732 özgüven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Oylarımız iki lafı biraraya getiremeyen Kemal Beye.
Alt 02.01.2011, 18:51   #10
sonüye
Yiğido
NO AVATAR

sonüye Şuan sonüye isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.11.2012 16:11

Tecrübe Puanı: 582 sonüye FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kemal Bey yılların futbolcusu Lefter'i de kaleci sanıyormuş
sonüye isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sonüye'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)