Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Medeni soygunun dozu arttı - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.01.2011, 19:27   #11
hayatlimanı
Yeni Yiğido
NO AVATAR

hayatlimanı Şuan hayatlimanı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.12.2011 21:32

Tecrübe Puanı: 0 hayatlimanı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Medeni soygunun dozu arttı

Bu kadar da olmaz..Bugün gittim üniversiteye aracımı park ettim ücret talep ettiler..Hadi cebimde vardı ben verdim..olmayan napsın..o hastaneye farklı farklı illerden gelen hastalar var..fakiri var garibanı var...cebinde parası olmayan belki de acilen evinden çıkıpta yanına para alamayan insanlarımız var..O an çevreme bi baktım halk isyan içinde...yemek yemeye çay içmeye param yok diyen insanları gördüm..Bu medeni soyguna dur demek lazım..Gidip derdimizi bu durumu yönetime anlatalım diyen insanlarda yetkililer ile görüşemediklerini de dile getiriyorlar...Tek kelime ile Mevlam hidayet versin...
hayatlimanı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı hayatlimanı'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.01.2011, 08:46   #12
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1098 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

herşey parayla olacak devir bu
gelin sizde sosyalist olun, kominist olun arkadaşlar, ayıp değil zor değil günah değil, akılla erişiliyor
ben şimdilik chp li oldum akp gazabından korunmak için,

şimdi desemki raylı sistem olsa herkes medenice ulaşsa cum üni hastanesine ve kampüsüne kim itiraz eder ( ancak münibüscüler ) ama gel görki demir yolu kominist işi dediler yıllarca televizyon izlemeyen hacı hoca tayfası şimdidört elle sarılıyorlar ayrıca hergün akşam sabah günde 9 kez canlı flash haberde yatarken hökümet icratında bir bakıyorsun yandaş dört kanalada dört badem bıyık bakanla al gülüm ver gülüm gastecilik yalamacılık yapıyorlar,
herkes layık olduğu gibi yönetilir
az bile ben hergün 5 tl veriyorum isparka , sizde verin ciyaklamayın
kendi düşen ağlamaz
Alt 04.01.2011, 09:42   #13
bilgin_58
Usta Yiğido

bilgin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgin_58 Şuan bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.06.2019 12:06

Tecrübe Puanı: 735 bilgin_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

abircan bir şeyin ucunuda sosyalizme kominizme getirme ne olur, herkesin fikirlerine saygım var ama, lütfen siyasetten öte, burda güzel bir tartışma konusu var, bu konuyla görüşlerini zaten bildirmişsin, sizin sosyalist olduğunuza da inanmıyorum, sosyalist bir başkasının mağdur olmasını istemez, hakça kardeşçe paylaşımlar sunar, işin başka boyunutu bilmem, o kadar okumadım, dersim oralara gelmedi, ben köyden yarın geldim,
Ama lütfen tartışma ortamı oluşurken araya siyaseti sokmayın,
sizlere bir abi bir kardeş nasihatı
bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2011, 13:19   #14
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 770 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kaos gerçekten sizin nasıl birdoktor olduğuna şaşıyorum .Şu yazdığınız yoruma bir bakın ne yaparsınız ha söylesenize canını mı alırsınız .ameliyat masasında mı bağırtırsınız vallahi çok merak ettim ne yaparsınız Siz var ya temsil ettiğiniz kurumun küçük bir minyatürüsünüz elindeki imkanları kullanarak insanları tehdit etmek hangi ahlaki anlayışa sığar.

Bilmek olmak değildir
olmaya bak olmaya ... yunus emre
Senin okuduğunu anlama özrün mü var?
Ve sen hangi hakla benim ahlak anlayışımı sorgularsın....

Adam genelleme yaparak insafsızca Allah düşürmesin diyor, bende diyorum ki elime düşme ihtimalin bu.

Daha önceki tartışmada bu konuda taraftık, karışlıklı tartışmış ve kurumumu bilip bilmeden, kararların öncesini, sonrasını, nedenini anlamadan tüm kurumun tüm işleyişini tüm yapılanları içerisine alarak toptan yargıya varmanın hatasını dile getirmiştik. Ve bende bu işleme karşı çıktığımı söylemiş, ve yönetimin bunu neden yaptığını onların ağzından aktarmaya çalışmıştım..

Adam hala toptancı bir tavırla kurumumu kasdederek allah düşürmesin diyor. Bende kastettiği (daha önceki tartışmalarımıza istinaden kurumumu savunmam gereği) düşme ihtimalin bu kadar, düşersen sana bu sözünü hatırlatırım diyorum.
Neresinde yazıyor, şunu yaparım, bunu yaparım.....

Sende kalmış benim kim olduğumu, neyi nasıl yaptığımı bilmeden yargılıyorsun.

Abircan diyor işte size;
Bu işlerin ücretli olması kapitalist düzenin sonucudur, her alınan hizmetin bir bedeli alınır, bu düzeni isteyen tarafı olanlar sizlerdiniz, sorsa çoğunuz AKP liyiz dersiniz, oysa başka düzenlerde bu olmaz diyor.

Gelin hep beraber diyelim ki:
Ey devlet, ey belediye!;
Ben sana bana hizmet veresin diye vergi veriyorum, sonra bana hizmeti vermek için tekrar para istiyorsun, ben bu tür tüm kamusal işlemlerde para vermeyeceğim...
Ey üniversite!,
Banane, devlet sana bütçe gönderiyor, sende bu bütçeyi adam gibi yönet, paran kadar iş yap, ne diye oraya buraya park yeri yapıyorsun, asfaltlıyorsun, koca arazi, düzelt insanlar istediği yere, istediği gibi park etsin.
Var mısınız?
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 04.01.2011, 13:32   #15
bilgin_58
Usta Yiğido

Gelin hep beraber diyelim ki:
Ey devlet, ey belediye!;
Ben sana bana hizmet veresin diye vergi veriyorum, sonra bana hizmeti vermek için tekrar para istiyorsun, ben bu tür tüm kamusal işlemlerde para vermeyeceğim...
Ey üniversite!,
Banane, devlet sana bütçe gönderiyor, sende bu bütçeyi adam gibi yönet, paran kadar iş yap, ne diye oraya buraya park yeri yapıyorsun, asfaltlıyorsun, koca arazi, düzelt insanlar istediği yere, istediği gibi park etsin.
Var mısınız?
Kaostan alıntı,,,,,,,,,

Bu sözüne karşı ne diyebilirim ki; katilmamak mümkün değil, doğruya doğru hocam
bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.01.2011, 13:42   #16
KAOS
Usta Yiğido

Alıntı:
hayatlimanı Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu kadar da olmaz..Bugün gittim üniversiteye aracımı park ettim ücret talep ettiler..Hadi cebimde vardı ben verdim..olmayan napsın..o hastaneye farklı farklı illerden gelen hastalar var..fakiri var garibanı var...cebinde parası olmayan belki de acilen evinden çıkıpta yanına para alamayan insanlarımız var..O an çevreme bi baktım halk isyan içinde...yemek yemeye çay içmeye param yok diyen insanları gördüm..Bu medeni soyguna dur demek lazım..Gidip derdimizi bu durumu yönetime anlatalım diyen insanlarda yetkililer ile görüşemediklerini de dile getiriyorlar...Tek kelime ile Mevlam hidayet versin...
Kardeşim,
Ben size bu konuda ki başvuracağınız merciyi söyleyeyim.
Bu parklar, yollar, yani kampüs genelindeki uygulamalar başta rektör yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı olmak üzere vakıf başkanı Prof. Dr. Zahir Bakıcı'nın sorumluluk alanındadır. Kampüs içerisindeki tüm bu konularda sorumlu bu iki kişidir. Hastane yönetiminin bu konuda karar verme yetkisi yoktur. Aksine Tıp fakültesi dekanlığı ve başhekimliği bu uygulamaya ısrarla karşı çıkmış ve olumsuz yargılara neden olacağını dile getirilmiştir.

Dikkat ederseniz daha önce bu benzeri uygulamalar yoktu, Recep beyin göreve başlaması ile bu düzenlemeler gerçekleşmiştir. Hastane dışındaki güvenlik birimleri (park yerleri dahil) rektörlüğe aittir ve başka bir şirket tarafından sağlanmaktadır
Alt 04.01.2011, 13:58   #17
bilgin_58
Usta Yiğido

İsim verdiğin için teşekkürler kaos bundan sonrası biz halka kalmış, bunların başlarını ağrıtmak, yada bu konuyu kurcalamak
Alt 04.01.2011, 14:56   #18
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25

Tecrübe Puanı: 1394 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Lafı öyle iyi çeviriyorsun ki kaos. Ben sizin ne isminizi ne cisminizi tanırım ama şurda yazdıklarınız kendinizi yeterince tanıttı. İki konuda da yazdığın yorumları ettiğin özürleri gör sonra hesap sor. Bu arada rektörü bu kadar eleştiriyorsunuz bu uygulamada rektörün bir uygulaması peki neden birinci konuda park ücretini savunup durdunuz?
Alt 04.01.2011, 15:35   #19
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1346 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Genelleme yok diye yazdım..Benim isyanımın halkın mecburiyetini sömürüp onları soymaya olduğunu yazdım.Belediye örneğini de verdim.Allah ellerine düşürmesin lafında ne kötülük var?Üniversiteye genel anlamda hastalar gider Sivas halkından..Allah hasta etmesin.Bir de hastalığın yanında soyulmakla uğraşırsın.Recep Toparlı,AKp falan kim yaptığı umrumda değil.Bu,modern soygundur.Kim yaparsa yapsın!
Alt 04.01.2011, 15:39   #20
KAOS
Usta Yiğido

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Lafı öyle iyi çeviriyorsun ki kaos. Ben sizin ne isminizi ne cisminizi tanırım ama şurda yazdıklarınız kendinizi yeterince tanıttı. İki konuda da yazdığın yorumları ettiğin özürleri gör sonra hesap sor. Bu arada rektörü bu kadar eleştiriyorsunuz bu uygulamada rektörün bir uygulaması peki neden birinci konuda park ücretini savunup durdunuz?
Ben park ücretini hiç savunmadım...
Park ücreti iyidir alınmalıdır hiç demedim...

Eleştirenlerin eleştiri biçimlerini, ilk haber kaynağının sahtekarlığını ve bu sahtekarlıktan yola çıkarak eleştiri içeriğini değiştirenleri, eleştirirken kullandıkları argümanlarındaki bence olan tutarsızlığı eleştirdim..

Özrü senden dilemedim....
Özrün muhatabı biliyor...
Hala iyi okumuyorsun....

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)