|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#21 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Almanya`da trafik kurallarina herkes uyuyor
cünkü uymadigi takdirde agir ceza alacagini biliyorlar yasalar kesinlikle uygulaniyor, göz yumma yada "kiyak" gecme olmuyor bu yüzden trafik kazalarida daha az oluyor benim anlamadigim bir sey var yurtdisindan gelenler kendi memleketlerinde trafige dikkat etmiyorlar Türkiye`dekiler gibi sürüyorlar, onlara uyum sagliyorlar, kurallari cigniyorlar, ihmal ediyorlar Türkiye`de trafige daha cok dikkat edilse kazalarda azalir
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı SivasLady'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zekayının değerini anlamak için, o bazı çeşitlerin varlğına ihtiyaç yok!..Ama vardır elbet bir hikmet..
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1820
![]() |
burası baya neşelenmiş ya kele siz ecik yorum daha yapın ben sonra gelir hepsine bir yorumda hallederim uşah. devam.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yeni Yiğido
![]() alkan58 Şuan
Son Aktivite: 04.01.2011 20:25
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
bu haber sanki yurtdisindaki vatandaslarimizi hedef almis gibi.
su basliklar cok tuhafima gitdi almayadan herseye uyuyor türkiyede cigniyor eger almayadaki kurallari türkiyede uygulasak ya trafik tikanir yada corba olur . alin size güzel bir örnek almanyada yaya gecidinde yaya ya yol vermeme cezasi yaklasik 100 euro ve 1 puan sivastaysa belediyenin ordaki yaya gecidini herkes bilir yaya yol verirsen cezasi arkadakilerin sövmesi. yani lafin kisasi biz ne kadar uysak o kadar karmasiklik olacak en iyisi nasil ayak uydurabiliyorsan uydur yoksa gerisi hikaye |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#26 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Sivasprensi Şuan
Son Aktivite: 08.01.2011 19:34
Tecrübe Puanı: 686
![]() ![]() ![]() |
aslında sorunun nedeni topigin basliginda sakli..almanyada kurallara uyuyor cunku almanyadaki nizamlar bunu gerektiriyor herkeste uyuyor.burda uymuyor cunku lakayit bi sistemle yasiyor insanlar,,ben enayımıyım baskaları uysun bende uyarım tarzından seyler oldukca sıstem yurumez.
|
|
|
#27 |
|
Yiğido
![]() ![]() efe-58 Şuan
Son Aktivite: 30.03.2013 14:54
Tecrübe Puanı: 760
![]() |
Eger sivas da trafik kuralarina almanyada uydugum gibi uyacak olursam 10 dakika yasamam . neden mi? almanyada bir yaya olarak yayagecidine ayakbastigimda tasit durmak zorundadir. bunu sivas da uygulamayi denesem ne olur? Buna ragmen trafik kurallarini hice sayanlara karsiyim. trafik cezalari kotrolleri yeterli degil. dayi,amca,hatir, diyerek cok isler hallediliyor. yanlis
kisacasi sorun ta basta. ne nasil düzelir düzelirmi bilmiyorum ama su kesinki daha yürüyecek cok yolumuz var. saygilar |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar efe-58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|