Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Belediye yaptı, Belediye yıktı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.01.2011, 11:36   #1
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 12:39

Tecrübe Puanı: 713 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Belediye Yaptı, Belediye Yıktı

en iyisini yaptı belediyemiz tarihi eserler gözükmüyor diye agaçları kesen zihniyet rant ugruna medresenin yanı başına betondan yapı inşa etmişti neyse belediyemizi kutluyorum umarım o olan tekrar çocuk parkına dönüştürülür bir şekilde
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı tayfun5883'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.01.2011, 16:10   #2
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
tayfun5883 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
en iyisini yaptı belediyemiz tarihi eserler gözükmüyor diye agaçları kesen zihniyet rant ugruna medresenin yanı başına betondan yapı inşa etmişti neyse belediyemizi kutluyorum umarım o olan tekrar çocuk parkına dönüştürülür bir şekilde
Aynı belediye orda çay bahçesi ve restoran işletiyor. Buna da bir yorum alalım sizden.
Alt 08.01.2011, 17:47   #3
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 826 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aynı belediye orda çay bahçesi ve restoran işletiyor. Buna da bir yorum alalım sizden.
cley sana katılıyorum oda yanlış bu dükkanlarda yanlış.ben o zman o ağaçlar kesildiğinde yazmıştım bunu belediye madem amacınız görselliği açmak dediniz aynalı çarşının dibinden baktığınız zaman o merdivenlerin oradan tarihi eserleri görebiliyormusunuz.o lokantada yanlış şimdiki yapılan dükkanalrda.ama o belediye zmanında cevap glemedi tabi.sonra belediye değişti yine aynı konuyu yazdım kent meydanı ile ilgili düşünceler kısımına aradan 1 ay fialn sonra ben yozgattayken eve posta glemiş ömer faruk çınargil tarafından orasını zaten biz yapamdık filan tarzında bir açıklamaydı.onlarda oradaki dükkanları birleştirip lokanta yaptıalr buda yanlış.üstelik bu taraftan yukarıya çıkış olamdığı için orasının ölü alan oldupunu söylemiştim.lokanta açılmadan önce orasına kimse gitmiyordu üst taraf kat için söylüyorum en fazla çifte minarenin o soakk hizasından meydana çıkıyorduk ve o sosyal tesis açılamdan önce orası ölü alandı.otopark hiç olmadı.bence bu proje baştan yanlış oldu.BÖYLE BİR POTANSİYELE SAHİP BİR YERE ÇOK DAHA GÜZEL BİR PROJE YAPILABİLİRDİ.AMA BU SAATTEN SONRADA DÜZELMEZ.50 SENEDE SİVAS BÖYLE GÖZÜKÜR.
Alt 12.01.2011, 15:22   #4
AĞAOĞULLARI
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

AĞAOĞULLARI Şuan AĞAOĞULLARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.11.2017 12:02

Tecrübe Puanı: 598 AĞAOĞULLARI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Belediye yaptı, Belediye yıktı

Tarihi mekanların görüntüsü açısından yapılmış olan iş yerlerinin yıkılması doğru yapılması gereken bir olay olsa gerek. Buradaki iş yerlerinin yıkılması tarihi eserlerin görünümüne katkı sağlar. Yıkım yerinde yapılmıştır diye düşünüyorum.

Önceden yapılmasaydı Belediyeden de buraya harcama yapılmasaydı iyi olurdu.
Kaynak yaratmada zorlanan Belediyeler harcamaları çok dikkatli kullanmaları ve
özen göstermeleri gereğini duymalılar. Dış kesimden finansman bulamayan Belediyeler yanlış yaptıkları işlerin ceremesini halka vergi olarak yansıtıyorlar.
Biri yapıyor biri yıkıyor sonuç nereye varıyor düşünelim.
AĞAOĞULLARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)