Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Devlet kurumları kuşatılmış siyaset kurumu kirlenmiştir - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.01.2011, 20:39   #11
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1223 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Devlet kurumları kuşatılmış siyaset kurumu kirlenmiştir

"8 yıl önce daha mı iyidi şimdi mi daha iyi?" dediğin için 8 yıl önce daha iyiydi ondan önce daha iyi 1977'de çok daha iyiydi onu anlatmak için 1977'yi referans verdim, Sivas'ın 2 Bakanı vardı o dönem ve Belediye'de iktidar partisindeydi, Yerel Yönetim bakanı (Yani Belediyelerden sorumlu bakan) Sivas Vekili şimdiki CHP vekili Ecder Özdemir'in abisi Mahmut Özdemir'di, Sivas'a tabir yerindeyse yağdırmıştı...
Daha güçlü olduğumuzu nerden çıkarttın onu da bilmiyorum fakat Anayasa'yı Ecevit değil, sizlere göre kendisi ile aynı görüşte olduğu Ecevit'e Anayasa'ya uygun hareket etmedikleri için Ahmet Necdet Sezer (Hani ideolojik olarak AKP karşıtı sandığınız) fırlatmıştı, yaşın kaç bilmiyorum ama belki de o dönem küçüktün ondan yanlış hatırlamışsındır...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2011, 20:40   #12
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1223 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Ha bir de önemli olan aktif vekiller doğrusu fakat Sivas'ın küçüldüğünün bir göstergesi olarak yazmıştım milletvekili sayılarını... Kayseri 9 vekil oldu Sivas 5 yani anlayacağın Sivas'ın 1 vekili Kayseri'ye gitti... Oysa eskiden 8 onların 8 bizim vekilimiz vardı...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.01.2011, 21:10   #13
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Doğru yanlış hatırlamışım, Ecevite fırlatılan anayasa kitapçığı ve sonunda gelen kriz.. A.N. Sezer akp karşıtı mı değil mi orasını bilmem ben onu akpcilere soracaksınız. Ama Sezeri bende sevmezdim. Oturduğu koltuktan kalkıp halkını arasına karıştığını ne duydum ne gördüm.
Alt 14.01.2011, 21:17   #14
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Doğru yanlış hatırlamışım, Ecevite fırlatılan anayasa kitapçığı ve sonunda gelen kriz.. A.N. Sezer akp karşıtı mı değil mi orasını bilmem ben onu akpcilere soracaksınız. Ama Sezeri bende sevmezdim. Oturduğu koltuktan kalkıp halkını arasına karıştığını ne duydum ne gördüm.
Hahahah Sezer Kırmızı ışıkta bekletirdi aracını, halkla birlikte hastane sırasında bekler, oğlunun düğününü köşkte yapıp o saatte yakılan elektiriğin faturasını ödemiş, kendisine gelen bir tek hediyeyi almamış, hatta alış veriş merkezlerinde kendisi alış veriş yapardı, oğlu örneğin Köşke taksi ile geldiğinde kapıdaki askerler tanımadığı için içeri almamışlardı yani mütevazilik yapıp bunu Gül gibi medya önünde yapmaması onun halkın içerisinde olmaması anlamına mı geliyor, ilginç...

Alt 14.01.2011, 21:27   #15
_DuMaN_58
Navigator

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Güldürüyorsun abi. Gül kırmızı ışıkta beklemedi mi sanıyorsun? Halkına arasına karışmak elektirik faturasını ödemesiyle olmaz. Kendisine gelen hediye almamışmış, yav benim kültürümde verilen hediyeyi almamak, o insana karşı yapılan çok büyük bir ayıptır.
Halkın arasına karışmak, derdini dinlemek demek, diyarbakıra gitmek demek, konya da açılışa katılmak demek, ankarada halk ile cuma namazı kılmak demek. Cumhurbaşkanı yurt dışına çıkıp antlaşma imzalar ne biliyim elçilerle görüşür, gider yurtdışında üniversitede yabancı öğrencilere Türkiyeyi anlatır, iş adamlarını Türkiyeye çağırır..
Alt 14.01.2011, 22:13   #16
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Güldürüyorsun abi. Gül kırmızı ışıkta beklemedi mi sanıyorsun? Halkına arasına karışmak elektirik faturasını ödemesiyle olmaz. Kendisine gelen hediye almamışmış, yav benim kültürümde verilen hediyeyi almamak, o insana karşı yapılan çok büyük bir ayıptır.
Halkın arasına karışmak, derdini dinlemek demek, diyarbakıra gitmek demek, konya da açılışa katılmak demek, ankarada halk ile cuma namazı kılmak demek. Cumhurbaşkanı yurt dışına çıkıp antlaşma imzalar ne biliyim elçilerle görüşür, gider yurtdışında üniversitede yabancı öğrencilere Türkiyeyi anlatır, iş adamlarını Türkiyeye çağırır..
Aferin o zaman Gül'e de, Hediyeleri tabii ki kabul etti ama 1 tekini bile bitince süresi almadı maliye bakanlığına listesini verdi, onlara devretti almadı dediğim bu, Cumhurbaşkanı dediğin ülkenin Anayasa'ya göre yönetilmesini sağlamaktır, Anlaşmalara imza atmaz atılan imzaları onaylar sadece, açılışa katılmak hani görevi değildir ama yaparlar Sezer'de yapmıştı hatta Sivas'ta bile yaptı ama bunların reklamı olmaz Sezer'de bunların reklamını yapmayan birisiydi yoksa hastaneler, yurtlar o da açtı fakat reklamını yapmadı bunların reklamını yapanların bu işi gönül işi için, yurtseverlik işi için değil kendi siyasi gelecekleri için yaptıkları anlamını verir ve görgüsüzlüktür...

Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.01.2011, 22:23   #17
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 768 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aferin o zaman Gül'e de, Hediyeleri tabii ki kabul etti ama 1 tekini bile bitince süresi almadı maliye bakanlığına listesini verdi, onlara devretti almadı dediğim bu, Cumhurbaşkanı dediğin ülkenin Anayasa'ya göre yönetilmesini sağlamaktır, Anlaşmalara imza atmaz atılan imzaları onaylar sadece, açılışa katılmak hani görevi değildir ama yaparlar Sezer'de yapmıştı hatta Sivas'ta bile yaptı ama bunların reklamı olmaz Sezer'de bunların reklamını yapmayan birisiydi yoksa hastaneler, yurtlar o da açtı fakat reklamını yapmadı bunların reklamını yapanların bu işi gönül işi için, yurtseverlik işi için değil kendi siyasi gelecekleri için yaptıkları anlamını verir ve görgüsüzlüktür...
bide bana peşin hükümlü diyolar.......yorumlarında hiçd de titiz değilsin diyolar........arkadaşım gül ün daha görev süresi dolmadı nerden biliyosun görev süresi dolduktan sonra aldığı hediyeleri maliye bakanlığına listesini verip sonrada onları devretmiyeceğini...........ola mamış bişeyin üzerine yorum yapılmaz............
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.01.2011, 22:30   #18
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bide bana peşin hükümlü diyolar.......yorumlarında hiçd de titiz değilsin diyolar........arkadaşım gül ün daha görev süresi dolmadı nerden biliyosun görev süresi dolduktan sonra aldığı hediyeleri maliye bakanlığına listesini verip sonrada onları devretmiyeceğini...........ola mamış bişeyin üzerine yorum yapılmaz............
Ben o konuda karşılaştırmadım Gül'ü tabiiki görev süresi dolmadan bilemeyiz ...

Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.01.2011, 22:58   #19
_DuMaN_58
Navigator

Sen bana diyosun ki reklam yapmadı. O günki basın şimdi yok mu abi sanki? Şimdi Gül diyarbakıra gitti işte tüm basın dedi: çok önemli olay falan filan.. Sezer gitti de basın mı haber yapmadı sanki. Gül reklam mı yapıyor?
Alt 15.01.2011, 10:32   #20
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1821 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

birde lazlara güleriz gerçi buda laz ama önce serbest bırak sonra aramaya başla bu ne perhiz bu ne lahana turşusu düpedüz halka dalga geçiyorlar yahu .
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)