17.01.2011, 18:53
|
|
|
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4570 
|
Cevap: Ya Başbakanı kandırıyorlar, ya Başbakan Sivas'ı kandırıyor
Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt?
sayın kıbrıslı çok sevdiğim bir özdeyiş vardır sizlerle paylaşmak istediğim derki
bir cümle yeter sözden anlayana
destan yazsan fark etmez laftan anlamayana sizler tüm doğruları bir bir yazsanızda inkar politakısına sığınmaya devam edecekler olmasaydı sivasta su ve kanalizasyon işleri insan gücüyle yapılıyordu bir tane iş makinası yoktu o günkü sivasa aktarılan paralar ve süleyman çankanın olağan üstü gayreti ile oluşturulan makina parkı türkiyede örnek gösteriliyordu rahmetli bakan mahmut özdemir iller bankasının bütcesini sivasa aktardı diye 12 eylül recimince sıkıyönetim mahkemelerinde aylarca yargılandı allah her ikisinide mekanını cennet etsin
|
Sevgili kardeşim tespitlerinize katılmamak mümkün değil.Gel görki takım tutar gibi parti tutan zihniyete bütün bu gecmişi anlatmak çok zor.l977'de ecevit hükümetinin yerel yönetim bakanı mahmut özdemir aracılığıyla sivasımıza yaptığı yardımları bende yaşım itibarıyla çok iyi biliyorum o yıllarda sivasımıza inanılmaz yardımlar yapılmıştı hatta yine yerel yönetim bakanı mahmut özdemirin sayesinde cevre illeri (yozgat,tokat,amasya,erzincan) Kızılırmak belediyeler birliği adı altında sivasa bağlamışlardı rahmetli ecevitin ve yerel yönetim bakanı sivas millet vekili mahmut özdemir mekanları cennet olsun yaptıklarını sivas halkı asla unutmamıştır her zaman rahmet ve minnetle anıyorum