Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Siteyi canlandırmak - Sayfa 6 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivaslilar.Net > Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi.

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.02.2011, 19:38   #51
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 914 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Siteyi canlandırmak

Bu konu defalarca kez açıldı ama hiçbiri sonuca bağlanamadan kayboldu gitti.Bence bu topiçte aynı sona uğrayacak , bence yine çözüm önerılerı olmayacak.
Sitenin bu hale gelmesinin tek sebebi bir çok kişinin küsüp gitmesi oldu.Site ilk üye oldugum günlerde ki halıyle şuankı hali arasında dağlar kadar fark var .Birbirinin yüzünü 1 kez görmeyen insanlar arasında muthiş bir muhabbet vardı ama suan o kesınlıkle yok malesef.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı sivaslıgenç'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2011, 19:40   #52
OSMAN ECE
Usta Yiğido

OSMAN ECE - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

OSMAN ECE Şuan OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36

Tecrübe Puanı: 3361 OSMAN ECE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben yazınca ortalık birbirine giriyor. Susunca da içimi kemiren birşeyler oluyor. Kimin ne yaptığını, kimin neden siteden ayrıldığını iyi bildiğini söylemiş yönetici arkadaş-(lar). Nereden biliyorsunuz kime kimin ne yazdığını, kimin kimle ne konuştuğunu? Birçok defa özel mesajların yöneticiler tarafından okunduğunu duymuştum, söylediğiniz şeyler sanki bunu tasdik eder nitelikteydi. Adı üstünde özel ve bu özellik kişiler arasında kalmalı. Umarım bu konuda da açıklayıcı bir bilgi verirsiniz. sivaburs hocamın yazdıklarına harfiyyen katılıyorum. Eğer bir daha siteye dönmezse inanın ki site en değerli üyesini kaybetmiştir. Akademik kişiliğinin yanında şairliği ile de çok takdir ettiğim sevgili hocama destek verenlere de teşekkür ederim. Site yönetimi eleştiriye eskiden beri tahammül edemezdi, gördüm ki bu tahammülsüzlük devam ediyor. Sizi methedenin yazısının altına teşekkür ederken size hatalarınızı söyleyene sevecen bakmıyorsunuz.
sizin ve siva burs hocamın yorumlarına katılıyorum ve yürekten destekliyorum
OSMAN ECE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 10 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2011, 20:08   #53
ahenk
Yeni Yiğido
NO AVATAR

ahenk Şuan ahenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2011 15:37

Tecrübe Puanı: 0 ahenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivaslıyım köyüm Yıldızeli kalın.Sivasımız hakkında veya ülke geneli hakkında bilgi birikim görüşlerimizi paylaşmak için buraya üye olduk..Bize buraya üye olun size şunları taahhüt ediyoruz denilmeden geldik.Ben kimseyi tanımam burda belki tanıdıklarım olabilir..Neyse,şimdi dikkatimi çekti siteyi canlandırmak başlığını görünce,benim burda referandum öncesi bir iki yorumum oldu batanay niki ile,yazıyorum 5 dakka sonra bakıyorum yorum silinmiş,oturuyoruz aklımızın yettiğince yorumlarda bulunuyoruz vakit ayırıyoruz ve yorumlar siliniyor..Ben yorumlar siliniyor olmasına karşı değilim,kaldıki o yorumum silinicek cinsten bi yorum da değildi,eğer öyle ise batanay'ın tüm yorumlarını yayınlayın kayıttadır ama hilesiz hurdasız hodri meydan diyorum.Benim karşı olduğum konu şu,yorum silinir amennah ama hangi yorum silinir,küfür var ise,çok çok bariz bir şekilde abes ise,hadi be sende denilecek kadar aşağılayıcı,kişilik haklarına tecavüz eden vb yorumlar silinir ve silinen yoruma şu yazılır,sayın üyemiz yorumunuz site kurallarına uymadığından kaldırılmıştır,kaldıran falan yönetici.diye not düşülür.bu oraya gelen üyeye saygıdır,çünkü o üye gelmiş sitenize üye olmuştur,bu yukarda dediğim taahhütsüz gelmenin bedelidir ! bu üyeye saygıdır,aksi şudur,hadi ordan sen kimsin,sana hesapmı vereceğiz demenin ta kendisidir.ben bu yorumu silenin defalarca silenin salim 58 efendi olduğunu öğrendim...salim 58 efendi ye bir mesaj attım hakaret dolu küfür dolu çünkü bu onu haketti.bu site onun değildir,onun gibi zihniyetinde değildir.bu site buraya gelenlerindir.şimdi kimse yok diye bağırıyorsunuz ne oldu,başbaşamı kaldınız.İşin en can alıcı yanını yazıyorum şimdi,ben salimi malimi tanımam tanımakta istemem başıma bela alırım çünkü (salim kimle oynadığını bilmiyor)dedimki bu adam salim 58 ya AKP li Yada BBP li dedim,az bi araştırma yaptım )) yanılmadım.çünkü benim yorumlarım heleki referandum öncesi o yazdıklarım tamamen aksi idi bu partilere.haaa anladım o zaman burası yanlı bir site.ya akpli olup şakşak yapacan yada atılacaksın.Sayın AKP yandaşı kokuşmuş zihniyet salim şimdi beni siteden atabilirsin.ama bu zihniyetle işim burda bitmeyecek.Sizde bu zihniyette olduğunuz sürece gün gelecek geminizi sizde terkedeceksiniz.Benim yorumumda hiç bir hakaret küfür olmayacak sen keyfine sileceksin öylemi..sen kimsin be burda yöneticimisin.Hak alıyorsunuz o hak size zehri zıkkım olsun.haksız yere milletin önüne geçmeye çabalarsanız yersiniz köteği.o kadar.
ahenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı ahenk'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2011, 20:29   #54
Kamera
Usta Yiğido

Kamera - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kamera Şuan Kamera isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.07.2012 15:04

Tecrübe Puanı: 848 Kamera BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ben bu konuya yazsam skandal olur o yüzden bir ilke imza atıyorum ve susuyorum.
Kamera isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Kamera'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2011, 21:26   #55
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3325 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Oncelikle bu konuyu acan tartisan herkese tesekur ediyorum.Unutmayalimki herkesin gayreti dusuncesi sivas ve site icin sosyal sektorde gonullu hizmet etmenin zorluklarini bilen biri olarak degerli yoneticileride anliyorum islerinin zor oldugunuda biliyorum ben siteye uye oldugum zamandaki siteyle simdiki site arasinda daglar kadar fark var kim neden gitti neden kustu tabiki sebebleri vardir ben belki hayatimda yemedigim kufuru bu sitede yedim sebebine girmeyecigim belki benimde hatalarim olmustur sonuc ne olursa olsun hepimiz ayni yorenin ayni ilin insanlariyiz degerlerimize bagli oldugumuz icin birbirimizi sevdigimiz icin burada bulustuk birbirimizin acilarini sevinclerine ortak olduk sebeb ne eskisi gibi olmayalim gelin hep beraber yineden diyelim birakalim sen bunu yaptin o bunu yapti demeyi sitemizdeki degerlere sahip cikarak en usteki yoneticisinden tutunda tum uyeleri severek sayarak hersey sivasimiz icin diyerek yeniden hep beraber yuruyelim dusuncesi idolojisi ne olursa olsun birbirimize saygi duyarak gelin hep beraber yukseltelim bu siteyi herkesi ozelestiri yapmaya davet ediyorum.
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2011, 21:50   #56
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1316 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sevgili kardeşim LAEedri biz tansiyon düşsün sivas için bir şeyler yapalım birlik beraberlik olsun ortak hareket edelim dedikçe siz yaraya tuz basıp yanan ateşe benzin dökmeye çalışıyorsunuz taş taşa değmeyince duvar olmaz elbetteki herkesin bir kusuru vardır kul kusursuz olmaz kusursuz olsa kul olmaz lütfen biraz daha yararlı yorumlar yaparsanız bu site çok şeyler kazanır bakın mecliste malik ejder özdemir sivasın sorunlarıyla ilgiligündem dışı konuşma yapıyor bir tek kıbrıslı dinlediğini ifade ediyor bumu sivaslılık
Abi bu site için emek verenler arasında ben de varım.Bu emek vermişliğime rağmen onlarca mesajım silindi,hatta banlandığım bile oldu.Bu sebepten ben de küsebilirdim ama bunu yapmadım.
Sitemize sırf sohbet için gelen birisinin siteye katacağı bir şey yok.İnsanalr hiçbir mesajım silinmesin,hiçbir konum kapanamsın istiyor.Yönetim olarak da eksiklikler var tabi ki.Ama bu eksiklikleri küsüp giderek çözemeyiz.Sitenin en canlı olduğu dönemlerde bile iftar,piknik ya da herhangi bir organizemize katılan üye sayısı 3-5'i geçmedi..
Başka siteler haftada bir kahvaltı organizesi yaparken 30-40 kişi ile biz yılda bir 5 kişiyi bulamadık.Klavyeye aldık mı elimize acayip dostuz,acayip sohbet ederiz..Ancak gel bir çay içelim yüzyüze görüşelim beraber birşey yapalım,Sivaslılar birbirini tanısın dedikçe üyeler isteksiz oldu.Siteyi sohbet sitesi görenlerin bu siteye kattığı bir şey yok..Çünkü sitenin kuruluş amacı bu değil..Googledan bir resim bulup konu açılıyor,bir hikaye bulunup konu açılıyor sonra neden konum silindi diye sitem ediliyor..Hiçbir mesaj silinmeyecekse,hiçbir konu kapanmayacaksa yöneticiler ne demeye var?
Alt 03.02.2011, 22:08   #57
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1529 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivaburs Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
"son olarak sunu demek istiyorum
susmakla yürümüyor bu isler, konusup tartisip cözüm bulmamiz gerek"

Yanılmıyorsam sondan bir önceki mesajınızın son cümlesi buydu. Oysa bu cümle doğrultusunda hareket etmiyorsunuz.

Sizin bu kararınız beni hedef tahtası haline getirmekten başka bir işe yaramaz. Sevenleriniz şu anda benden nefret ediyordur. Ama ben kişisel bir hal alsın istemedim. Tartışalım istedim, konuşalım istedim ve bir çözüm bulalım istedim.

Bakın size bir tablo çizeyim ve bu tabloya bakarken ne olur samimi olarak gördüklerinizi bir düşünün.

Sizinle biz buraya farklı düşünceleri içeren konular yazarak tartışma ortamına girdik. Sitenin en yetkili kişisi Sayın Rüşdü Elmas, hem benim yazdıklarımın hem sizin yazdıklarınızın altına teşekkür koydu. Şimdi siz ne düşünürsünüz?

Ben beklerdim ki, "tartışın ben de izleyeyim" tavrı yerine Sayın Rüşdü Elmas site için hayati önem taşıyan bu konuyla alakalı iki üç cümlelik birşeyler karalasın. Gerekirse tüm üyelere kızarak, kendinize gelin, kardeşiz hepimiz mesajı versin. Haksız mıyım?

Her neyse.
Baktım ki bu işin sonu yok, ben de susmaya hem de temelli susmaya karar verdim. Son mesajımı yazarken de, istedim ki yüzlerde bir tebessüm bırakarak ayrılayım.

Traş olacak adamın Erzurumlu olduğunu bilen berber traş öncesi başlamış konuşmaya;
Yahu biraz önce bir Erzurumluyu traş ettim, adam sabunsuz traş et beni dedi, kuru kuru kazıdığım halde gıkı çıkmadı, ne babayiğit bir adammış...

Bizimki bunu duyunca serde erkeklik var ya, atılmış hemen;
Ben de Erzurumluyum, beni de sabunsuz traş et.

Berberin; Aman abi canın yanar türü telkinlerine aldırış etmemiş.
Traşla birlikte adamın gözlerinden yaşlar akmaya başlamış, bir yanağı bitmeye yakın dayanamamış;
Ben Erzurumun içinden değilim, köylerindenim, diğer yanağımı sabunla demiş.

Şimdi o hesabı bana çevirelim. Burada Sivaslıların arasında hiç yabancılık çekmememe rağmen, buraya yazdığım süreler içerisinde kendimi her zaman Sivaslı hissetmeme rağmen ve de babaannemin Sivaslı olmasına rağmen şu an canımın yandığını hissederek, Sivaslı olmadığımı ve bu yüzden siteden ayrılmama kimsenin üzülmesine gerek kalmadığını belirtmek istiyorum. Üyeliğimin başlangıcından bu yana tanıdığım, sitede zerre kadar emeği olan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Siteyi düzeltmek benim haddime değil arkadaşlar. Hoşçakalın.

( Bu arada, Sivaslady seni üzmek istemedim, özür dilerim)
saygıdeğer sivaburs yukarıdaki yormunuza tümüyle katılmama rağmen" benim siteden ayrılmama kimsenin üzülmesine gerek kalmadığın belirtmek istiyorum"
cümlesine asla katılmadığımı belirtmek isrerim ben bu siteyi başta sandallı olmak üzere sizin siyahinin osman ecenin arif coşkunun ve diğer ozan arkadaşların yazdığı o güzel sözlerle sevdim şimdi işin kolayına kaçarak hoşça kalın ne demek beni bağışlayın ama sizleri seven bir yığın arkadaşı o güzel şiirlerden yoksun bırakmaya hakkınızın olmadığını düşünüyorum ozanlar bir ulusun elidir koludur gözüdür dahada önemlisi kulağıdır sırtında sazıyla türlü meşakkatlarla köy köy halkı aydınlatma gibi bir misyonu üstlenen pir sultanların ruhsatilerin aşık aliizzetlerin mahsuni şeriflerin sefil selimilerin ve daha yüzlerce ozanımızın size emanet ettiği bu kültür mirasımızı yarıyolda bırakmıyacağınızı ümit ediyorm konuyu yeniden değerlendirerek bu kararınızdan vaz geçmenizi tüm içtenliğimle dileyerek selamlarımı iletmek istiyorum sayın sivaburs
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2011, 22:12   #58
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1529 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abi bu site için emek verenler arasında ben de varım.Bu emek vermişliğime rağmen onlarca mesajım silindi,hatta banlandığım bile oldu.Bu sebepten ben de küsebilirdim ama bunu yapmadım.
Sitemize sırf sohbet için gelen birisinin siteye katacağı bir şey yok.İnsanalr hiçbir mesajım silinmesin,hiçbir konum kapanamsın istiyor.Yönetim olarak da eksiklikler var tabi ki.Ama bu eksiklikleri küsüp giderek çözemeyiz.Sitenin en canlı olduğu dönemlerde bile iftar,piknik ya da herhangi bir organizemize katılan üye sayısı 3-5'i geçmedi..
Başka siteler haftada bir kahvaltı organizesi yaparken 30-40 kişi ile biz yılda bir 5 kişiyi bulamadık.Klavyeye aldık mı elimize acayip dostuz,acayip sohbet ederiz..Ancak gel bir çay içelim yüzyüze görüşelim beraber birşey yapalım,Sivaslılar birbirini tanısın dedikçe üyeler isteksiz oldu.Siteyi sohbet sitesi görenlerin bu siteye kattığı bir şey yok..Çünkü sitenin kuruluş amacı bu değil..Googledan bir resim bulup konu açılıyor,bir hikaye bulunup konu açılıyor sonra neden konum silindi diye sitem ediliyor..Hiçbir mesaj silinmeyecekse,hiçbir konu kapanmayacaksa yöneticiler ne demeye var?
işte sizden beklediğim yorum bu teşekkür ediyorum ama mesaj silinmesine karşı yöneticiler tarafından uyarılmanın yanındayım sevgilerimle
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2011, 22:52   #59
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 786 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öncelikle Açtığım Konu Hakkında Görüşlerinizi Paylaştığınız için Teşekkür ederim.

Bu Site Hepimizin Adıda Sivaslılar Sitesi Biz Sivaslı Olduğumuzdan Bu sitenin Sorunlarıda bizim sorunudur Bu yüzden Sitenin pasif oluşu beni üzdüğü için bu panoyu açtımki hepinizin görüşünü alayım.

Ben başka bir setede adını vermek istemiyorum Ama üye potansiyeli olan bir site Genelde Fotoğraf sitesi ama haberler Sohbetler bölümü olan bir site oranın Kurucusuna Sordum Sitede Küsmeler hakkında oda dediki Küsenler olacaktır önemli olan Adeleti kuralları herkeze eşit uygulamak ayrıca Küsenler olur bu sayede yeni üyelerde olur bu yüzden küsen küser önemsemeyin dedi.

Ben Kendi başıma Facebook da Sitenini reklamını yaptımki halada yapıyorum Siteye yeni üye gelsin diye.

Sitenin canlı olması Sadece oyun ve Sohbet anlamında değil Sadece oyuna ve Sohbete mesaj varsa yine ölü sitedir burası oyun veya sohbet sitesinden Ziyade Sivasın sorunlarını Tartışıldığı mekan olmalıdır.
Alt 03.02.2011, 23:00   #60
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Hakaret ve aşağılama olmadığı sürece kimsenin mesajı silinmez burda. Eğerki ettiğim hakaret neden silindi diye küsen varsa. Böyle bir üyeye ihtiyac yok zaten.

Sitedeki hareket anasayfadaki 10 başlıgın saçmasapan anketlerle oyunlarla olacaksa hiç olmasın. Günün resmi konusu diyoruz bir üye günde 50 foto yüklüyor. Günün sözü diyoruz yine öyle sevdiğinize bugunkü cümleniz ? aç google ne kadar güzel söz güzel foto varsa bul yapıştır buraya böyle hareket olacaksa olmasın. Sivasla ilgili haberler açılıyor hergün.Oraya yapılan yorum bir elin parmaklarını geçmiyor. Hasan abi başka sitelerden alıntı yapıldıgını söylemiş. Sitemize ait ne bir haber ajansı ne de muhabirler var. Mecburen başka sitelerde şehrimizle ilgili çıkan haberleri burda topluyoruz.
Sivaburs hocama gelince yazdıgı yazılardan dolayı üzüldüğümü belirteyim. Katıldığı forum sadece Sitemizin Ozanları idi. Orda da hiçbir sorun yoktu.neden bu kadar şikayetçi anlamadım. Hatta bir yazısında kınamış bile. Forumun tamamıyla ilgili bir üyemiz olsaydı neler yazardı acaba?
Yönetim olarak sitenin nasıl daha kaliteli daha aktif hale geleceğini her zaman konuşuyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Basit nedenlerle yöneticileri suçlayıp siteye girmeyeceklerse Allah yollarını açık etsin. Girdiği dönemlerde siteye verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz.

Sohbetin, çiçek alıp vermenin hızlı oldugu dönemlerde üyeler arasındaki gelişmeleri birçoğumuz biliyoruz. O konulara da girmeyim. Neyse.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)