Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Duraklar park yeri oldu vatandaş sıkıntıda - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.02.2011, 20:49   #13
eyuphulagu
Usta Yiğido
NO AVATAR

eyuphulagu Şuan eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2015 20:16

Tecrübe Puanı: 703 eyuphulagu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Duraklar park yeri oldu vatandaş sıkıntıda

Geçen yıl Atatürk Cad. nin yeni ksmı yapıldı..Cad. nin bu yapılan yeni kısımlarını adım adım takip ettim..Bundan 1 yıl öncesine kadar gurbette yaşayan birisi olarak;gurbette 15 yıldan fazla yaşayan bir olarak çok sayıda ili görme şansım oldu...Büyük şehirlerinde çoğunu görmüş biri olarak hiçbir ilde ana caddeye otopark yapılan bir ile rastlamadım..Ana cad. ye otopark yapılarak bir kere eski cad. çok daraltıldı..Bazıları diyor ki efendim kaldırımlar çok genişmiş onun için otopark yapılmış..Yanlış efendim kaldırımlar geniş olursa olsun ;geniş kaldırımlar yayalar için daha kullanıma elverişli olmaz mı?İlerde yolun kenarına otopark yapıldığı için Allah korusun bir kaza olursa bunun hesabını kim verecek..Belediye Başkanı Sivas'ta otopark sorunu olduğu için Atatürk Cad. nin kenarın otopark yapıldı diyor..Ne kadar yanlış bir düşünce;otopark yoksa Sivas'a yeraltı ve çok katlı otopark projeleri yapacaksın başka çare de çok....Belediyenin halka artık yeni otoparklar yapması mecbur...Sivas artık 150-200bin nüfuslu bir şehir değil;Sivas'ın nüfusu 400binlere dayanmış durumda..Neredeyse 500binlere dayanarak B.Şehir statüsüne girmeye aday bir kente Belediyenin bir humaralı görevi çağdaş Otopark projeleri yapmak ve üretmektir...Bunu yapan Belediyeler kendilerine çağdaş belediyeler adını verirler...Yapamayanlar ise yerinde sayarlar....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)