Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Libya'daki eşleri için yardım bekliyorlar - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.02.2011, 09:09   #11
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 741 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Libya'daki eşleri için yardım bekliyorlar

“Dünya bize hayran.”
*
Nedir bu?
Yandaş medya
manşetleri.
*
Libya’daki vatandaşlarımızı tereyağından kıl çeker gibi kurtarmışız, şööyle şahane devletmişiz, böööyle muhteşem hükümetmişiz filan...
Onun manşetleri.
...........
............
..........
Avusturya Dışişleri Bakanlığı, Libya’da yaşayan, aralarında çifte vatandaş Türklerin de bulunduğu tüm vatandaşlarına mektup gönderiyor... “Karışıklık çıkarsa, şunları şunları yapacaksınız, şu şu numaraları arayacaksınız, şu şu noktalarda Trablus Elçiliğimiz’in şu şu yetkilileri ile buluşacaksınız” diyor. Daha Mısır patlamamış, Tunus’ta bile çıt yokken... “Libya’da karışıklığın
eli kulağında, haberiniz olsun, pozisyon alın” diyor.
*
Sonra?
Tunus yanıyor.
Mısır patlıyor.
*
15 Şubat’ta, Libya’nın karışmasına sadece 48 saat kala, Türkiye Cumhuriyeti’nin Trablus Büyükelçiliği, resmi internet sitesinde, “Libya’da yaşayan vatandaşlarımıza” başlığıyla duyuru yayınlıyor. Aynen aktarıyorum...
*
“Büyükelçiliğimiz ile temasa geçen bazı vatandaşlarımız, bazı Mağrib ülkelerinde yaşanan olaylar sonrasında, Libya’daki asayiş hakkında sorular yöneltmektedir. Libya’da güvenlik ve istikrar bakımından sıkıntı yaşanmamaktadır. Libya’da iş yapan şirketlerimizin endişe duymalarını gerektirecek durum yoktur. Vatandaşlarımızın müsterih olmaları tavsiye olunur.”
*
Vatandaş diyor ki:
“Kaçalım mı?”
Büyükelçiliğimiz diyor ki:
“Müsterih olun.”
Gördük ebemizin müsterihini!
NOT:

Hükümet, dışişleri ve istihbarat rezaletimiz ortaya çıkınca, sayısını bilmediğimiz kadar vatandaşımız silahların ortasında mahsur kalınca,
bazı vatandaşlarımız tutuklanıp, “şimdilik” bir vatandaşımız öldürülünce...
Yukarıda anlattığım skandal duyuru, Trablus Büyükelçiliği’nin resmi internet sitesinden apar topar silindi!
ANTİ NOT:

Niye sildiler? “Böyle bi duyuru yapmadık, yalan söylüyorlar, iftira atıyorlar” demek için sildiler. Ancak... Başbakanlık’a ait olan “müşavirlikler.gov.tr” adresine girin, Libya’yı tıklayın, “Libya’da istikrar
var” başlığıyla, kabak gibi, orada duruyor... Onu silmeyi unuttular çünkü!
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 25.02.2011, 11:09   #12
zgR
Yeni Yiğido

zgR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

zgR Şuan zgR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2011 19:17

Tecrübe Puanı: 543 zgR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dünya bize hayran.
*
Nedir bu?
Yandaş medya
manşetleri.
*
Libyadaki vatandaşlarımızı tereyağından kıl çeker gibi kurtarmışız, şööyle şahane devletmişiz, böööyle muhteşem hükümetmişiz filan...
Onun manşetleri.
...........
............
..........
Avusturya Dışişleri Bakanlığı, Libyada yaşayan, aralarında çifte vatandaş Türklerin de bulunduğu tüm vatandaşlarına mektup gönderiyor... Karışıklık çıkarsa, şunları şunları yapacaksınız, şu şu numaraları arayacaksınız, şu şu noktalarda Trablus Elçiliğimizin şu şu yetkilileri ile buluşacaksınız diyor. Daha Mısır patlamamış, Tunusta bile çıt yokken... Libyada karışıklığın
eli kulağında, haberiniz olsun, pozisyon alın diyor.
*
Sonra?
Tunus yanıyor.
Mısır patlıyor.
*
15 Şubatta, Libyanın karışmasına sadece 48 saat kala, Türkiye Cumhuriyetinin Trablus Büyükelçiliği, resmi internet sitesinde, Libyada yaşayan vatandaşlarımıza başlığıyla duyuru yayınlıyor. Aynen aktarıyorum...
*
Büyükelçiliğimiz ile temasa geçen bazı vatandaşlarımız, bazı Mağrib ülkelerinde yaşanan olaylar sonrasında, Libyadaki asayiş hakkında sorular yöneltmektedir. Libyada güvenlik ve istikrar bakımından sıkıntı yaşanmamaktadır. Libyada iş yapan şirketlerimizin endişe duymalarını gerektirecek durum yoktur. Vatandaşlarımızın müsterih olmaları tavsiye olunur.
*
Vatandaş diyor ki:
Kaçalım mı?
Büyükelçiliğimiz diyor ki:
Müsterih olun.
Gördük ebemizin müsterihini!
NOT:

Hükümet, dışişleri ve istihbarat rezaletimiz ortaya çıkınca, sayısını bilmediğimiz kadar vatandaşımız silahların ortasında mahsur kalınca,
bazı vatandaşlarımız tutuklanıp, şimdilik bir vatandaşımız öldürülünce...
Yukarıda anlattığım skandal duyuru, Trablus Büyükelçiliğinin resmi internet sitesinden apar topar silindi!
ANTİ NOT:

Niye sildiler? Böyle bi duyuru yapmadık, yalan söylüyorlar, iftira atıyorlar demek için sildiler. Ancak... Başbakanlıka ait olan müşavirlikler.gov.tr adresine girin, Libyayı tıklayın, Libyada istikrar
var başlığıyla, kabak gibi, orada duruyor... Onu silmeyi unuttular çünkü!
dogru soze ne denirki.cok iyi soylemisin kardesim.bunlar daha olanlarin gorunen yuzu.konsolosluklarin ulkede kac vatandasi oldugundan bile haberleri yok.surekli denetim olmasi lazim ve konsolostan caycisina istihbaratina hepsinin ozenle secilmesi lazim.bir ornek vereyim,adamlar ellerinde keles silahla bizim kapimiza gelmislerdi,konsoloslugu aradik,olaylar dindi sokaklarda kimse yok hersey yolunda dedi.ulkemizin duyarliligina diyecek bisey yok ama,konsoloslari daha duyarli olmaya davet ediyoruz.
zgR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2011, 12:13   #13
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 741 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
zgR Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
dogru soze ne denirki.cok iyi soylemisin kardesim.bunlar daha olanlarin gorunen yuzu.konsolosluklarin ulkede kac vatandasi oldugundan bile haberleri yok.surekli denetim olmasi lazim ve konsolostan caycisina istihbaratina hepsinin ozenle secilmesi lazim.bir ornek vereyim,adamlar ellerinde keles silahla bizim kapimiza gelmislerdi,konsoloslugu aradik,olaylar dindi sokaklarda kimse yok hersey yolunda dedi.ulkemizin duyarliligina diyecek bisey yok ama,konsoloslari daha duyarli olmaya davet ediyoruz.
Ama basında ne güzel de kendilerine hava attırıyorlar...
"İngilizler bize hayran kaldı, kendi adamlarına kızdı",
"tereyağından kılı çektik",
"satlar bilmem ne yaptı",
"tüm dünya bize baka kaldı..."
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 25.02.2011, 15:42   #14
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1070 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

sanayi bakanlarımızdan zafer çağlayan ve yandaş işadamlarını mısıra götürdükleri tekstil makinalarında overloktan geçirmek lazım hani 100 dolardı işçilik orada, genç işsizliğin %25 olduğu memleketinden makina söktürüp mısıra taşıyan bunlar değilmi, inşaatçıyı anlarım gider yapar, peki kardeşim kurulu tekstil fabrikalarını taşımak neyin nesi, yandaşların canı yanınca garanti vermişti şimdi libyadaki 15 milyar dolarlık işe garanti verebilecekmi, 25 bin canı sağ salim tüm alacaklarına ve tazminatlarına kavuşturabilecekmi sorarım yandaşa
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)