Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Benzine bir zam daha - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.02.2011, 23:07   #11
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 741 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Benzine bir zam daha

Alıntı:
amazon10 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
siz akp lilerden cevap beklemişsiniz ama onların sorunuza cevap verebileceğini sanmıyorum
Yoo....
Ben ülkem adına umutluyum, bu uyuyuş mutlaka bitecek....
Tarihte hep böyle olmuştur....
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 25.02.2011, 00:01   #12
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1317 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Bu konuda iktidar ciddi manada kendini sorgulamalı.Petrol fiyatlarının ben hiç düştüğünü görmedim.Dünyada fiyatalrda dalgalanmalar oldu ama bizde fiyat hep yukarı dalgalandı..
Alt 25.02.2011, 09:10   #13
bilgin_58
Usta Yiğido

bilgin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgin_58 Şuan bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.06.2019 13:06

Tecrübe Puanı: 706 bilgin_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Kaos söylediklerinize katılmamak mümkün değil,
Sizinle daha önce çalıştığınız kurumla ilgili baya konuşmuştuk, sizi tanımadan uç bir insan olarak alğıladıydım ama, şimdi görüyorumki gayet duyarlı, gayet insancıl bir yaklaşımınız var,

Bu zamlar konusuna geline;
Yakın tarihte Almanyada akaryakıta cuzi bir zam gelmişti,( Bizde yapılanlara bakılırsa) ama Almanlar seslerini duyurmak için, kontak kapatıp tüm otoyolları trafiğe kapadı, zamlar geri alınıncaya kadarda arabalarını yollardan almadı,

Bizde durum tamamen farklı;
Bizde zam gelir içinden ya bir kalaylar, yada alıştık artık olsuuuuuuuunnnnn der,biride az bile der,

Kusura bakmayın ama bizler nasıl bir milletiz yıllarca koyun gibi güdülmeye, kaval dinletilmeye alıştırılmışız, anlamıyorum,

Burda benim hiç bir siyasi görüşüm yok, ama bu durum ne A partisi ne B partisi bunun içinden çıkamaz, oyunlar belli kurallara göre oynandığı için.
bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 25.02.2011, 09:34   #14
KAOS
Usta Yiğido

Alıntı:
bilgin_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sizinle daha önce çalıştığınız kurumla ilgili baya konuşmuştuk, sizi tanımadan uç bir insan olarak alğıladıydım ama, şimdi görüyorumki gayet duyarlı, gayet insancıl bir yaklaşımınız var,

Yakın tarihte Almanyada akaryakıta cuzi bir zam gelmişti,( Bizde yapılanlara bakılırsa) ama Almanlar seslerini duyurmak için, kontak kapatıp tüm otoyolları trafiğe kapadı, zamlar geri alınıncaya kadarda arabalarını yollardan almadı,

Bizde zam gelir içinden ya bir kalaylar, yada alıştık artık olsuuuuuuuunnnnn der,biride az bile der,

Kusura bakmayın ama bizler nasıl bir milletiz yıllarca koyun gibi güdülmeye, kaval dinletilmeye alıştırılmışız, anlamıyorum,

Burda benim hiç bir siyasi görüşüm yok, ama bu durum ne A partisi ne B partisi bunun içinden çıkamaz, oyunlar belli kurallara göre oynandığı için.
Nezaket içerikli cümlelerinizi için teşekkür ederim.
Aslında bu akaryakıt fiyatlarında durumun açıklaması var..
Oda şu:
Petrol için sanırım yılda 5-6 milyar dolar dışarıya para veriyoruz. Ancak devlet akaryakıttan yılda 20 milyar dolar civarında vergi alıyor.
Devlet vergi toplamada aciz olduğu için (ki bunu bakanda söylüyor) akaryakıttan aldığı vergiden asla vaz geçemiyor 2-3 kuruşluk göz boyamacı indirimlerle yetiniyor. Bahsettiğiniz gibi bizlerde "KOYUN" olduğumuz için asla fiyatlar aşağıya inemiyor.
Sağlıcakla..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 25.02.2011, 10:12   #15
bilgin_58
Usta Yiğido

bilgin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgin_58 Şuan bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.06.2019 13:06

Tecrübe Puanı: 706 bilgin_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Teşekkür ederim hocam,

Bizler ne dersek diyelim, ne kadar duyarlı olursak olalım,
"Cami ne kadar büyük olursa olsun, İmam bildiğini okuyor"
bilgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 25.02.2011, 12:14   #16
KAOS
Usta Yiğido

Alıntı:
Teşekkür ederim hocam,

Bizler ne dersek diyelim, ne kadar duyarlı olursak olalım,
"Cami ne kadar büyük olursa olsun, İmam bildiğini okuyor"
Ama o imamın arkasında ki cemaat bir daha o camiye gitmezse sence ne olur?
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 25.02.2011, 14:41   #17
dora
Tecrübeli Yiğido

dora - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dora Şuan dora isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 21:45

Tecrübe Puanı: 667 dora FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mısır da karışıklıkvar akaryakıta zam libyada karışıklık var akaryakıta zam zam zam zam zam manyagı olduk artık zamla bagışıklık kazandık nekadar zam verirse versin tık demeyiz allahın izniyle zam dan etkilen meyiz iyi bir kazık olursa belki
dora isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2011, 15:55   #18
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1070 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:

iki 3 ay önce alem fm de sabah akşam program yapan nihat sırdar sabahları arabanın 4lülerini yaktırarak benzin zammını protesto ettirmeye başladı sabah 8 akşam 7 , her sabah bende arabamla o saate mutlaka yoldaydım ilk günler bir iki sonra % 10 - 20 derken 30 lara çıktı tam 4 liraya gelecektiki benzinin fiyatı yarıyarıya millet 4 lüleri yakmaya başladı, sonra F_RTük radyoya uyarı yolladı , işin ucunda oda tv gibi olmak vardı adam bıraktı bu defada dinleyiciler bu durumu protesto etti şimdi iki gündür dünyanın en ilginç protesto ve programını yapmaya çalışıyor sevgili nihat sırdar ben dün yine yaktım 4lümü bugünde yaktım bugün % 10 lardaydı katılım aslında dünyanın en basit protestonun yapıyor millet en masumunu ama gel görki herkes altına sıçacak sanki bu akpileri demokrasisinde
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 25.02.2011, 16:39   #19
KAOS
Usta Yiğido

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
iki 3 ay önce alem fm de sabah akşam program yapan nihat sırdar sabahları arabanın 4lülerini yaktırarak benzin zammını protesto ettirmeye başladı sabah 8 akşam 7 , her sabah bende arabamla o saate mutlaka yoldaydım ilk günler bir iki sonra % 10 - 20 derken 30 lara çıktı tam 4 liraya gelecektiki benzinin fiyatı yarıyarıya millet 4 lüleri yakmaya başladı, sonra F_RTük radyoya uyarı yolladı , işin ucunda oda tv gibi olmak vardı adam bıraktı bu defada dinleyiciler bu durumu protesto etti şimdi iki gündür dünyanın en ilginç protesto ve programını yapmaya çalışıyor sevgili nihat sırdar ben dün yine yaktım 4lümü bugünde yaktım bugün % 10 lardaydı katılım aslında dünyanın en basit protestonun yapıyor millet en masumunu ama gel görki herkes altına sıçacak sanki bu akpileri demokrasisinde
Abircan, MİT binası önünde denk gelen bir protestocuyu uyarmışlar....
Alt 25.02.2011, 20:42   #20
zgR
Yeni Yiğido

zgR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

zgR Şuan zgR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2011 19:17

Tecrübe Puanı: 543 zgR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ah birde benzin ucuzlasa vatanimda tam olacakda ucuzlamiyor nasil bi benzinse.millet arabaya binmeye korkuyor.
zgR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)