|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Sivas'ta Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi Paylaşım Toplantısı ve Ödül töreni dün gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Ali Kolat, “Eğitim konusu sadece eğitim kurumlarına bırakılmamalıdır” dedi. Kolat, “Sadece bir sorumluluğu bir kuruma yüklemek, bir kurumdan beklemek elbette ki bize istediğimiz sonucu vermeyebilir. Ne yapmak lazım. Herkesin elini taşın altına koyması lazım. Burada da bugün bunu gördük. Belediyemiz okullarımızın çevre düzenlemeleriyle ilgili destek veriyor. Ticaret ve Sanayi Odası okullarımıza malzeme konusunda destek veriyor. Sponsorlarımız hemen her türlü sosyal projelerde yer alıp, destek veriyorlar” dedi. Vali Kolat, okul idarecilerinin kendilerine mutlaka hedef koymaları, projeler üretmeleri gerektiğini belirterek, bundan sonra yapacağı okul ziyaretlerinde okul müdürlerine hedefleri ve projeleri olup olmadığını soracağını kaydetti. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise eğitim kurumlarının topluma önemli bir hizmet sunduğunu, bu hizmetin özelliklerinin teşhis edilmesi ve sürekli geliştirilmesinin çok önemli olduğunu kaydetti. Sivas Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner de, okulların proje çalışmalarına ağırlık vermesini, okul yöneticilerinin de bu konuda çaba göstermelerini istedi. Toplantının ana sponsoru olan Öncü Market yönetim kurulu başkanı Raşit Akyol, Öncü olarak Sivas'ın gelişimine katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek “Toplumsal gelişmemizin temelini oluşturan çocuklarımızın kaliteli bir eğitim ve öğretim sistemi içerisinde eğitimlerini sürdürmeleri için herkesin elini taşın altına koymaları lazım. Bu anlamda eğitime yapılacak olan tüm yatırımlarda Öncü olarak biz destek vermeye hazırız” dedi. Milli Eğitim Müdürlüğü Kalite Kurulu, Toplam Kalite Yönetim ödül sürecine başvuran raporları değerlendirerek, yılın kaliteli ekibi ve kurumu belirledi. Yapılan değerlendirme sonucunda kurum kategorisinde Selçuk İlköğretim Okulu'nun birinci, Şarkışla Doç. Dr. Abdüllatif Şener İlköğretim Okulu'nun ikinci, Sivas Öğretmenevi'nin ise üçüncü oldu. Toplam kalite yönetimi ekip kategorisinde Gürün Asef Çoban Anadolu Öğretmen Lisesi'nin Model Motivasyonlu Rehberlik Projesi ile birinci, Yıldızeli Büyük Akören İlköğretim Okulu'nun Biz ve Çevremiz Projesi ile ikinci, Akıncılar İlköğretim Okulu'nun Benimle Beş Dakika Projesi ile üçüncü oldu. Hürdoğan |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|