Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Sivas için şanstı ama olmadı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.03.2011, 08:17   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 930 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Sivas için şanstı ama olmadı

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri, iş adamları ve kamuoyu tarafından milletvekili aday adayı olması yönünde desteklenen Osman Yıldırım, tüm ısrarlara rağmen istifa etmedi. Yıldırım'ın CHP'den birinci sıra vekil adayı olması durumunda, kazanabileceği ve Sivas'ın ekonomik yönden gelişimine büyük katkıda bulunabileceği tahmin ediliyordu.

2 dönemdir Ticaret ve Sanayi odası Başkanlığı görevini yürüten, Sivas’ın başarılı iş adamlarından Osman Yıldırım’ın 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde CHP’den aday olup olmayacağı konusu merak ediliyordu. Adaylık konusunda TSO meclis üyeleri, iş adamları ve Sivas kamuoyu tarafından desteklenen Yıldırım’ın milletvekili aday adayı olması bekleniyordu. Meclis toplantılarında aday olması konusunda meclis üyeleri telkinlerde bulunuyordu. Yıldırım ise adaylık konusunda bir düşüncesinin olmadığını belirtiyordu ancak yine de aday olabileceği yönünde bir ümit vardı. Yıldırım, tüm ısrarlara rağmen istifa etmedi. Aday adayı olması Sivas açısından önemli görülen Yıldırım’ın Sivas’ta yaşıyor, Sivas’ın sorunlarını biliyor olması ve çözüm noktasında çaba sarf ediyor olması Sivas için büyük avantajdı. Ancak Yıldırım, bu alternatifi değerlendirmeyerek istifa etmedi. Yıldırım’ın CHP’den birinci sıra vekil adayı olması durumunda, kazanabileceği ve Sivas’ın ekonomik yönden gelişimine büyük katkıda bulunabileceği tahmin ediliyordu.

Sivaspostası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2011, 15:53   #2
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1197 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivas İçin Şanstı Ama Olmadı.

Üzüldüm hakikaten, ancak yapacak bir şey yok... Aslında başta biraz kendi çabası da oldu ama 1. sırayı alamayacağını anladıysa vazgeçmiş olabilir... Zaten vekillikten çok Belediye Başkanlığı için doğru aday doğru isim O'dur...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2011, 23:34   #3
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40

Tecrübe Puanı: 798 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivas için şanstı ama olmadı

Sayın Osman Yıldırım belediye başkanlığı için adaylığını açıklarsa muhtemelen CHP için Sivas'ta son 30 yılda alınacak en yüksek oy oranını yakalar. Kazanabilir mi, orasını bilemem!
Alt 11.03.2011, 23:55   #4
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1197 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sayın Osman Yıldırım belediye başkanlığı için adaylığını açıklarsa muhtemelen CHP için Sivas'ta son 30 yılda alınacak en yüksek oy oranını yakalar. Kazanabilir mi, orasını bilemem!
Aslında Sivas'ta o vizyona sahip az insan ve o az insanın arkasında duracak potansiyel var... BBP'nin bu dönemdeki kötü yönetimi önümüzdeki seçimlerde tüm partilerin çıkaracağı iyi isimler ile her parti alabilir belediyeyi... Buna CHP'de dahil... Yeterki iyi vizyonu, düzgün projeleri olan, Sivas'ı seven ve Sivas için çalışacak en önemlisi Sivas'ın sadece kendisinde olan o Kültürü, Vizyonu, Turizm Potansiyelini ortaya çıkaracak aday gelsin halk arkasında durur... O bakımdan sana katılıyorum... Osman Yıldırım aday olursa %30'dan aşağıya oy almaz diye düşünüyorum... Ve zaten Belediye Başkanı da ortalama %30 bandında seçimi kazanacaktır...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2011, 07:47   #5
edebiyatisyen
Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

edebiyatisyen Şuan edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2014 00:18

Tecrübe Puanı: 669 edebiyatisyen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şimdiye kadar ne yaptı ki bundan sonra ne yapacak. Ya rezil olacağını düşündüğü için ya da milletvekili maaşını az buldugu için aday olmamıştır.
Alt 12.03.2011, 12:08   #6
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Ticaretle uğraşan kişilerin milletvekili olmalarına karşıyım. Milletvekili olduktan sonra memleket için değil kendileri için çalışıyorlar. Bürokrat kişilerin milletvekili olmaları daha faydamıza olacaktır. CHP den Malik Ejder Özdemir'in devam etmesini isterim.

Belediye başkanlığına aday olursa da kazanabileceğini pek sanmıyorum. Ama CHP son zamanların en yüksek oyunu alabilir Sivasta. Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatı ve Doğan Ürgüp'ün başarılı sayılamayacak performansı ile BBP de Sivasta büyük güç kaybetti. Yerel seçimlerde Sivas Belediyesini kazanacak kişi En az % 40 oy alır. Bunda da en büyük aday Ak Parti ve Sami Aydın'dır. Mhp güçlü bir ismi çıkarmaz da Osman Yıldırım CHP den aday olursa çekişmeli bir seçim olabilir.
Alt 12.03.2011, 13:54   #7
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ticaretle uğraşan kişilerin milletvekili olmalarına karşıyım. Milletvekili olduktan sonra memleket için değil kendileri için çalışıyorlar. Bürokrat kişilerin milletvekili olmaları daha faydamıza olacaktır. CHP den Malik Ejder Özdemir'in devam etmesini isterim.

Belediye başkanlığına aday olursa da kazanabileceğini pek sanmıyorum. Ama CHP son zamanların en yüksek oyunu alabilir Sivasta. Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatı ve Doğan Ürgüp'ün başarılı sayılamayacak performansı ile BBP de Sivasta büyük güç kaybetti. Yerel seçimlerde Sivas Belediyesini kazanacak kişi En az % 40 oy alır. Bunda da en büyük aday Ak Parti ve Sami Aydın'dır. Mhp güçlü bir ismi çıkarmaz da Osman Yıldırım CHP den aday olursa çekişmeli bir seçim olabilir.
Çok doğru tespitler yapmışsın Cley...%100 katılıyorum... Osman Yıldırım'ın milletvekilliğinden çok belediye başkanlığında iyi işler yapacağını düşünüyorum, Vekillik ticaret adamına göre değil ama TSO başkanlığı yapmış birisi özellikle Sami Aydın döneminde kazandığı deneyim ile Belediye Başkanlığında en iyi isimdir diye düşünüyorum... Ancak katılmadığım bir konu var, en azından %100 katılmadığım... Sivas'ın kendine has bazı özellikleri var o bakımdan ben %30 bandını örnek verdim... Çünkü hala yüksek oylar almayı başarabilen bir SP var, daha sonra HAS Parti çıktı ve en önemlisi Türkiye Partisi var...BBP'nin kaybedeceği %20 emanet oy direk AKP'ye gitmez diye düşünüyorum... Büyük yoğunluğu sağ partiler olmak üzere CHP'de alır emanet oylarını... Daha sonra da adaylar ve partilerin isimleri, çalışmaları devreye girecek partiler arasında oylar kayacaktır... Yani bölünme çok olacağından BBP, AKP, CHP, TP, HAS ve SP arasında blok olarak oy alacak bir parti olmayacağından AKP, CHP ve TP arasında çok ama çok çekişmeli bir seçim geçer...

Alt 12.03.2011, 16:17   #8
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Ben de çekişmeli geçeceğini tahmin ediyorum, Muhsin Başkanımın izleri hala duruyor aklımızda, AKP, CHP, BBP arasında olabilir diye düşünüyorum. TP,SP daha az oy olacak gibi geliyor.
Alt 12.03.2011, 16:45   #9
murat_coşkun
Yeni Yiğido

murat_coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat_coşkun Şuan murat_coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.03.2011 16:49

Tecrübe Puanı: 0 murat_coşkun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence sivası biraz daha sömürmesi lazım ondan sonra olacakdır kaçak delik bulamayan milletvekili oluyor dikkat edin o kadar şirketi var adamın işi ne vekillikde
murat_coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı murat_coşkun'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.03.2011, 16:55   #10
Kibrisli
Usta Yiğido

Sivas'ın hangi zengini bu şehire bu kadar yatırım yaptı... Nankörlük etmeyin, şirketleri aracılığı ile Sivas'ta binlerce adam iş sahibi... Ayrıca eski TSO başkanları döneminde STSO Sivas için ne yaptı? STSO adam gibi kurumsal Ticaret Odası yapan bu adam, kimse elini taşın altına sokmuyordu şimdi Ticaret Odası büyüyünce herkes sahiplendi, ele geçirmeye çalışıyor...

Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)