Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kararı başbakan verecek - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.03.2011, 11:52   #13
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Kararı başbakan verecek

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Deniz Bey'in başına gelen bir komplodur ve eğer bu komployu çözmekle mükellef olan İçişleri bakanlığı hala çözmüyorsa 1 yıl geçmesine rağmen üzerine gitmiyorsa bunun altında birşeyler ararım ben...
İstanbul Savcılığı, komplo olayının Ergenekona dahil edilmesini ve Ergenekon davasıyla birlikte soruşturulmasını, çözümlenmesini istemektedir. Sanıyorum ki, Oda TV de ki Soner Yalçın vs.. yaptıkları işler Ergenekona uzanıyor. Tabi bu komplo olayı da büyük ihtimal Ergenekondan yargılanan kişiler tarafından azmettirildiği söyleniyor. Hali hazırda Ankara Savcılığı şuan için komplo olayını kendi başına yürütmektedir. Fakat dediğim gibi İstanbul Savcılığı Ergekon ile birlikte soruşturulması gerektiğini açıklamıştır. Deniz Baykal ise kendisinin Ergenekon la ilgili bir soruşturma içinde ifade vermek istemediğini açıklamıştır. Eğer Ankara Savcılığının yürüttüğü soruşturma olursa ifade verebilirim demişti önceki açıklamalarında. Olay şuan Savcılıkta, yani göreve çağrılması gereken birileri varsa ya savcılıktır yada adalet bakanlığıdır. Bence daha içişlerine sıra gelmedi. Şöyle ki, zaten savcılık emir verdikten sonra iç işleri bakanlığına bağlı kuvvetler gereğini yapıyorlar. Sıra ifade vermeye gelecek olanlardadır.

Şimdi Deniz Baykal, eğer kendi iyiliğini istiyorsa kendi masumiyetini ortaya koymak istiyorsa Ergenekon falan karıştırmadan soruşturmada ifade vermesi gerekir. Bence.
Tamam Ergenekon satırlarında isminin geçmesini istemiyor olabilir. Haklıdır. Partisinin de Ergenekon la anılmasını istemiyor olabilir (Parti dedim çünki, olayın içinde Kılıçdaroğlu da var Tekin de var).
CHP Genel Başkanının böyle bir komplo olayında isminin geçmesi de kötü birşey.
Bence biran önce kimse zarar görmeden, kimse kötü anılmadan, kimsenin değerleri zedelenmeden, herkes ifadesini vermeli, olay bir an önce çözülmelidir.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)