Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.12.2010, 16:27   #1
AĞAOĞULLARI
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

AĞAOĞULLARI Şuan AĞAOĞULLARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.11.2017 13:02

Tecrübe Puanı: 578 AĞAOĞULLARI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Sivas Milletvekilleri yeniden seçilebilirmi

Seçimler yaklaştı Millet vekilleri seçim bölgelerini taramaya başlayabilirler.
Bu onların tabii ve yasal haklarıdır. Şeçmenleriyle el ele gönül gönüle görüşmeleri de doğrudur.Ben taşra da yaşadiğim için Sivas millet vekillerimizi
tanımıyorum. Sivas a ne kadar faydalı olduklarını da bilmiyorum. Şu bir gerçekki Sivas tan seçildiklerine göre Sivas için çalışmışlardır. Bunda şüphe olmamalı dır.
Fakat ne kadar faydalı oldukları tartışılır. Mucize yaratamazlar takdir seçmenin
yorumuna bağlıdır.
İnsanları arabalarıyla,evleriyle ,kıyafetleriyle yorumlanmamalı geliri vardır almştır. Markalı markasız araba her insanın altında bir ihtiyaçtır. Vekillerin arabaları da lüks markalı olabilir. Bunu da çok görmemek gerek diye düşünüyorum.
Şunu çok iyi bilmek gerek Mecliste 45o vekil var. Her vekil kendi seçim bölgesi için uğraş veriyor burada başarılı olmak çok zor ama yinede mücadelesini sürdürüyordur.Bunun aksi düşünülemez.
Sivas halkı seçtiklerinden memnun olmayabilir b ir başkalarını seçer bu da demokratik haklarıdır. Başkalarının çok başarili oldukları bilinir mi ? bilinmez yenisi gelir. Bazı işler vardır ki insanı aşar imkansızı başarmak gibidir. Sivas Millet vekillerimizin de yapacakları bu kadarmış.
Önce özel teşebbüs harekete geçmeli sonrada devlet destek olmalı. Her şeyi devletten beklersek hazırcı oluruz biraz ter biraz da kafa yormalıyız.
Görüşüm o dur ki AK Partiden seçilen Millet vekilleri yerini korur. Ağaoğulları 30/12/2010.
AĞAOĞULLARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2010, 16:29   #2
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47

Tecrübe Puanı: 805 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas Milletvekilleri yeniden seçilebilirmi

bence hiç biri bir daha aday olmayacak en azından osman kılıç selami uzun kesin olmaz ama diğer mustafa açıkalın istanbuldan olabilir hamzada büyük ihitmal yine olur sivastan.ha bana sorarsanız hiç biride bir daha olmasın.
Alt 31.12.2010, 01:17   #3
Kasim58
Yeni Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kasim58 Şuan Kasim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.01.2015 02:33

Tecrübe Puanı: 0 Kasim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bizim halkimiz cok iyi niyetli ve saftir yarin birgün gelir iki süslü püslü laf eder vatandasi kandirirlar bizler bunlara yine oy veririzde.Bunlar hangi yüzle ve hangi yaptiklari isle yada sivas icin bir civi caktilarmi?Yinede yüzleri kizarmaz bunlarin bunlar sivas icin birsey yapmaya degil sadece dokunulmazlik zirhini almak dertleri gerisi yalan.
Kasim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 31.12.2010, 08:47   #4
vicente58
Usta Yiğido

vicente58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vicente58 Şuan vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2015 15:08

Tecrübe Puanı: 612 vicente58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bencede bu arkadaşlarla bu kadar yeter. Gölge etmesinler başka ihsan istemez. Vekillerimizin Sivas için birşey yaptıklarını düşünmüyorum. Sivas'ın özel sektörle gelişeceği ise tam doğru bir tespit değil bence. Özel sektörün bu devirde oluşması için, yatırım yapması için önce devletin yatırım yapması,altyapı oluşturması lazım, en azından Sivas için öyle.Hülasa bu vekillerin değil gerçekten iş yapacak, özellikle de Sivas'ta oturanların vekillik yapması lazım.
vicente58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2011, 14:44   #5
tavarih
Yiğido
NO AVATAR

tavarih Şuan tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.07.2014 13:21

Tecrübe Puanı: 590 tavarih FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Nitekim seçilemediler..
tavarih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2011, 16:39   #6
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1036 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Reden Cevap: Sivas Milletvekilleri yeniden seçilebilirmi

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Nitekim seçilemediler..
peki bir soruda benden 4 sene sonra bunlar bir daha seçilebilirmi

ben şimdiden söyleyimde tarihe not düşelim
ııııııh ııııhhh ıhhh kattiyen bir daha seçilemezler

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)