![]() |
#11 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
![]() Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 660
![]() |
![]() Alıntı:
Şimdi kendin ile çeliştiğin noktaları seninle paylaşalım bakalım. Madımak olaylarındaki görevin nedir ki senin şimdiye kadarki resimlerde görmedin onları? Olay Yeri İncelemede misin? Tek tek kaç kareye baktın TGRT'nin sana gösterdiklerinin dışında? Başka fotoğraflar da var o zaman sende? Sonra bunlar angut gibi diğer tarafa neden bakıyor demişsin de öncelikle angutu burada karalama için kullanmışsın ama angut kuşunun nasıl bir kuş olduğunu bilmende fayda var. Araştır söylediğine pişman olacaksın. Neden mi farklı tarafa bakıyorlar? Provakatör ne demek bilir misin sen? Olayı karıştıran. Herkesi o tarafa yönlendirmek için diğerlerini koordine etmesi gerekir. Hayatın boyunca bir stadyuma maça gitseydin anlardın dediklerimi. Amigolar var ya.. Herkes maç izlerken neden onlar tam ters tarafa insanlara bakıyor? Onlar senin deyiminle angut mu? Yoo. İnsanları galeyana getirmekle görevlendirilmiş kişiler. Bu nedenle provakatör işi olması kuvvetli Sivas olayında. O zeka özürlü insanların orada ne işi olduğunu merak ediyorsan sen de dene bakalım. Bir cuma namazı çıkışı çık yüksek bir yere ve bağır. De ki" Ey siz neye taptığını bilmeyen cahiller! gerizekalılar! Aptallar" Sence de camiden çıkanlar oraya toplanmaz mı, sana tepki vermezler mi? Diyen mi? Onu da bilmiyorsan sana söylerim... Böyle yapan bir insana karşı şiddet kullanılmamış ve tekbir ile susturulmaya çalışılmıştır. Otel nasıl yandı? Elinde benzin bidonları ile görüntülenen provakatörleri yakalamak gerekir. Amaçları da bu izlenimi vermekti. Yaktılar. Dışarıdakiler o otelde ne olduğunun farkında bile değillerdi. Ben de bu iki PKK'lı mıdır nedir onunla bu tezi ispatlamaya çalışıyorum. Başka mantıklı bir açıklaması olabilir mi? Senin gibi sağa sola saldırmaktan daha mantıklı değil mi bu açıklama? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Yiğido
![]() ![]() ![]() hiko58 Şuan
![]() Son Aktivite: 10.07.2015 09:09
Tecrübe Puanı: 733
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı hiko58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Çok büyük konuşuyorsun..
Ben sana dedim olayı.. O olay Cuma namazı çıkışı oldu. Sivas halkı da şimdiki gibi herşeye tepkisiz değildir. Allahsız, kitapsız dersen camiden çıkan insanlara karşılığında fırçanı yersin... Sen inanmıyorsun, ben de olayın canlı tanıklarını biliyorum... Ondan dolayı orada bulunanlara iftira atamazsın. Bende sana provakatörler var diyorum. İnsanlar suçlu değil sadece cahil. Üç beş çapulcu ortalığı karıştırınca onlar da galeyana geldiler ama öyle yakma gibi girişimi bu insanlar yapmadı. Gerçi sende sanki kendinle mi çeliştin anlamadım. Daha önce o fotoğraflar montaj, provakatör yoktur diyorsun, ben sana delil sununca evet provakasyon olabilir diyorsun.. Neyse... Bu arada iyi niyetle söylediğinin farkındayım ama angut vb. şeyleri bana öğretebileceğine de emin olmamalısın. 3-5 kendini bilmez angut aptal, kafasına birşey girmez diye kullandı diye sen o kuşun asıl görevini bilmemezlikten gelemezsin. En azından bilinen gerçekleri değiştirmek sana yakışmaz. Değil mi? Saygılarımla.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı hiko58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#15 |
Yiğido
![]() |
![]() angut
Bu kuş türü iniş yaparken rüzgarı arkasına alarak indiği için sağlıklı bir iniş yapamayarak yuvarlanır. Bu özelliğinden teşbih yapılarak argoda da kullanılır. Suna ile birlikte Tadorna cinsinde yer alır. Eşi ölen angut kuşlarının, başka bir eş ile bağlantı kurmayıp ölen eşinin arkasından yas tuttuğu söylenir. örnek eskişehir porsuk çayı: Angut kuşları, yer yüzündeki kuş türleri arasında tek eşli olan nadir türlerden birisi. Eşi ölen angut kuşlarının, başka bir eş ile bağlantı kurmayıp ölen eşinin arkasından yas tuttuğu yıllardır bilinen bir gerçek. Hassas bir mizaca sahip bu kuşlardan birisi de Eskişehir´de, Porsuk Çayı´nda yaşıyor. Belediye tarafından ördeklerle beraber Porsuk Çayı´na bırakılan angut çifti, kısa sürede yeni yerlerine uyum sağlamıştı. Ancak bundan yaklaşık 2 yıl önce, kuşlardan birinin ölmesiyle, Porsuk Çayı hayatta kalan eşine zindan oldu. Çayda yaşayan diğer ördeklerden de uzak durduğu gözlenen angut kuşu, 2 yıldır ardından yas tuttuğu eşini bekliyor…..... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı hiko58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bazı Sivaslılar,"Olayda provokasyon yoktu,tamamen Sivaslıların suçu" demekten büyük haz alıyor..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() O zaman neden o resimleri çok inceledim. Hepsine baktım. Böyle insanlar yoktu.
Montajla eklenmiş diyen siz değil miydiniz? "ben yıllardır o resimlere bakarım. bu resmin fotomontaj olduğuna inanıyorum. eski yayınlanan resimlerde bu insanlar yoktu. üstelik herkes otele doğru bakarken bunlar angut gibi neden ters yöne bakıyorlar akıl sır alırmı. bu zeka özürlü insan topluluğununun ne işi vardı orada neden tekbir getiriyorlardı orada canlar yanarken canlar ölürken. hangi dine yakışır hangi insanlığa yakışırdı bu yapılanlar. kendi pisliğimizi başkalarına atmaya bayılıyoruz." bu sözler sizin değil mi? Bariz suçsuz hemşehrimizi kötülüyorsunuz snrada ben masum olduklarına inanıyorum diyorsunuz. Çelişki dediğim de bu. Bu arada angut kuşunun ne olduğunu biliyorum. Eşine bu denli değer veren bir kuşun ismini layık olmayan insanlar için kullanılması hele de sizin gibi, "ben eğitirim, ben bunun ne olduklarını sizden iyi bilirim" diyen sizin tarafınızdan duymak üzücü. Bu kuşun ne denli değerli olduğunu biliyorsanız lütfen bari o değeri siz veriniz. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#18 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Her konudan nail bir tartisma cikariyoruz helal olsun bize....
tartisma sirasinda hayli kiricida oluyoruz maalesef. Lütfen yorumlarimizi yazarken birbirimizi kirmayalim..
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1211
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Olaylarda provakasyon olduğu kesin... PKK mı yaptı başka örgüt mü yoksa direkt başka ülkelerin gizli servislerinin işi mi bilemem ama orada bulunan, garalyana gelen halkta sütten çıkmış ak kaşık değil. Tüm Sivas'a leke bulaştırılmamalı ama bizlerde şapkamızı önümüze alıp düşünmeliyiz... Kimse orada olan "Yakın la yakın yakın" diye bağıran kişiye ve kişilere vilayeti, oteli, AKM'yi taşlayan "güruh"a suçsuz diyemez...
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#20 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Öncelikle orada halkı galeyana getirenler bir insan önüne çıkarılmalılar.
Olay zamanlarında hatırlıyorum. Şu an çok ünlü bir bağlama ustamız da ruhsatsız tabancası ile görüntülenmişti ama o hafta geçince nedense olaylardan birden adı silindi. Diğer halkı kışkırtan kişi zaten öldü. İyi veya kötü. Ölmüş adamın arkasından konuşmak bize yakışmaz. Geri kalan masum yere sırf kameralarda yüzleri seçilip karakollara alınan masumları da tanıyorum. Komşularımız var. Eeee. Suçlu kim o zaman? |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İşte Bu Zamanın Gençleri....... | HaKaaN | Serbest Dini Konular | 3 | 04.03.2009 11:08 |
ZINA | bulutbey1978 | Muhtelif konular | 24 | 24.04.2008 16:00 |