|
|
#31 | |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
"Ben sana soru sordum ama keşke sormasaydım. Senin yazdığın cümleyi video ile ilgilidir diye sordum ben ama sen Abdullah Güle getirdin konuyu. Anladın mı? Şimdi sen iç bir ilaçta kendine gel." Sizin cümleniz, "En azından kendinden olmayanı çeşitli yalanlarla hapse atmayacak..." |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25
Tecrübe Puanı: 1388
![]() |
KIBRISLI kimsenin klibe düşmanca baktığı filan yok.
Daha reklamın başında kadın çıkıyor dokuz yıldır kibir aşağılama falan filan saymaya başlıyor. Yahu Tayyip ERDOĞAN'ın kişiliğinden kime ne ? Kemal KILIÇDAROĞLU nun meydanlardan 'Senin dişlerini sökeceğim '' derken bunu CHP acaba hangi kişilik kategorisine koyuyor. Bir üye de yazmış AKP de alevilere şunlar şunlar yapılmadı diye. Daha önce alevilere her türlü imkan tanındı da AKP mi kaldırdı? Madımak olaylarının üzerinden 18 yıl geçmiş AKP dokuz yıldır iktidarda daha önce müze idiydi de AKP mi kapattı. Altında iskender yenildiği zaman AKP mi vardı? ben sunniyim ama madımak'ın altında kebapçı olması beni de rahatsız ediyordu. Çok şükür o ayıptan kurtulduk.
|
|
|
|
#33 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 693
![]() |
Alıntı:
Vatandaşlık eğitimi derslerinize beden eğitimi öğretmeni migiriyor. Kesin öyledir. AKP öyle yapar malum.. Kıbrıslı bey. Site değil. Sizin partinizin çalışmalarında olmayan şeyler bunlar. Lütfen araştırın. Her seferinde ben mi şuraya bakın, bunu görün diye. Madımak halk dilinde müze oldu. kültür evi sanırım yeni adı. Müze olsun da yanan insanların yanmış kemiklerini mi sergilesinler. Hatta şu anda yapılan işlemden de memnun değilsinizdir. HAtta eminim seneye toplanıp alttaki kebapçı neden kapatıldı diye siz eylemler de yaparsınız. Ana mualefet ya. O yakışır sanırım mualefete. CHP ve Çarşı, HErşeye karşı!... Bu arada eyüp kardeşim. İnternette ne işlerle uğraşırsın bilemem. Öncelikle üslubuna dikkat et. Bana saygıyı sen öğretmeye kalkmadan sen öğrenmelisin. Bak ben biz sünniler vb. demeden sen gelmişsin biz alevilere şunu yapma biz alevilere bunu yapma diyorsun. Bende alevi kardeşlerimiz diye biz diyorum. Ben birlik olmayı amaçladıkça sen ayrımcılığa koşuyorsun. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bu siteyi bilirsin.. Sonra birlik beraberlik.. Bir alevi aday akp adayı oldu diye kınamalar aleviliğe yakışır mı? Alevi sorunları çözümü için alevi aday zorunuza mı gidiyor? Yoksa sizde Kılıçdaroğlunuz gibi Ana Mualefet için kendinize bile karşı mısınız? Bağcılar Kırklar Cem Evi Başkanı Saime Duran'ı KINAMIYOR MUSUNUZ? |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#34 | ||||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 836
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
||||
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Siyahnur'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#35 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleviler Müslüman değil mi?
Neden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden muaf olmak istiyorlar anlayamıyorum...! CHP ve MHP iktidar olamayacaklarını adları gibi biliyor dolayısıyla hayalleri nereye ulaşıyorsa onu vaad ediyorlar..Önce bir sahilden içeri doğru girin,ondan sonra iktidarı düşünürsünüz!
|
|
|
#36 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() eyupk Şuan
Son Aktivite: 02.01.2013 08:50
Tecrübe Puanı: 735
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyupk'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#37 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mansur58 Şuan
Son Aktivite: 29.07.2014 05:38
Tecrübe Puanı: 722
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#38 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 693
![]() |
Alıntı:
Bende onudiyorum kardeşim. Sen alevi birisinin akp'den adaylığını bile kabul edemez iken, ben dini inbanışına bakmadan herkesin heryerden aday olabileceğine inanıyorum. Burada hangi görüş hoşgörü içeriyor? Tabi ben şunu da biliyorum. Senin bu davranışının alevi kültüründe yeri yok. Hoşgörüsüzlük... Defalarca dememe rağmen idrak edemedin sanırım. "ama senin gibi kişiler nedense insanların farklı görüşlerine saygı duymamakta diretiyor." demişsin. İlk cümleme bak tekrar tekrar düşün. İşine gelirse tekrar yazarsın.. |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1341
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tunceli tarihinde almadığı hizmeti aldı AKP iktidarında.Ona rağmen düşük oy alıyor..Bu tamamen önyargıdan başka birşey değil..Bunun neresinde düşmanlık var..
|
|
|
#40 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() eyupk Şuan
Son Aktivite: 02.01.2013 08:50
Tecrübe Puanı: 735
![]() |
Alıntı:
tunceli halkı bu oyunlara gelmez. |