Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Hepimiz Biriz Reklam Klibi - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.06.2011, 11:51   #31
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Hepimiz Biriz Reklam Klibi

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bak buna cevap vermişim, bu yazdıklarında benim bir önceki yazdıklarıma cevaben yazdıkların yani kliple alakası yok, dün gece sana yazdığım bir cümle üzerine sormuşsun ben de cevap verdim... O yüzden ilaç içtinse daha içme, ya da söyle biz de içelim...
Yukardaki mesajımda bu soruna cevap verdim zaten ama bir daha söyleyim.

"Ben sana soru sordum ama keşke sormasaydım. Senin yazdığın cümleyi video ile ilgilidir diye sordum ben ama sen Abdullah Güle getirdin konuyu. Anladın mı? Şimdi sen iç bir ilaçta kendine gel."

Sizin cümleniz, "En azından kendinden olmayanı çeşitli yalanlarla hapse atmayacak..."
Alt 08.06.2011, 12:26   #32
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2026 21:25

Tecrübe Puanı: 1388 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

KIBRISLI kimsenin klibe düşmanca baktığı filan yok.

Daha reklamın başında kadın çıkıyor dokuz yıldır kibir aşağılama falan filan saymaya başlıyor. Yahu Tayyip ERDOĞAN'ın kişiliğinden kime ne ? Kemal KILIÇDAROĞLU nun meydanlardan 'Senin dişlerini sökeceğim '' derken bunu CHP acaba hangi kişilik kategorisine koyuyor.
Bir üye de yazmış AKP de alevilere şunlar şunlar yapılmadı diye. Daha önce alevilere her türlü imkan tanındı da AKP mi kaldırdı? Madımak olaylarının üzerinden 18 yıl geçmiş AKP dokuz yıldır iktidarda daha önce müze idiydi de AKP mi kapattı. Altında iskender yenildiği zaman AKP mi vardı? ben sunniyim ama madımak'ın altında kebapçı olması beni de rahatsız ediyordu. Çok şükür o ayıptan kurtulduk.
Alt 08.06.2011, 14:17   #33
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 693 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aleviler din dersinden muaf mı oldu? biz neden bilmiyoruz, bak ben lise öğrenimimi bu ay bitiricem, aleviyim ama zorunlu olarak din kültürü derslerine girdim bu son 9 sene içinde, girmeyinede yok yazıyorlar boşuna burda yalan yanlış konuşma bize. ve Madımak oteli müze olduda bizimmi haberimiz yok binanın ilk katında çocuk kütüphanesi, ikinci katında bilim ve kültür merkezi oluşturulacak. bu mu müze dediğin? akp mi cem evi açma çalışmaları yapmış, hadi göster o yaptıkları cem evini, sultanbeylide cem evi yapalım dedik kaç engelle karşılaştık bu akp belediyesi yüzünden. tayyib erdoğan belediye başkanı iken Şah Kulu türbemizide yıkmak için uğraştığı günleri unutmadık. daha çok şey sayarım sana burda ama neyse. boşuna burda biz Alevilere karşı bu adamı savunma, senin siyasi görüşüne saygılıyız sende saygılı olmayı öğren bi zahmet.
Lise öğrencisiolmuşsunama hakkını arama konusunda sıfır aldın sanırım.
Vatandaşlık eğitimi derslerinize beden eğitimi öğretmeni migiriyor.
Kesin öyledir.
AKP öyle yapar malum..
Kıbrıslı bey.
Site değil.
Sizin partinizin çalışmalarında olmayan şeyler bunlar.
Lütfen araştırın.
Her seferinde ben mi şuraya bakın, bunu görün diye.
Madımak halk dilinde müze oldu.
kültür evi sanırım yeni adı.
Müze olsun da yanan insanların yanmış kemiklerini mi sergilesinler.
Hatta şu anda yapılan işlemden de memnun değilsinizdir.
HAtta eminim seneye toplanıp alttaki kebapçı neden kapatıldı diye siz eylemler de yaparsınız.
Ana mualefet ya. O yakışır sanırım mualefete.
CHP ve Çarşı, HErşeye karşı!...

Bu arada eyüp kardeşim.
İnternette ne işlerle uğraşırsın bilemem.
Öncelikle üslubuna dikkat et.
Bana saygıyı sen öğretmeye kalkmadan sen öğrenmelisin.
Bak ben biz sünniler vb. demeden sen gelmişsin biz alevilere şunu yapma biz alevilere bunu yapma diyorsun.
Bende alevi kardeşlerimiz diye biz diyorum. Ben birlik olmayı amaçladıkça sen ayrımcılığa koşuyorsun.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bu siteyi bilirsin..
Sonra birlik beraberlik..
Bir alevi aday akp adayı oldu diye kınamalar aleviliğe yakışır mı?
Alevi sorunları çözümü için alevi aday zorunuza mı gidiyor? Yoksa sizde Kılıçdaroğlunuz gibi Ana Mualefet için kendinize bile karşı mısınız?
Bağcılar Kırklar Cem Evi Başkanı Saime Duran'ı KINAMIYOR MUSUNUZ?
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aktassa'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.06.2011, 14:58   #34
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 836 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

+ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
ERROR: If you can see this, then [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] is down or you don't have Flash installed.
Chp nihayet halkin dilinden konusmaya basladi. Millet 60 yildir tövbeli, sarki yeni geliyor...:-)
Alt 08.06.2011, 16:34   #35
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1341 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Aleviler Müslüman değil mi?
Neden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden muaf olmak istiyorlar anlayamıyorum...!

CHP ve MHP iktidar olamayacaklarını adları gibi biliyor dolayısıyla hayalleri nereye ulaşıyorsa onu vaad ediyorlar..Önce bir sahilden içeri doğru girin,ondan sonra iktidarı düşünürsünüz!
Alt 08.06.2011, 17:38   #36
eyupk
Tecrübeli Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eyupk Şuan eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2013 08:50

Tecrübe Puanı: 735 eyupk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Lise öğrencisiolmuşsunama hakkını arama konusunda sıfır aldın sanırım.
Vatandaşlık eğitimi derslerinize beden eğitimi öğretmeni migiriyor.
Kesin öyledir.
AKP öyle yapar malum..
Kıbrıslı bey.
Site değil.
Sizin partinizin çalışmalarında olmayan şeyler bunlar.
Lütfen araştırın.
Her seferinde ben mi şuraya bakın, bunu görün diye.
Madımak halk dilinde müze oldu.
kültür evi sanırım yeni adı.
Müze olsun da yanan insanların yanmış kemiklerini mi sergilesinler.
Hatta şu anda yapılan işlemden de memnun değilsinizdir.
HAtta eminim seneye toplanıp alttaki kebapçı neden kapatıldı diye siz eylemler de yaparsınız.
Ana mualefet ya. O yakışır sanırım mualefete.
CHP ve Çarşı, HErşeye karşı!...

Bu arada eyüp kardeşim.
İnternette ne işlerle uğraşırsın bilemem.
Öncelikle üslubuna dikkat et.
Bana saygıyı sen öğretmeye kalkmadan sen öğrenmelisin.
Bak ben biz sünniler vb. demeden sen gelmişsin biz alevilere şunu yapma biz alevilere bunu yapma diyorsun.
Bende alevi kardeşlerimiz diye biz diyorum. Ben birlik olmayı amaçladıkça sen ayrımcılığa koşuyorsun.
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] bu siteyi bilirsin..
Sonra birlik beraberlik..
Bir alevi aday akp adayı oldu diye kınamalar aleviliğe yakışır mı?
Alevi sorunları çözümü için alevi aday zorunuza mı gidiyor? Yoksa sizde Kılıçdaroğlunuz gibi Ana Mualefet için kendinize bile karşı mısınız?
Bağcılar Kırklar Cem Evi Başkanı Saime Duran'ı KINAMIYOR MUSUNUZ?
çok şükür Allah'a ben üslubuma dikkat ediyorum, ama senin gibi kişiler nedense insanların farklı görüşlerine saygı duymamakta diretiyor. o gönderdiğiniz adres 2006'nın haberi, o zaman taşdelende akp belediyesi değil anap partisinden belediye vardı hatırlatırım sana. ve ben bir alevi olarak asla bir alevinin akpden aday olmasını iştemem ve desteklememde. alevi halkımı yuhlatan bir partiyi desteklemekten, cem evleri yapmamıza engeller çıkartan bir partiyi desteklemekten Allah'a sığınırım.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyupk'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.06.2011, 20:39   #37
mansur58
Usta Yiğido

mansur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mansur58 Şuan mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.07.2014 05:38

Tecrübe Puanı: 722 mansur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Lächeln Cevap: Hepimiz Biriz Reklam Klibi

Alıntı:
özgüven Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Süper bi reklam filmi çekmişler,Gözlüklü teyzemizin o güzel hareketine bayılıyorum.
Ben de... katiliyorum
mansur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2011, 21:33   #38
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 693 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
çok şükür Allah'a ben üslubuma dikkat ediyorum, ama senin gibi kişiler nedense insanların farklı görüşlerine saygı duymamakta diretiyor. o gönderdiğiniz adres 2006'nın haberi, o zaman taşdelende akp belediyesi değil anap partisinden belediye vardı hatırlatırım sana. ve ben bir alevi olarak asla bir alevinin akpden aday olmasını iştemem ve desteklememde. alevi halkımı yuhlatan bir partiyi desteklemekten, cem evleri yapmamıza engeller çıkartan bir partiyi desteklemekten Allah'a sığınırım.

Bende onudiyorum kardeşim.
Sen alevi birisinin akp'den adaylığını bile kabul edemez iken, ben dini inbanışına bakmadan herkesin heryerden aday olabileceğine inanıyorum.
Burada hangi görüş hoşgörü içeriyor?
Tabi ben şunu da biliyorum. Senin bu davranışının alevi kültüründe yeri yok. Hoşgörüsüzlük...
Defalarca dememe rağmen idrak edemedin sanırım. "ama senin gibi kişiler nedense insanların farklı görüşlerine saygı duymamakta diretiyor." demişsin.
İlk cümleme bak tekrar tekrar düşün.
İşine gelirse tekrar yazarsın..
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2011, 22:36   #39
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1341 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Tunceli tarihinde almadığı hizmeti aldı AKP iktidarında.Ona rağmen düşük oy alıyor..Bu tamamen önyargıdan başka birşey değil..Bunun neresinde düşmanlık var..
Alt 08.06.2011, 23:31   #40
eyupk
Tecrübeli Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

eyupk Şuan eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2013 08:50

Tecrübe Puanı: 735 eyupk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tunceli tarihinde almadığı hizmeti aldı AKP iktidarında.Ona rağmen düşük oy alıyor..Bu tamamen önyargıdan başka birşey değil..Bunun neresinde düşmanlık var..
evet mesela tuncelide su olmayan köylere çamaşır makinesi dağıtmaları dimi tunceli halkı bu oyunlara gelmez.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)